Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
Win 98 sec Win ME Win 2000 כולם עובדים מעולה ! המחשב שלי הוא p2 - 4oo mhz 192 ram voodoo 3 3000 ( im feeling ashame for this vibra 128 MOTOROLA 56K MODEM
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעיה ממש מעצבנת ב- outlook express 6 שלי!! לוקח לתוכנה בסביבות הדקה (אל תצחקו, זה המון) לעלות!! מחבר שלי הבנתי שגם לו זה קורה... אני תחת win xp יש לי מחשב טוב (תסתכלו למטה) ואני לא מבין את הקטע... יעני בשביל מה?? לעצבן??? קיצר... למישהו זה עוד קורה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש באיכס פי (xp) .. ושאני מעלה את המחשב הוא מתחיל להעלות את המערכת הפעלה ואז הוא מראה לי מסך כחול וכתוב עליו : ברוכים הבאים..ואז זה נעלם ונשאר המסך הכחול וזהו הוא נתקע...ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יעלה ..וזה קורה הרבה פעמים כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב אחריי שהוא היה מכובה! 1.מה הבעייה?? 2.איך אני פותר את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. נפל לידי מחשב נייד בן כ 5 שנים במצב טוב למדי שנרכש יחד עם מערכת הפעלה מקורית (XP) מחנות למוצרי חשמל. הבעיה העיקרית שהוא מפורמט, ואין לי את הדיסק המקורי של הוינדוס שמותקן עליו ואין דרך להשיג אחד כזה. כמובן שישנה מדבקה עם הקוד שמודבקת בתחתית. ניסיתי לחפש תשובות באתר של מייקרוסופט, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא - מה עושים במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה זו אצל חבר שלי במחשב ולכן אני זה שכותב לכם ( הוא לא מבין בגרוש במחשבים) דף הבית שלו -נעול- על האתר הביתת הזה..http://mysearchnow.com/ והוא לא מליח לשנות אותו. הייתי אצלו וגם אני לא הצלחתי .. משום מה זה תמיד חוזר לאתר הבית הזה. ניסתי הכל (יש לי ידעה במחשבים) רק מה שאני לא יודע לעשות ואני בטוח שזה יפתור את הבעיה זה לשנות את זה דרך regedit.. אם מישהו יודע בבקשה להגיב .. תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש אליו windows 7 64bit הוא מוגדר לא להיכנס למצב שינה אבל כן מוגדר לו כיבוי צג לאחר 10 דקות הבעיה היא שכאשר הצג שלי נכבה במקום להפוך להיות שחור חזק (כאילו כבוי) הוא נכבה אבל נשאר על מצב של אפור כהה (כמעט שחור) ואני ממשיך לראות את הסמל של העבר ** חשוב לציין שחוץ מזה הכל עובד תקין הוא חוזר לפעולה תוך שניה והכל בסדר מה יכול לגרום למצב הזה שהוא כאילו לא נכנס לכיבוי צג מלא?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב בכל פעם שאני מפעיל את המחשב כשהוא נכנס למערכת ההפעלה המסך נכבה לשניה או 2 ואז נדלק לפעמים נכבה ולא נדלק ביכלל.... בעיה שניה המחשב לפעמים סובלי מאיטיות למשל לוקח לו לפעמים בערך 2 דקות עד שהMP3 מופעל! סרקתי את האנטי וירוס יש לי PANDA לא מצא כלום.... וגם יש פקודה בCMD שיכולה לבדוק מה מצבא הארדיסק ושחכתי אותה אשמח אם משהו גם יגיד לי את זה (-:
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש עשיתי לו פורמט דרך הדיסק ווינדוס אחרי הפורמט הוא מעתיק קבצים ואז עושה ריסט ואמור להמשיך להתקין את הווינדוס במקום זה הוא שוב נכנס למסכים שלפני הפירמוט
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אנשים שלום! תגידו אתם יודעים על אפשרות שהווינדוס יעלה ללא סיסמא ולא במצב של החלפה מהירה של יוזרים כי הורדתי את הוי הזה ועכשיו הכניסה אצלי זה כמו ב2000 והוא כול הזמן מבקש סיסמא אני רוצה שהוא יעלה את היוזר שלי בלי לבקש סיסמא אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-