Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אנשים איך הוינדוס הזה שמעתי עליו דיי הרבה כדי להוריד ולהתקין או לא? כמו כן איזה גירסה היא האחרונה? איפה אני יכול להוריד ? ולא יודע ספרו את דעתכם בכי,..
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן. שימו לב לכתוב איך להגדיר את זה בהגדרות של הביוס. יש לי ASUS UX32VD BIOS 212. לא הצלחתי למצוא באינטרנט. אני רוצה להתקין מחדש WIN8 עם USB. לא מצאתי בBIOS הגדרה של BOOTING מה-USB קודם.
-
- 10 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי win10 מהתקופה שהם הביאו אותו בחינם ... יש אפשרות לפרמט אותו ללא דיסק ? הוא התחיל פשוט לעשות לי בעיות...
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה שאני עושה turn off למחשב אז אני חייב ללחוץ על הכפתור כדיי לכבות אותו (ממש כמו בימים ההם עם המארזים הישנים). לעוד מישהו זה ככה בxp? :helpme:
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עבדתי לפי הוראות ההתקנה באתר, הורדתי את הקבצים, התקנתי, ואני לא מוצא את ה-XP MODE הזה! כשאני מנסה להתקין שוב, הוא אומר לי שהוא כבר מותקן. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מכניס את XP ובביוס משנה שה FIRST BOOT יהיה הCDROM אז אני מכניס תדיסק של אקספי... הוא מעלה לי את הדוס אבל כשאני רוצהלפרמט את C הוא אומר לי BAD COMMAND... מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה בטוח שייך לווינדוס.. אפילו אם זה קצת סוטה מהנושא, אני מבקש להשאיר פה. במשחקים לא ענה לי אף בן אדם.. אני מאוד אודה לכם על העזרה. יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחק.. התקנת SP2 לא עזרה לבעיה.. ספקית האינטרנט אמרה שהיא לא מתעסקת עם זה. יש לי: p4 2.4 ghz geforce 6600gt 512 mb ram אני חייב לציין שהבעיה לא היתה תמיד. משום מה היא התחילה לפני חודשיים שלושה. תודה מראש על העזרה, ושוב, אני ממש מבקש לתת לת'רד צ'אנס פה. סה"כ הבעיה היא לא במשחק יחיד.…
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי תקייה שכל פעם זאני נכנס אליה המחשב נתקע,יש דרך להעביר משם את הקבצים מבלי להכנס לתיקיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לעפעיל התקנה זה נותן לי הודעת שגיאה וכותב"the RPC server is unavailble" וכדומה מישהו יכול בבקשה לעזור לי??? זה דחוף! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מחשב חזק ואני מתגעגע ליונדוס 98 ורוצה סתם להתקיםן שיהיה. ואני יודע שאפשר במכונה וירטואלית,אבל אני מעדיף במחשב הרגיל שיהיו לי שני מערכות הפעלה.מה אתם אומרים?אשמח לעזרה המלצות וכדומה. תודה מראש לעוזרים נ.ב זה פשוט נוסטלגיה גדלתי על זה חח
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה. ד"א : למחשב אין פלופי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה, ה Process בשם System תופס לאחרונה את כל המעבד, הדבר לא קורא באופן מיידי אלא לאחר זמן מה, אם אני מנתק את החיבור לאינטרנט אז הכל מסתדר אבל אז אני לא יכול להתקשר שוב ואני מקבל הודעת שגיאה 769, אותה לאחרונה קיבלתי המון ללא שום קשר ושאלתי בת'ראד אחר. 1) יתכן שזה קשור לשיתוף קבצים ? 2) בדקתי ברשת אם זה trojan אבל הכי קרוב זה System.exe ופה זה לא המקרה. 3) סרקתי בכל מקרה את המחשב עם adware + kaspersky +s&d. מצורפת תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-XP האייקונים של קבצי המערכת נמצאים בקובץ "C:\Windows\System32\Shell32.dll". ב-Vista גם יש קובץ כזה, אבל אין בו אייקונים. באיזה קובץ בויסטה נמצאים האייקונים של קבצי המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-