עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם שמעתי שהמון אנשים מדברים.....ככה בזווית של האוזן שיש דבר כזה שצוברים ratio בתוכנות הטורנט השונות וככה מגיעים לדאונלוד גבוה אז אני לא חקרתי וקראתי מדריכים על הנושא....כי אין לי זמן לזה תקופת מבחנים אבל עדיין חובב סדרות מסויימות (זה לא נקרא גניבה כי הם גם בטלוויזיה) בל מקרה......כל מה שעשיתי זה לפתוח את השיתוף.....זתומרת מלא דברים שירדו כבר השארתי בתוך התוכנה בסטטוס שיתוף ופתחתי באפלואד 50 kb כל הזמן כי הבנתי שאם תשתף ישתפו אותך סבבה יש לי 900 kb דאונלואד ואני בקושי עובר את ה250 והמון פעמים אני סתם מציץ ורואה אפילו 50 לשנייה מה העולם כל כך כפוי טובה??הם בוכים שבישראל אין אפלואד??? בכל מקרה.....מישהו מכיר את ההגדרות?? איך בעצם צוברים ratio? אשמח להצעות

2. Started by AVI.S.T,

מה זה אומר Runtime ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  3. Started by NIVTAL,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אם זה לא בבקשה מנהלים להעביר חח תודה :) מצאתי USB ברחוב וחשבתי שזה סתם DOK או משהו אז ניסיתי בבית וזה לא זה, זה נראה ככה: רציתי לשאול מה זה עושה חח מצאתי את זה באנגלית אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  4. Started by tzahi16,

מה זה SILVERLIGHT ? ובמה הוא יכול להועיל?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by omnius,

מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dvvon,

שלום לכולם הצלחתי לעלות מאתמול הרבה ורציתי לדעת מה זה SLOTS ? שרשום לי בטרונטליץ'

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by guy94,

חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by T-Flash,

מה זה SUPER SEED בביטורנט? בשביל מה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  9. כשאני מכבה את המחשב אני מקבל לפעמים הודעה שתוקעת את הכיבוי על שגיאה במשהו שנקרא THOR WINDOW או לפעמים גם THOR HAMMER, עכשיו זה לא מופיע לי בטאסק מאנאג'ר, לא זכור לי שהתקנתי שום דבר דומה לזה, סימנטק קורפורייט לא מוצא שום וירוס, ספיי בוט ואדאוור טוענים שהמחשב נקי. חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שום דבר חשוד בנושא. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by T-Flash,

יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by ybe,

אני משתמש בwin xp pro , לאחרונה צצה לה בעיה חדשה, מיד שאני מעלה את המחשב מופיע בתחתית המסך אייקון של תוכנה בשם vgaprobe שהיא אחת התוכנות שניתן לצפות בנו באמצעות processes -windows task manager .לא ברור מה התוכנה עושה, בכל אופן שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעה שvgaprobe אינה מגיבה ולכן אני מאלץ לסגור אותה ידנית. יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

ואיך מעדכנים?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by jeyjey,

סתם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן כשאני מוריד דרייבר, יש כאלה שהם WHQL ויש כאלה שלא, לדוגמא: ForceWare 78.01 Win2000/XP WHQL ForceWare 78.03 Win2000/XP ד"א איזה דרייבר כדאי להוריד ל6800GT מערכת הפעלה 32bit? חוץ מ78.01 ו-77.77 כי הם עושים לי בעיות

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. שמתי לב שיש לי ב Program Files תקיית WinPcap עם תוכנת דוס כזאת ו Uninstall לא זוכר שהתקנתי משהו כזה, מה זה בכלל ? אפשר למחוק ? עכשיו הרצתי HijackThis ואחרי ה analysis ה svchost.exe מופיע באיקס אדום O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update] C:\WINDOWS\svchost.exe Must be fixed! Added by the ADCLICK-AG TROJAN! Note - this is not the legitimate svchost.exe process which is always located in the System (9x/Me) or System32 (NT/2K/XP) folder and should not normally figure in Msconfig/Startup! This file is located in the Winnt or Windows folder המחשב לא איטי או משהו אבל באמת ראיתי במנהל המשימות שהוא לוקח 50-40 מגה מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 12.9k צפיות
  15. Started by gal_il50,

זה כמו ה-PRO? מה ההבדלים(אם יש)?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by benor,

לפעמים שאני מוריד קבצים במירק אז ההורדה לא מצליחה וזה רושם לי Dcc Pending אתם יודעים מה זה אומר? והאם אפשר לעשות משהו עם זה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה מה זה אומר באייסייקיו שמחפשים יש את פרח אדום וירוק וגם לבן מה זה אומר לבן?? ואך אני יכול את אייסייקיו קודם שלי ??? פשוט כל פרטים נמחקו לי שם ואין לא ידוע אך אני יכול לחזיר את אייסייקיו

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. Started by redead,

למה זה משמש? אם אני מקבל הודעות על שגיאה שקשורות בזה ואני רוצה לעשות לו REINSTALL אז מה הגריסה הכי חדשה שלו?

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by gshhar,

יש לי אותו אבל אני לא יודע אם כדאי לי להתקין אותו. זה באמת עוזר או סתם מעמיס על המערכת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by .AloN,

מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על התוכנה הזאת ? והאם היא ניתנת להורדה בחינם ? תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by IlanF,

הדרייברים האלה עד כדי כך חשובים שאמרו לי בתמיכה ביוביסופט שדרייברים לא מעודכנים יכולים לגרום לביצועים עלובים במשחקים ובכלל למערכת לא יציבה? מה הם בדיוק עושים? ואיך אני מעדכן אותם? הורדתי את Nvidia Chipset Driver Package V9.19 for Windows 2000/XP/XP MCE/2003 ומה אני עושה עם זה? צריך למחוק את הדרייבר הקודם? אם כן איך בדיוק, לא מצאתי אותם תחת הוספה והסרה של תוכנות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by yotamk,

סליחה על הבורות: בהמשך לשאלה הקודמת שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267852.0, אגב, אשמח לעוד תגובות...) מה זה ה driver של ה chipset? כמו למשל בקישור הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=3110 איך אני יודע איזה driver יש לי עכשיו והאם הוא המעודכן ביותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. מה זה ה GHOST? ואיך אני עושה גיבוי של המחשב על דיסק וכשאר יקרה משהו אני משחזר אותו בעזרת ה GHOST .. ???

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים