עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Jonnyboy,

שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה אני צריך להתקין קודם.. להכניס את הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם או את הדיסק של הwindows ?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by X7-007,

לפי מה שאני רואה זה רק KMplayer שיכול לעשות הכל, אבל יש איתו פשוט בלאגן של CODECS ומלא הגדרות שממש הרב אין לי מושג מה לכוון למקסימום ביצועים ואיכות, פשוט יותר מדי. מספר 2 זה BSPLAYER אבל שנדעך וירד בהרבה רמות בהשוואה ל KMplayer. אני משתמש בחבילת מקודדים של DIVX 6.7 עם AC3FILTER 1.46 ו XVID 1.3 הכי חדשים שיש. יש לכם הסבר קצר איך להגדיר בשילוב של הנגנים, לישתמש ב OVERLAY MIXER בשביל הרינדור זה הכי מומלץ מה שרשום מכל האחרים, אבל מה עם הכיוונים של הצבעים YUV2 וכל אלו, והאם כדאי לישתמש ב NORMALIZER ?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. כדיי לקבל כל מה שהוא נותן תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by mikko,

שיפור ביצועים? אבטחה?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by frodo,

מה נותנת תוכנת הורדה? הרי אפשר גם בלי לא? ואיזה מומלצת?--flashget,getright או אחרות?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  8. קצב ההורדה הכללי שלי עומד בממוצע על 6 קילו-ביט, וזה נראה לי יחסית נמוך. הפורטים אצלי פתוחים והגירסה היא 0.46 מליונטוורק (הגירסה החדשה). מה ניתן לעשות בשביל להגביר את הקצב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היום פתאום התחלתי לקבל נוטיפיקציות מה-utorrent עם איזה שטות על bundles, והדבר המטופש הזה השתלט לי לחלוטין על התוכנה - הוא מסתיר את רשימת הטורנטים ולא מצאתי שום דרך לסגור אותו (??!?!) מלבד פשוט לסגור לחלוטין את התוכנה ולפתוח מחדש. וגם אז, אחרי חצי שעה בערך זה קופץ מחדש. מה זה החרא הזה, ואיך מבטלים אותו? אם אי אפשר, אז מה תוכנת הטורנטים המומלצת היום שמאושרת בצורה רישמית ע"י TL ו-HDBITS? עריכה/הבהרה: אני רואה שנוסף (?) באפשרויות כפתור "show bundles" - חשוב לציין שהוא לא עושה כלום. אין שום השפעה על האם הוא מופעל או מבוטל.

10. כאילו פאק, מתי במקום לרדוף אחרי הגירסה הבאה, יתחילו המפתחים לטפל בבעיה הרצינית באמת של הדפדפן הזה, שאחרי כמה שעות של גלישה עם 3 טאבים פתוחים ובלי שום addons הוא מטפס מ40 מגה ל350. על כל מיליוני התלונות של המשתמשים הם עונים בכך שאין שום בעיה בדפדפן, אלה רק התוספות שגורמות לבעיה, טענה שהיא כמובן לא נכונה. אני אשכרה פותח את הtask manager ורואה איך הזיכרון שהוא תופס מטפס לעלה לאט לאט, מגה אחרי מגה, עד שכל חווית השימוש במחשב ובאינטרנט הופכת לבלתי נסבלת ויש צורך לסגור אותו. אני כבר שוקל ברצינות לעבור לגוגל

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Itzik 007,

הכל בכותרת!? וכמובן למה!! ???

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. כמו שהכותרת אומרת ;D

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by pergola,

מה יותר יפה יותר איכותי.. בקיצור מה יותר עדיף? ולמה..

• 68 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. אני מנסה לראות באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Sub-sw32,

כרגע יש לי את שניהם!אבל במדיה פלייר שומעים פי 40 יותר טוב את הבאס,וב winamp הבאס לא מייודע מה או שהוא חזק מדיי או חלש מדיי. למרות שבאינמף יש הרבה אפשריות וחלקם שטויות. בקיצר אני צריך המלצה מ יותר טוב ומה עם יותר אפשריות.! *--תודה לכל העונה--*

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by b.tiger,

שלום! הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לאשכול שלי ולכן פתחתי אותו פה. קניתי מחשב נייד לא מזמן שיש בו כבר ווינדוס והכל ,ועכשיו יש לי במחשב 2 אפשרויות להיכנס לאקספורר :ההאחד הוא רגיל והשני הוא 64 סיביות. עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף ?ולמה הביאו לי את שניהם?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. שלום איזה משתי החבילות שמכילות אנטיורוס+פיירוול עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by edoson,

נא לציין יתרונות\חסרונות של כל תוכנה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by lmlm,

בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  20. אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה לעסק קטן... 2 מחשבים לא יותר. הNAV PRO עולה יותר יקר והNorton Internet Security כולל NAV אבל לא PRO.. מה אתם ממצליצים?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by yosi yosef,

שלום חברה שלי מתחילה לילמוד גרפיקה ממוחשבת וכרגע היא מיטלבטת איזה מחשב ליקנות בלי להיתחשב בתקציב באופן עקרוני מה עדיפ

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by arkadur,

איזה תוכנה לשרטוט תלת מימדי טובה יותר, ולאיזו מטרה? אני עובד עם הסקאצ' זמן מה השבוע התחלתי ללמוד את הSOLID במה כדאי לעבוד?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים