תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לקלוט INPUT ולהקליט אותו למחשב???
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וזה יוצא כל שנהי אני מנסה לעשות משהו מהאנטי וירוס וזה פשוט יותא המתוכנה כנראה וירוס גורם לזה אבל איך אני מוחק אותו או מפסיק אותו מאוד חמור ! תעזרו לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי כמה תמונות בפורמט JPG ו BMP אני יכול להפוך אותם לקובץ PDF ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אייך בבקשה אני פותח קובץ NRG. מה זה הקובץ הזה בכלל?פעם ראשנה שאני ניתקל בו. בתודה איציק
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחר פירמוט מלא של ההרדיסק והתקנה נקייה של ווינדוס אקספי הום אדישן, התקנתי גם נורטון אנטיוירוס 2003. הבעיה המוזרה היא שבכל פעם שאני מנסה להעלות את הממשק של הנורטון, הוא נעלם לאחר כמה שניות, כאילו מעולם לא פתחתי אותו. אציין שהנורטון עובד ברקע בסדר גמור, מעדכן את הוירוסים וכו' בדקתי את זה דרך מנהל המשימות. הבעיה הזאת נמצאת גם בגוסט של אותה חברה. נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ואפילו הסרתי והתקנתי את 2002, ועדיין אותה בעיה מוזרה. אני אובד עיצות, אם יש למישהו פתרון או שנתקל בבעיה הזאת כבר, אני אשמח אם יענה לי פה. תודה מראש, אייל. נ.ב. ה-XP מקורי, וזה גרסן עדכון שחברות הכבלים מכרו עכשיו בהמוניהם.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס ומדי פעם קופצת לי הודעת שגיאה: "cannot read subscription data. you may need administrator privileges" אני לוחץ על אוקיי וזהו... הכוונה הנורטון פועל והכל, אין שום בעיה חוץ מזה שההודעה הזאת קופצת מדי פעם.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך תוכנה בבקשה בימיוחד לעבודה שאני רק ירשום בעברית והיא תתרגם לאנגלית
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי אתמול את המשחק נייד פור ספייד הדמו דרך אגב משחק פיצוץ אבל זה לא קשור לפה ולפני שהורדתי אותו נסתי להוריד אותו מכול מיני מקורות ואחד מהם הוריד לי איזה קובץ אבל בוא היה איטי והפסקתי אותו ופתאום הוא מופיע לי במחיצה של c והוא לא רוצה להמחק אין הקובת לא נמחק משום מה מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשלוח קבצים בתוכנה הנ"ל ולקבל אני יכול? כל מה שאני מנסה לשלוח זה ניכשל גם כשאני סוגר את הפיירוול. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשת בבית עם מודם אלקטל שהוא גם ראוטר.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש חדש בפורום זה וזקוק לעזרתכם המקצועית. הבעייה: תוכנת האנטי וירוס (2002 גירסה מלאה)תקעה לי את המחשב, ולכן הסרתי אותה ע"י מערכת ההפעלה win me. וכאן מתחילה הבעייה. כל פעם שמפעילים את המחשב ישנה ההודעה הבאה: Error:NAV Auto-Protect is unable to start: SYMEVNT.386 is not loaded-you may need to reinstall Norton Antivirus to correct the problem. הבעייה שאין ברשותי דיסק לבצע התקנה חדשה אז איך נפטרים מההודעה בדרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנו לי קישור או משהו .... תודה רבה יום טוב! 8)
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה קצת בעיה קטנה ולא חשובה אבל זה ממש מציק לי. קניתי מחשב חדש Pentium 4 2.66. לוח של ASUS P4P800. בא לי עם הלוח דיסק עם התוכנות והכל. אבל לא יודע למה ואני לא מצליח להתקין את ה- Intel® Application Accelerator. זה כותב שלא זה לא תומך ב Chipset. אבל תנו לי להבין אם זה בא עם הדיסק של הלוח מה קשור לא תומך? ניסי להתקין גם את ה RAID EDITON וגם בלי RAID. למישהו יש תשובה למיסתורין? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אנשים אני חייב את התוכנה הזאת... אתם יודעים לדוס כדי למחוק כל מיני קבצים או את הוינדוס תודה יוסי
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אח"כ שאני אתקין את האייסיקיו אני רוצה להחזיר לי את ההיסטורי שיש לי עכשיו עם כל האנשים... אז מישהו יודע איזה קובץ/קבצים בתיקיית האייסיקיו מכיל את ההיסטורי?? כלומר, איזה קובץ אני צריך לשמור בכדי שאח"כ אני אוכל לשחזר את כל ההיסטורי שיש לי עכשיו...? 10x
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשאול אם בקיובייס אפשר לייבא\לייצא תוכניות אפקטים ? כאילו כמה אפקטיםvst ביחד שמכוונים מראש ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, יש מצב שאני יכול לשלוח את וינאמפ לTRAY? ואם לא אז יש תוכנה שאפשר? (חוץ מקאזה). תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-