תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קודם כל למנהל הפורום: חיפשתי את הנושא ולא מצאתי ולכל השאר: מה הweb browser הכי טוב,מאיפה אני משיג אותו (חוץ מאימיול וכדומה)
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ככה סתם לבדיקה שיגרתית של המערכת שהכול תקין..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה לפי דעתכם הכי מהיר וטוב אימיול של ליינטוורק אימיול של ווארזפה אימיול של להלה אימיול morph mod אימיול plus האמיול מהאתר הרשמי או אימיול אחר (מוד) שאתם משתמשים וממליצים עליו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה,רצוי חינמית ,שעם כל עלייה של הwindows תמחק כל דבר חדש שהורד \הותקן למחשב. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך אימיול שמוריד ממש מהר בסביבת ה150 200.. כי היה לי אחד כזה ונמחק לי ואני לא זוכר מה היה לי ..
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אישית משתמש רק בביטורנט אבל כל הזמן אחים שלי וקרובי משפחה מציקים לי לעזור להם באימיול , פעם זה איטי , פעם זה לא מתחבר וכו' וכו' איזה גירסה להתקין להם כדי שיהיה לי קצת שקט?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה שתגידו לי מה האנטיויירוס שצורך הכי פחות מהמערכת ומה הכי טוב ומוצא הכי הרבה דברים.. 1) eset NOD32 Avast Prefessional 4.7 (2 Avira prefessional (3 קספרסקי אני לא רוצה כי כל הזמן צצים חלונות קטנים מתי שהוא מצא משהו/עושה פעולה מסויימת/לפעמים סתם אפילו הוא ואני לא יודע למה.. ניסיתי לסדר את זה אבל לא הצלחתי.. תודה, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מה האנטיוירוס החינמי הכי מומלץ כיום, והאם הוא נחות משמעותית מ-NOD32 ו-Kaspersky. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אומנם ראיתי שיש דיון ראשי לכך אבל חודשיים כבר לא הגיבו שם אז... יש לי את ההגנה הבאה: Avira Antivir, COMODO Firewall, Malwarebytes Antimalware, SpywareBlaster ומשתמש גם ב-Hijackthis ו-CCLEANER. לפי מיטב הבנתי ה-Malwarebytes נותן גם הגנה מפני תוכנות ריגול אך בטח יש תוכנה נוספת שמיועדת בעיקר לכך אך איני יודע מה הכי מומלץ. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש תוכנת דוס ישנה שלפעמים צריך להדפיס ממנה, ועכשיו המחשב החדש יהיה עם חלונות 64 ביט. מה האפשרויות שאפשר להדפיס מהן בדוס במחשב כזה? אני מבין שיש כל מיני תוכנות חיצוניות, יש גם אפשרות ל DOSBOX, ואולי להפעיל את זה בוירטואליזציה? אם למישהו יש ניסיון עם משהו אז אני אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה הבדל בין Kasparsky Internet Security ל kaspersky anti virus
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רץ על וינאקספי. כאשר אני מנסה להתקין איזה תוכנה הוא רושם לי את ההודעה שצירפתי. מה פירוש/כוונת ההודעה? והאם יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים את השאלות בסגנון הזה, אבל בכל אתר שאני מסתכל אני רואה המלצות אחרות... בכל מקרה יש לי קרדיט מצויין אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה - 25 בזמן שאני שומע מאנשים אחרים עם מהירות חיבור דומה לשלי שהם מורידים במהירות הרבה יותר טובה. אז רציתי לשאול את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו ומוריד במהירות טובה - באיזה הגדרות הוא משתמש ב - CONNECTION. נ.ב. אני משתמש בגרסה האחרונה של LSD.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ניסיתי והצלחתי להעביר 25 MB. האם וכמה ניתן יותר?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אצלי זה קצת יותר מ14 גיגה.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה של Ejay ואיך קוראים לה? וכמה MB\GB\ היא לוקחת?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה של נוד32 ? תעזרו בבקשה ???
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אנטי וירוס ואינטרנט סיקיוריטי ואיך הוא בכלל?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-