עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by g1000000009,

תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. שאלה קטנה האם יש הבדל אם אני מוריד את הדפדפן פיירפוקס לבד, רק הדפדפן או שאני מוריד את החבילה מוזילה suite? האם יש הבדל בין הדפדפנים? תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by dids22,

תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DXT,

זהו, פשוטו כמשמעו. הם פשוט נראים לי אותו דפדפן עם שם שונה... :-\

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by xena,

אני מתכוון לאנטי וירוס, ולשם שינוי אני מתכוון לרכוש אותו... הנקודה היא שה 2001 ממש ממש זול - 50 ש"ח. השאלה היא האם אהיה מוגן מפחות וירוסים או שאני רק מאבד את התמיכה ב XP? (בהנחה שאני מעודכן דרך האינטרנט ב live update)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום,איזה נורטון הכי טוב ושומר על וירוסים , norton antivirus 2003 או norton systemwork2003 או ועוד ...תגידו לי מעידן 20

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. מה ההבדל בין norton system works ל corporate edition?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by TimoTy,

אני רואה את אחותי הקטנה עושה דברים יפים ב- Paint shop אז פשוט רציתי לדעת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה ההבדל בין RealPlayer החינמי לגירסה המלאה?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by ybe,

מישהו יכול להסביר בקצרה(אני מעונין לצרוב סרטי וידאו ביתיים לצפיה בDVD)?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המהותי בין Vista Home edition לבין Vista Home premium? שאלה נוספת היא : האם עדיף לי לקחת premium אם אני עובד הרבה עם פוטושופ ואוטוקד או שזה לא משנה? תודה!!!

13. מה ההבדל בין winrar גירסה חינמית לגירסה שעולה כסף?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. מה ההבדל בין WINRAR חינמי לבין אחד עם רישיון שעולה כסף ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. והאם יש אפשרות לעשות search more גם באימיול?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. ראיתי שיש פלטיניום וטיטאניום, איזה גירסא הכי טובה ולמה? ( חשוב מאוד הלמה.. (: ) ומה הגירסאות הכי חדשות (ראיתי שיש 4 ו-7 וכל מיני..)

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by assaf990,

שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?

19. במידה ואני משתמש בתוכנה אוטוקאד, האם יש העדפה לאחת מהגרסאות של windows 7 ב64bit או 32bit?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ^ תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. מה ההבדל במאפיינים ובאיכות בין ה VCD וה SVCD ו ה XVCD וה DVCD? (את ה VCD וה SVCD אני יודע אבל מה זה כל השאר???)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מה ההבדל בין שתי הסוגים ה- Premium וה- ULTRA יש הבדל גדול במשקל התוכנה אני מדבר כאן על גרסה 7 החדשה ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. מה ההבדל בין התוכנות המרה Any Video Converter ל any-dvd-converter ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. החלטתי להתקין את וינדואוז 7 ואני רואה שיש 2 גירסאות שרצות ברשת. 32 ביט ו-64 ביט. האם אני חייבל התאים את גירסת הוינדואוז לסוג המעבד שיש לי? אם יש לי 64 ביט אני חייב להתקין וינדואוז 64 ביט? ואיך אני יודע אם יש לי מעבד 64 ביט או 32 ביט? הרצתי את CPU-Z על המחשב שלי ותחת קטגוריית צמעבד לא ראיתי אם המעבד שלי 32 ביט או 64 ביט.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים