תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לסרוק מסמך ולשנות אותו במחשב? אני סורק משסך למחשב ואני רוצה לערוך אותו קצת איך אני משנה? בעזרת איזה תוכנה WORD? כי אם WORD אני לא מצליח..
-
- 13 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי בבקשה למצוא את הפונט שמופיע בתמונה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות תמונות ששמים בפורומים ובכלל. לדוגמא הדיון על ה CRYSIS אני לא יכול לראות את התמונות כאילו הן לא קימות. אבל ב EXPLORER אני כן רואה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג-אין ל ווינאמפ שפועל אם ICQ שמשנה את הסטאטוס שלך ב ICQ אוטומטית. כמו שהיה( או עדיין יש) ל YAHOO מסנגר. הכוונה היא שהוא ירשום בסטאטוס את השיר שמתנגן כרגע ב ויינאמפ. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי קבצי DVD 9 שאני רוצה להפוך לDVD 5 כדי לצרוב ( אגב, 30 שקל לדיסק?!...), אני מנסה להשתמש בתוכנה שנקראת DVD2ONE המליצו לי עלייה כמה פעמים, אבל אני לא מצליח לעבוד איתה (אם מישהו יכל לעזור זה יהיה טוב). אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקנתי את חיבלת האבטחה..ואני זוכר שהוא שאל אותי 3 אפשרויות...בהתחלה.. אם אני רוצה לעשות ALOW להכל..או רק לרשת..או בכלל לא.. עשיתי ברוב טיפשותי ALOW להכל..איך אני משנה את זה? אני רוצה לעשות שיהיה רק רשת חופשי כי יש לי רשת... XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה כבר ממש בעצבן. לפעמים כשאני צורב DVD הוא אומר לי תמולטי עמה הזה ולא משנה אם אני אומר YES או NO אחרי זה אני לא יכול לקרוא את הקבצים והדיסק עובד לאט וזה... אני מנסה לעבוד עם הדיסקים האלה גם בצורב שממנו צרבתי וגם מכונן DVD רגיל אחר... מה אני יכול לעשות!@?#
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי בבעיה אני לא מצליח למחוק איקונים מ ה DESKTOP שלי (זה רושם לי את זה c:\documents and settings\desktop\cscz.exe is using by other program or other person) )ניסיתי גם במצב בטוח וזה לא מביא לי מה אני עודה כדי למחוק את זה??? אה והקבצים שוקלים 0 MB
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ששומעים שיר בwinamp ומנמיכים את הווליום דרך התוכנה אז זה בעצם מוריד את ה WAVE בבקר ווליום (הסמל הקטן של הרמקול בtask bar) בניגוד לוינאמפ, מדיה פלייר מנמיך בדרך אחרת שלא מנמיכה את הwave. האם אפשר לעשות שwinamp ינמיך באותה צורה? כי אני מדבר הרבה עם חברים דרך skype ולפעמים אני רוצה לשמוע שירים ברקע ואז כשאני רוצה להנמיך את השיר כדי לשמוע אותם אז זה מנמיך את הwave מה שמנמיך את הווליום של מי שאני מדבר איתו וככה אני עדיין לא שומע אותם.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הורדתי משחק בביטקומט.( כ 5 ימים), כ 2 גיגה דחוס. בכל אופן לאחר ההורדה המערכת מבקשת לצרוב 4 דיסקים וכך אומנם עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מתבקש להכניס דיסק מספר 4 , אני עושה כן ושום דבר לא קורה.צרבתי שוב את הדיסק הבעייתי ושוב אותה בעיה. האם ההורדה נדפקה מה דעתכם ???
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דברים פשוטים כאלה כמו מנגינות midi שיהיה כמו מקלדת גרפית שאני יכול להקליק עליה כדי להניח את התווים
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ששמתי אותו בפלאפון בתור צילצול אבל הווליום שלו חלש למרות שבצלי בפלאפון הוא מוגדר עם המקסימום. איך אם בכלל אני יכול להגביר לו את הווליום ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ברוכים הנמצאים יש לי סרט שהומר מווידאו לdvd (צירפתי תמונה של הקבצים) אני רוצה לערוך אותו לורפרפ אותו לפורמט vcd בנוסף התקנתי את nero 7 האם איתה ניתן לרפרף? אשמח למדריכים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לכווץ קבצים תחת DOS (מה שלא מתאפשר בווינדוס כי הם בשימוש) , מצאתי Winrar בגרסת DOS , אך אני לא יודע איך להישתמש: 1. לכווץ מקור כמו: "C:\" , "C:\foldername" , "C:\file.exe" 2. לחלץ למקור: "D:\" , "D:\newfolder" *עוד שאלה לא קשורה לנושא: איך אפשר לבצע העתקה בDOS של תיקיות עם כל הקבצים והתתי תיקיות (לדוגמא C:\Windows) למקור כלשהו (לדוגמא D:\newfolder) ? תודה מראש על כל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ה-"או או" התחיל להציק לי בתקופה האחרונה, אבל לא מצאתי באפשרויות התוכנה איך להשתיק את זה, לא לקבל שום צליל בקבלת הודעה. יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל ... יש לי סרט והוא לא עם תרגום מובנה והוא בא עם קובץ תרגום עכשיו הבעיה שסוג הקובץ של התרגום הוא SRT והוא נפתח באמצעות BS Player ושאני מנסה להפעיל את הסרט עם BS Player אז זה נותן לי הודעה שאומרת שה bsplayer לא מזהה את סוג הקובץ ובסוגריים רשום DIV3 והבעיה היא שהסרט לא יכול להיפתח עם bsplayer אבל התירגום הוא קובץ של bsplayer אז שאני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר זה לא עובד וכבר הכנסתי את הקבצים לאותה תיקייה ולשניהם יש את השם של הסרט. מה לעשות ?!?!?!?!?!?!?!?!? בקשה זה דחוףףףף
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך LCD של SAMSUNG 710N ואני רוצה לדעת עליו נתונים. הכי חשוב לי זה לדעת מהי מהירות התגובה שלו כי חיפשתי באתר היצרן ורשום שם 8 MS וחיפשתי בעוד מלא אתרים ושם רשום 12 MS אבל בכולם התמונה לא נראת בדיוק כמו המסך שלי. לכן אני מחפש תוכנה בודקת. יש תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשב לחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השני תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הורדתי נורטון גוסט 10 כל מה שביקשתי זה דיסק , שאני אעשה ממנו בוט והוא ישים את כל מערכת ההפעלה שלי כמו שהיא (כמו שעושים בחנויות מחשבים) למה אני לא מצליח לעשות את זה ? חיפשתי בהלפ חיפשתי בכל מקום מישהו יכול להנחות אותי ??? אני כבר מיואש לגמרי תודה לאחר חיטוט נרחב פה ואחרי הרבה ט'רדים ללא תשובה אני באמת מיואש ... אף אחד לא מכיר את האופציה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
למה כשאני רואה סרטים בVLC (רק בVLS) לא משנה מאיזה איכות (XVID\DVDR) יש הפרעות כשיש על המסך הרבה תנועה\תנועה מהירה? זה נראה כך: וזה מעצבן, כי VLC זה הנגן היחיד שאני מכיר שמפעיל הכל בלי בעיות ומהר.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי מחשב חדש וברצוני להעביר באמצעות נורטון גוסט את כל החומר מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מה יקרה כאשר אני אפתח את הIMGים בהרד דיסק של המחשב החדש? הרי כל ההגדרות והדרייברים מותאמים למחשב הישן...
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
נסעתי לבסיס ליומיים והשארתי את המחשב פתוח חזרתי וראיתי את הארור שמופיע למטה... לחצתי אוקי ואז האינטרנט פסק לעבוד למרות שמופיע הסימן למטה שאני עדיין מחובר.. וכשאני לוחץ על הסימן אמור לי להיפתח חלון איפה שמופיע ההקלדה של שם משתמש וסיסמא אבל החלון הזה מיד ניסגר עם פתיחתו וגם כאשר אני לוחץ על אוקי בארור הזה זה עושה לי מין רפרש מהיר כזה לזים שלי יש למישהו הסבר בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה תמונה לא בתור לינק ב-imageshack, יעני תמונה שמוצגת ישר ויותר גדולה מ-500 KB כי זה מה שמותר פה,יש חיה כזאת? אולי אפשר גם דרך imageshack להעלות תמונה לאתר וזה יציג אותה ישירות ולא בלור לינק.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-