עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by danielool,

הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by dandisc,

אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by KRS1,

האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aviadp,

מסך המחשב לא נכבה לי לאחר המתנה של 10 דקות מצורף תמונת מסך, הכל מוגדר כראוי אשמח לעזרה אביעד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 18k צפיות
  10. Started by Zeev86,

וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by oded6188,

לוח: Asus P4C800E הגדרתי RAID0 ואני מנסה להתקין ווינדוס XP הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס ובתחילת ההתקנה אני לוחץ על F6 ומוסיף להתקנה את הדרייברים הדרושים דרך כונן דיסקטים... אבל בכל זאת ההתקנה של הווינדוס אומרת שהיא לא מוצאת כונן קשיח להתקין עליו... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  12. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by Godmoney,

עדכון אבטחה וכמה רקעי וידאו חדשים (4 האמת היא... ודיי מכוערים...). משהו ראה שם עוד משהו שהחמצתי?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. שלום רב, אחרי שקיבלתי את המחשב החדש, עשיתי לו מיד גיבוי (אימאג') על ההתקנה הנקייה והדרייברים המעודכנים. התכנון שלי היה להתקין בהמשך את כל התוכנות והמקודדים, ואז לתת גיבוי נוסף. אלא שאז קרה הבלתי צפוי. אתמול המחשב החליט "להשתולל" והעכבר והמקלדת לא תיפקדו. בלית ברירה כיביתי את המחשב ידנית, והפעלתי מחדש. כעבור מספר דקות שוב קרה אותו הדבר. הפעם השארתי את המחשב פועל, ויצאתי מהבית. כאשר חזרתי, הופיע הודעה שחלונות נאלץ לבצע שחזור. כעת נראה על פניו שהמחשב עובד כשורה, אבל השאלה, האם השחזור העצמאי שהתבצע ע"י מערכת ההפעלה ניקה את הבעיה לגמרי , או לא. השאלה הזו חשובה מכיוון שאינני יודע האם אני יכול כעת לבצע בבטחה את הגיבוי השני, או שאולי עדיף לי לשחזר את הגיבוי הראשון הנקי שיצרתי, לה…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dinsh,

מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shir10,

לי הייתה בעיה קבועה בmovie maker במחשב שלי... כאשר הייתי מנסה להעלות כל דבר הכי פשוט כמו קובץ מוסיקה או סתם תמונה פשוטה, הmovie maker היה מעלה הודעה שהוא חייב לצאת זאת הייתה מסוג ההודעות של שלח או אל תשלח, ותמיד הייתי לוחצת אל תשלח. כעבור כמה זמן ניסיתי לפתוח שוב את תוכנהmovie maker והפעם לחצתי "שלח". וכאשר לחצתי זה טען משהו ואז זה העביר אותי לאתר: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/105/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=7eb96a5e-d03d-47dc-9695-d93a56fcafa0 שם הודרכתי ואמרו לי לעדכן את הwindows משהו עם ה Custom בקיצור הם אמרו שאמור להיות שם updates for Microsoft Windows Movie Maker ולא היה שם. לכן הלכתי וחפש בכל מיני פורומים אחרים.. ומאחת התג…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by DOCTOR X,

אפשר להתקין 98 על מחשב p1 עם 21MB זכרון ו1MB זכרון ווידאו (PCI)???? כדאי בכלל????? כי אם אני עושה פורמט ו98 יעשה בעיות אז זהו כל משנשאר לעשות איתו זה לשחק כדורגל... :AR15: כרגע יש 95... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, יש לי כבר כמה ימים שגיאה שמופיעה כל כמה דק' (צירפתי תמונה) ואני לא יודע מה לעשות.. חוץ מזה היום שהדלקתי את המחשב נוספו לי מס' אייקונים (אחד אנטיוווירוס או משהו כזה,אנטי ספיוור וכו'...) בלי שאני זוכר שהוספתי אותם.. הם באו לבד חח.. איך אני מסדר את זה?? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amitey,

שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  21. שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. רוב האייקונים במחשב שלי לא מוצגים טוב או שבכלל לא! המחשב נהיה פתאום איטי יותר וכל ספיי שהיה במחשב הוסר. גם ב"מחשב שלי" היה בצד את הדבר בכחול הזה שאומר כמה מקום בשימוש וכל מיני קיצורים והוא גם נעלם.. מה הפתרון ? חוץ מפרמוט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by mickycohen,

כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. רשימת השינויים (יש המון ממש חשובים): http://technet2.microsoft.com/WindowsVista/en/library/005f921e-f706-401e-abb5-eec42ea0a03e1033.mspx?mfr=true אני אישית שמתי לב למשהו מעניין. מי שיש לו 4 ג'יגה זיכרון, אחרי התקנת SP1, המערכת לא מדווחת את כמות הזיכרון הזמינה למערכת, אלא את כמות הזיכרון המותקנת. יענו במקום לדווח על זמינות של 3.25 ג'יגה במערכת 32BIT ידווחו מעכשיו 4 ג'יגה. מישהו יכול לתת תמונת מסך מהמערכת שלו מה SYSTEM ב לוח הבקרה ?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.