תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.zix.co.il/images/z-982726075.JPG
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני יודע שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים אני צריך ללכת למנהל ההתקנים ולראות שאין לי סימן שאלה צהוב שמשמעותו חסר דרייבר. אבל מה פשר הסימן הצהוב הזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=z3wkjzmzhdhn.jpg
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב win xp pro כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (דוגמאת winamp, spybot..) מופיעה הודעת השגיאה הבאה NSIS ERROR error launching installer ואי אפשר להתקין את התוכנה השגיאה התחילה להופיע אחרי הפרמוט האחרון והתקנת win xp pro מחדש... מה זה אומר? איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס תמונה שייצרתי על דף/פוסטר בגודל 60/70*50ס"מ כדי לתלות בחדר. יש סטנדרט מסויים להדפסות מהסוג הזה? למשל גודל תמונה (מבחינת פיקסלים) ו/או גודל הפוסטר עצמו. האם צריך לפנות לחברת דפוס עם דיסק או משהו, וכמה זה יעלה?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ככה זה המחשב שלי QuadCore Q6600 (ללא OC) 2GB Ram מעל 750GB דיסק קשיח HD4870 ספק חדש לוח אם P5K SE אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות.. אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר... כמה נקודות לציון: כל הדרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס XP מקורי אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60) ספק Enermax Pro+ 525w ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת די…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם יש אחד ש"מתלבש" על הדפדפן? (אני משתמש ב-FIREFOX) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם הוא ימשיך לרדת, או שפתיחה שניה שלו לקריאה תשבש את ההורדה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להכין מחשב לשיבוט כלומר ברגע שאני מקבל מחשב לתיקון אני רוצה שאני אכניס את דיסק ההתקנה הוא יריץ התקנה עם קובץ תשובות + תוכנות שהכינותי מראש מה שיהיה נותר לי לעשות הוא רק דרייברים ותו לא. להלן הפעולה שהתחלתי לעשות - התקנתי מחשב מאפס עם מערכת הפעלה XP SP3,עשיתי לו עדכונים מלאים מהאינטרנט,בנוסף אני רוצה להתקין תוכנות ולאחר מכן להכין לו קובץ תשובות ולסגור אותו לאימג' אשר ישמש לשיבוט מחשבים אחרים. שאלה אני רואה שהדרייברים הותקנו בתצורה Plug & Play ואין סימני שאלה אז מה קורה אם אני עושה אימג' למחשב הזה ושופך אות על מחשב אחר - האם הוא יזהה שינויים בדרייברים או שיגרום להתנגשויות ???
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כשמזמינים חבר ל-Dropbox והוא מתקין את התוכנה אני מקבל ישר חצי ג'יגה מקום לחשבון שלי - מה קורה אם אותו חבר הסיר את התוכנה - האם המקום שנוסף לי נלקח ממני ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis10.0 והבעייה היא שזה מרוקן לי את השטח בדיסק >>> בכל יום זה שומר 1.4 ג'יגה לא מבין למה!!! אין לי שינויים כאלו בכל יום >> וזה מה שזה שומר >>> גם כשאני לא נוגע במחשב ניסיתי את כל שיטות הגיבוי > והנוכחית היא אינקרימנטאל בקיצור >> מה קורה אם אני מוחק את הקבצים מלפני שבועיים ומשעיר תמיד את השבוע האחרון ? זה ישבש את האפשרות לשיחזור עתידי ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי חברה, יש ל חשבון בסטים ויש לי שאלה: אם אני מחובר לחשבון שלי, ואח שלי מנסה להתחבר גם ממחשב אחר שברשותי - VALUE עושה משהו בקשר לזה? היא לא תתן באן לחשבון שלי או משהו כזה אם היא תראה ש-2 מתחברים לאותו חשבון (הרי היא אולי תחשוב שהפצתי את פרטי החשבון למרות שזה לא נכון)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי את הפיירוואל של ZA 4 הגירסה החדשה שהיא ל15 יום נדמה לי. מה קורה לאחר הזמן הזה? האם אפשר להוריד מחדש אח"כ או שהיא לא תעבוד?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה זה ?!?!? האייסיי מראה כאילו שהוא מחובר אבל אין אף אחד באוןלין ... והרשימה שלי לא נימחקה או משהו ... אני רואה את כל הרשימה כלא מחוברת (יש לי המון אנשים ותמיד יש לפחות40 מחוברים) אז זה לא הגיוני עשיתי סריקה של וירוסים עם מקפי .... סריקה עם Ad-AWARE ועשיתי ריסטרט אך שום דבר לא עוזר ... ניסיתי להריץ גירסא אחרת של האייסייקיו ,וגם אותה תופעה האם זה אצל כולם ? משהו בשרתים של האייסיי ? או שזה רק אצלי ? מה לעשות ?????????????????? בתודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נניח יש לי הארדיסק ווירטואלי בשני מערכות שונות, ובאחת מהם שמרתי סנאפשוט ואז המשכתי כרגיל לעבוד בשתיהן. אם אני משחזר את הסנאפשוט של אחת מהן, ההארדיסק משוחזר גם בשניה?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן FIREFOX 2 פעל מעולה, בלי שום בעיות. (והייתי מאוד בעדו ולא בעד IE7) לאחרונה, כל כמה זמן יש לו בעיות שונות... תפיסת המון זיכרון!! (190K, גם כשיש רק 3 TAB-ים פתוחים) קריסות פתאומיות. הוא כבר לא עובד כמו שצריך באתר ONE.CO.IL (רושם מדי פעם RUNTIME ERROR, והלינקים שם לא עובדים) ועוד בעיות דומות באתרים שונים. לא התקנתי שום תוסף חדש, והגרסא שלו היא החדשה ביותר. למשהו עוד הייתה בעייה כזו?? התוכנה היחידה שהתקנתי בחודשיים האחרונים הייתה VISUAL SUDIO 2005 ו 2003) (מה הסיכוי שזה קשור???)
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורידו את האפשרות הזאת?אני מתכוון לגירסה 7,ואיך אני מחזיר את זה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מאתמול הוא לא טוען כמעט מקורות ולא מצליח כמעט להתחבר. יש לי IDHIGH ועד אתמול לא היו לי בעיות.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני לא רואהא ת כל המשתמשים שהיו לי !!! ההוא ריק !! מהל עזעזל קורה ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כל היום הוא כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר לסרבר, ולכן לא יכול לעדכן את הגרסה.. כנ"ל לגבי המחשב של אחי.. האם מישהו נוסף חווה בעיות עם nod32 לאחרונה? אם לא, מה לעשות כדי שהוא יוכל לחבר אותי לסרבר?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפרסומות ביוטיוב תמיד היו לחצן "דלג" שמאפשר לדלג עליהן החל מאתמול כל קליפ שאני לוחץ עליו יש פרסומות אבל אין לחצן דלג !!!! למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בגירסא החדשה הם שינו שם הכול ואי אפשר "לסנן" תכנות רדיו לפי כמות מאזינים אלא רק לפי ג'אנר. WTF??? זה פשוט גרוע! אני פשוט רותח איך לעזאזל אני אמור למצוא את כל התחנות שאהבתי פעם??
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-