עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי קובץ שאנשים אמרו שהוא טרויין מוצפן. בנתיים שום תוכנה לא עלתה על זה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. כל פעם באתרי Flash עולה לי ההודעה שהוא לא מותקן http://img135.imageshack.us/img135/1783/amacromedia5ff.jpg נכנסתי לאתר של Macromedia כתוב לי שה-media Flash Player מותקנת אני נכנס לאתרים וכתוב שהוא לא מותקן אני משתגע הדבר היחיד שהותקן זה הסרגל של yahoo http://img103.imageshack.us/img103/1261/macromedia6fq.jpg מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. יש לי מחשב די ישן ואני משתמש בקספרסקי אבל המחשב שלי די איטי איתו ביחד, למישהו יש המלצות על אנטי וירוס קצת יותר קליל?

4. אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. כל פעם זה מוחק לי סיסמאות באתרים http://img529.imageshack.us/img529/7118/ccleanerqu7.jpg

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עכשיו אני ממבין מה פשר הלאגים ב-BF2 ,ולא זה לא עידכונים,לא הגיוני שהוא מוריד עידכונים 6 שעות רצוף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Snufkin,

לחבר שלי (אחרי ביקור במספר אתרים שאת שמם ותוכמן לא נציין), עולה כל הזמן חלון אקספלורר עם הכתובת הנ"ל. כל פעם שסוגרים את החלון נפתח אחר במקומו (ולפעמים נפתחים גם 10 ו20). יש לו Spybot וגם Ad-Aware Se ושתי התוכנות עובדות ומעודכנות, מה שגם בכל פעם שהוא מריץ אותם התוכנות מגלות משהו בסגנון של עוד 20 קבצים חדשים!!! (גם אם זה שניה אחרי שגמרנו את הסריקה)! יש פיתרון? עצה? משהו? איך נפתרים מה-Spyware הנורא הזה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by creek,

תוכנות לא מוצאות לי כלום כבר הרבה זמן, וזה כבר חשוד נ.ב תעשו אולי איזה סטיקי של hijackthis, עדיף מאשר שכל אחד יפתח ת'ראד משלו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. מה הם דפוקים? למה הם הרסו את הדבר הטוב היחיד שהיה שם?? במסנג'ר 2009 החדש הם ביטלו את תיקיות השיתוף, ובמקום זה מתבססים על שירות ה-LIVE המוזר שלהם - שמאפשר להעלות לרשת קבצים (ידנית, אחד-אחד) ואז לשתף אותו עם חברי המסנג'ר. בתיאוריה זה נחמד - אפשר להעלות את אותם קבצים פעם אחת, ולשתף עם הרבה חברים. אבל בפועל זה מפגר - אי אפשר לסמן סיפריה (שכוללת, למשל, 200 תמונות) ולשתף אותה בקלות, וברור שלהעלות ידנית 200 תמונות זה פשוט לא-הולך-לקרות... למה??

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. טוב אני חייב להודות שאני ילד מפגר לא היה לי אנטיוירוס שנה שלמה כן כן... המחשב שלי שרד לא יודע איך אבל שרד.. זה התחיל מזה שאני אמרתי טוב אני מפרמט אז לא צריך גם ככה והמשיך בזה שעד היום לא מצאתי חבר עם איפוד שיכול לעזור לי לגבות מידע חשוב.. אמרתי יאללה מה זה משנה כבר ישבתי על המחשב מלא זמן מחקתי מלא תוכנות וקבצים שאני לא צריך עשיתי ניקוי דיסק דחיסה ואיחוי תיקנתי רג'סטרי אלפי סריקות של זיהו רוגלות בהרבה תוכנות שונות לוג פיילים מפה ועד להודעה חדשה ואמרתי יאללה נוריד אינטיוירוס טוב פעם אחת ולתמיד. אחרי מספר התיעציות בחרתי בפליצה.. התחלתי סריקה והוא מטורף לבנתיים הוא סרק רק קובץ אחד משהו S סרביס או משהו כזה והוא מצא כל כך הרבה נגועים מה יש זה הגיוני?? אני מתפעל אותו נכון?? [att…

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by PROSK8,

בוקר טוב נראה לי שהנושא הזה קשור לפורום הזה תקנו אותי אם אני לא צודק אוקי לשאלה אני ראיתי ששברו עוד שיא משיא של MACCI מישהו יודע 19XXX ועוד שיא עולם נשבר ב20000 נקודות ולמה האתר לא עדכן את זה אגם אפשר תמונות או מידע כול שהוא על המערכות האלו? מצאתי רק את המי שעבר את הMACCI והנה http://www.vr-zone.com/index.php?i=3325 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. אם אני שם על הכונן פה איזה דיסק מקורי של מוזיקה או DVD מקורי של איזה הופעה אז אי אפשר סתם להיכנס למדיה פלייר או ווינאמפ או BS פלייר ולעשות משם פתיחה למה שיש לי בכונן מה לעשות? דווקא כשעשיתי עותק לאחד האלבומים המקוריים אז זה כן קרא את זה במחשב זתומרת יכולתי ממש לעשות דאבל קליק על איזה שיר ולפתוח אבל כשזה מקורי - שומדבר, מה אני צריך להתקין בשביל שהכל יעבוד עלה מחשב נורמלי? תודה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  13. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB? כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מה עלי לעשות?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם המצב גרוע כל כך שכדאי לפרמט או שעדיף להתקין אנטי וירוס? תגיבו בבקשה ותעזרו לי תעזרו לי! תעזרו! בבקשה תודה מראש כנסו לקישור http://planet.nana.co.il/yani4/bad.jpg

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by IlanF,

התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?

18. איך אני יוצר אנימציות?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by Moty_p,

לא נראה שהוא בכלל שונה מ 4

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by The P.U,

מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Xmen,

מדוע האנטי ווירוס מתריע עליו כווירוס? הקובץ הנ"ל נצמד לכל קבצי ה-MP3 ? האם זה בעיה? וכיצד ניתן להפתר מזה?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. מה משמעותו של קובץ הSWAP איך מוצאים אותו ואיך מעבירים אותו ממקום למקום אם צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by ellell,

שלום פתחתי היום את "לוח הבקרה" ושמתי לב על שורות אלו : א. כלי ההפעלה של Windows Live ב. מסייע הכניסה של Windows Live כי לאחרונה לאחר שהתקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 מתחילים להופיע ולקפוץ חלונות של פירסומת, כגון: של נטויזין שמציעים לשדרג ועוד פירסומונים אחרים וכו' בזמן שאני נכנס לאתר מסוים ופתאם מאיט וקופץ לו "פירסומון" וגם בזמני מנוחה של המחשב. העלתי לדיון על זה בפורום לפני שבועיים בערך, הנה לינק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468761.0 השאלה האם שני התקנות הללו גורמות לפירסומונים להופיע או אין שייכות. תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים