עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כאשר הדגש על תוכנה חינמית לא משהו ש"חינם" לתקופה מסוימת כאשר בתאכלס נותן לי לעשות MERGE רק על חצי מה מההרצאות או שממלא את העמודים ב WATERMARKS כל הזמן. תוכנה פשוטה שרק עושה MERGE, כמו כן עדיף גם משהו שניתמך ב WIN7.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. אהלן רציתי לדעת אם מישהו שם לב לבעיה שנוצרת כאשר מתקינים את הגרסא החדשה 77.72 ל כל סוגי ה GEFORCE למיניהם... הבעיה היא בניגון קובץ DIVX הצבעים נמרחים לגמרי... פשוט איאפשר לראות את הסרט חזרתי אחורה לגרסא 71 הכל עובד יופי! עוד מישהו ניתקל בזה? אולי יש CODEC חדש שמתקן את זה? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום לכולם פעם ראיתי מן תוכנה קטנה כזאת שמקליטה פעולות שאתה עושה על המחשב כמו הזזת העכבר לחיצה על המקלדת ושילובים שונים בינהם ואז אתה יכול לנגן את מה שהיא הקליטה ובעצם בלי לגעת בעכבר או במקלדת מה שהקלטת מתבצע , אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה בסגנון

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל... אני צריך תוכנה כזאת מכיוון שיש כמה משחקים שהתקנתי ועכשיו אי אפשר לעשות להם Uninstall , זה עושה הודעת שגיאה כזאת. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. תודה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. אני מוריד הרבה סרטים מהאימיול עם סיומת WMV. האם ניתן להפעיל כאלה שצרכים רישיון?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by froggy,

שלום. איפה אפשר להוריד DirectX 10? חוץ מהאתר של מיקרוסופט כמובן. בתודה מראש

8. Started by kozimus,

שלום . כל פעם שאני פותח את התוכנה קופצת לי הודעה שסקריפט כל שהוא הפסיק להגיב ואני צריך לבחור אם לעצור את הסקריפט ואז הפיירפוקס לא טוען לי את הטאבים או לנסות שוב ואז זה מסתדר. ניסיתי לבדוק מאיזה אתר זה מגיע אך ללא הצלחה .הפיירפוקס נפתח עם בערך 10 טאבים. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by DannyBoy1904,

תמיד כשאני פוותח את התוכנה היא סורקת משהו בהתחלה עד שהיא מגיעה למשהו שכתוב S.M.A.R.T ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר! ואחריי כמה שניות הכל נתקע לגמריי! כולל העכבר! וחייב לעשות ריסט! מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. טוב ככה יש לי מחשב דיי חדש אבל בזמן האחרון הוא מפשל משהו רציני ובכבדות היתר !!!! עכשיו אני חשבתי שיכול להיות זה בעיה אל משהו רציני מעפנה כזאת אז עשיתי את הטיפול הרגיל שלי עשיתי בדיקת וירוס +עדכונים בשבילו עשיתי עידכון לוידנוס עושה בדיקות עם התוכנה Ad-aware 6.0 עושה לו ניקוי דיסק עושה לו איחוי דיסק מחיקות של תוכנות שאני חושב שמזיקות למחשב(כמובן מחיקות נכונות ונקיות) אבל עדיין הבעיה לא נפתרת אז נכנסתי לאיזה אתר באינטרנט שעושה בדיקה במחשב אז הוא אמר לי שהכול בסדר בכול מיני נתונים שהוא עושה בדיקה אבל היה לי בעיה עם erorim הוא שלח אותי לתוכנה הזאת Registry First Aid v.3.3 אבל אני לא יודע להישתמש בה וזה סתם עוד יותר דופק לי את המחשב אז עכשיו הבקשה שלי שתארגנו…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by שוקו,

אני כותב תגובה, לוחץ "POST" הBOX של התגובה נהיה אפור, והכפתור של התגובה נהיה לחוץ ומשנה ל "POSTING" או "POSTED" וזה נשאר במצב ללא כל שינוי. הדפדפן מסיים להיטען, ניסיתי גם FF וגם IE, התגובה לא מכילה סימנים מוזרים או דברים בעייתיים אחרים. ניסיתי לעשות רענן\קידמה-אחורה. להגיב במקומות אחרים תגובות אחרות, לא עוזר. רעיונות? :-X נ.ב. אם טעיתי בפורום תעבירו

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by LRa,

שלום, לאחרונה אמא שלי התחילה לקבל כמויות ספאם מטורפות לכתובת האי-מייל שלה באוטלוק. האם יש תוכנה חינמית שיכולה למנוע זאת? שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by gshhar,

תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gkman,

היי לכולם. מכירים את הסרטונים ביוטוב שחסומים לישראל? אז יש אחד שאני ממש רוצה לראות. אני מודע לזה שיש תוכנות שמתקינים על המחשב ככה שאתה גולש דרך מחשב אחר וכו. אבל אני לא רוצה להתקין אותם- אני רוצה תוסף לפיירפוקס שעושה את זה. ניסיתי לחפש דרך האתר תוספות של פיירפוקס אבל התוצאות לא היו משהו והאתר שלהם גם נפל זמן קצר אחרי שהתחלתי לחפש. תודה על העזרה.

16. Started by ziv124,

יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. יש לי סרט בפורמט SVCD שאני יכול ליצפות בו רק דרך התוכנה PowerDVD. יש לי גם כתוביות לסרט, כיצד אני יכול להפעיל אותם כשהסרט פועל, כדי שאוכל ליראות את הסרט עם הכתוביות? Thanks.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. יש לי x800GT והורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI 6.1 אני צריך למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך או שזה בסדר להתקין עליהם? יש לי במחשב ati control panel ו.. catalyst control center אני צריך למחוק את שניהם? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  20. המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by maormark,

שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by shlomom,

יש לי בעיה לאחרונה עם ה Bookmarks שלי . יש כמה ספריות שאני מנסה להיכנס אליהם ואז ה GUI קופא ממש ולא ניתן לבצע כלום ב Firefox למשך זמן ארוך - דקה ואולי יותר. ניסיתי לערוך את הסימניות שם לבצע Export/Import ל Bookmarks וללא הועיל. כרגע אם אני רוצה להיכנס לקישור בספריה הבעיתית אני פשוט ניגש אליו מה Organize Bookmarks.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by avner_s,

יש לחבר שלי בעייה בסקייפי כל פעם שהוא מתקשר/ מתקשרים עלו זה רושם לו problem with recording device דרך אגב יש לו ווינדוס 98 מישהו יודע ???

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by shay964,

יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.