עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך מדריכים לתוכנה blender (סרטונים ואנימציות 3d). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ellell,

אם אפשר לעזור לאתר מדריך לתוכנה Processguard אנטי טרוינית .. תודה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  3. Started by Cyron,

אני מחפש מדריך לתוכנה, אני מנסה ליצור תפריט ל-SVCD אבל ללא הצלחה...

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by asaf556,

אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Bar1234,

שלוום לכולם.... אני מחפש תוכנה או אתר שיעזור לי ללמוד או איך לעבוד עם התוכנה הזאתי Adobe Audition 1.5 תודה לכל העוזרים.....

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש מדריך שיעזור לי להגדיר הגדרות באימיול 4.2 אני יודע שזה מגיע מוגדר, אבל יש לי איטרנט מהיר של 2 מגה בייט ואני רוצה להגדיר את האימיול נכון כך שהקבצים ירדו לי במהירות גבוה. למישהו יש מדריך להביא לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by shainov,

שלום חברים, אבקש מדריך למתחיל ברמה נמוכה-בינונית לתוכנת עריכה מסוג GIMP כדי לערוך TEMPLATE ברמה יפה ומקצועית ככל שניתן. (איני רוצה לערוך עם פוטושופ כי היא תוכנה מאוד קלילה ונוחה) אשמח לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1172368

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם החלטתי לפרסם מדריך קטן של ציור טקסטורה חצי-ריאליסטית של קיר, מואר במרכזו. הרעיון הוא להראות דברים שניתן להשיג ע"י שימוש במברשות בלבד, ולעשות שימוש בכלים הבסיסיים ביותר, כדי שהמדריך יהיה נגיש לכל אחד. לכן לא נעשה שימוש בפיצ'רים ייחודיים לגרסאות ה CS המתקדמות כלל, וכמובן שהכל נעשה עם העכבר בלבד ללא שום צורך בטאבלט. מה דרוש לנו? - פוטושופ, כל גרסה החל מ 7.0 - עכבר - ידע בסיסי לגבי כלי המברשת, שימוש בשכבות והכרת היכולות הבסיסיות של התוכנה כגון levels או hue\saturation אם כן, נתחיל... אנחנו נעשה שימוש במברשת נוספת שקיימת באוסף המברשות שמגיע עם פוטושופ, מדובר ב tool preset שנקרא Chalk Build Up. לשם כך פתחו את אוסף ה presets של מברשות באופן הבא: - אם ברצונכ…

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by SyPhEx,

http://www.arcmedia.co.il/View/Users/Idan/guide/index.html יצירת קונטור וצל עדין מסביב לטקסט... משחקים עם נפח בפלאש.. תמיד מתאים כשרוצים לשבור חדגווניות של טקסט תהנו כל הזכויות שמורות©

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  12. כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. האם יש מדריך בעברית המסביר כיצד להשתמש בתוכנת הביטורנט והביקומט כולל הסבר לכל המושגים ,ליצים, סידרים וכד'. שאלתי כבר את השאלה ( לגבי המושגים) בפורום שלשום, אבל משום מה אף אחד לא נתן מענה, תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. סתם מצאתי באיזה אתר אז הנה התרגום cls @ECHO OFF title Folder Locker if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER :CONFIRM echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N) set/p "cho=>" if %cho%==Y goto LOCK if %cho%==y goto LOCK if %cho%==n goto END if %cho%==N goto END echo Invalid choice. goto CONFIRM :LOCK ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" echo Folder locked goto End :UNLOCK echo Enter password to Unlock folder set/p "pass=>" if NOT %pass%==type your password here goto FAIL attrib -h -s "Control Pane…

15. Started by pazer005,

מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shaks,

אוקיי החלטתי לפתוח מדריך על טכניקה מאוד ידועה בעולם הפירסום טכניקה מאוד מגניבה שאבא של חבר שלי לימד אותי הערה: המדריך הזה פורסם בפורום עיצוב בgamer ואני הוא זה שכתב אותו אז ככה הטכניקה היא שילוב טקסטורה בעצמים בעזרת פוטושופ למשל הנה התמונה שעליה עבדתי כשהוא הסביר לי לאחר שילוב עם טקסטורה של חמניות יצא לי ככה ועכשיו למדריך פתחו תמונה של אובייקט (רצוי כהה)בפוטושופ תצרו סביבו את הבחירה הזאת (זה עםהנמלים האלה) בדרך הנוחה לכם אני השתמשתי lasso tool פתחו את תמונת הטקסטורה וגררו אותה לתמונת האובייקט בעזרת הMOVE TOOL (חץ קטן בצבע שחור עם צורת חץ הזזה של ווינדוס לידו) כך שתכסה את כל האובייקט תלחצו על לשונית הPATHS לחצו CTRL וסמנו את הציור שיש שם סמנו את שכבת הטקסטו…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. טוב אתם צריכים לשים שיר שיפעל חחח

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. הו, מחפש מדריך (תוכנה כבר יש, DVD Lab Pro אבל אשמח לקבל הצעות אחרות) שמסביר בשלבים איך להוסיף תרגום לסרט DVD. אנגלית/עברית יתקבלו בברכה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by dids22,

אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by dids22,

מטער על ההקפצה בהודעה הקודמת אבל למה לנעול?! אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אוקיי לכל מי שלא יודע יש תוכנה קטנה שמזינים בה אתה כתובת האימייל והיא יוצרת היתקשרות רבות וזה מה שגורם לחשבון להיכנס למצב של "הקפאה" הוראות לשחרור חשבון חסום הקדמה: חובה !!! לזכור . לרשום . את פירטי ההרשמה " ארץ" "עיר" "מיקוד" תשובה לשאלה הסודית" לעקוב טוב אחרי המדריך והכי חשוב לבצע אותו במהירות אם בשלב מסויים טועים ומשהו לא מסתדר אפשר פשוט להיכנס למאפייני אינטרנט ולמחוק היסטוריה וקוקיס ולהתחיל מהתחלה בתוכנת המסנגר ללחוץ על " שחכת את הסיסמה" מגיעים לחלון הזה מכניסים כתובת של המסנגר ואת תווי האבטחה שלמטה מגיעים לחלון הזה מזינים את הפרטים האישיים שימו לב !! טוב טוב !! פה למטה בחלון ה" נעילה" זה השלב הקריטי ויש לבצע אותו במהירות ! ברגע שממל…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. אוקי ככה.. ראיתי פה כמה נושאים ולאחרונה עם המחשב החדש גם הגיע לי הכ.קול הזה .. אז אמרתי בוא נעזור לאנשים שיש להם בעיות עם זה.. אוקי למדריך. א.אם התקנתם פעם וזה עושה בעיות תסירו את הדרייבר גם מההסרה ואז עם התוכנה driver sweeper תעשו ריסט למחשב ותתחילו את המדריך! 1.הורידו את הדרייברים הכי חדשים מהאתר שלהם(כרגע wdm_206). 2.תפתחו את מה שהורדם ולכו ל-MSHDQFE ושם לווינדוס xp ויש לכם שם כל אחד לפי הsp שלו.. תבחרו בשלכם והתקינו. לאחר מכן המחשב תזהה את הכ.קול שלכם אבל בינתיים אל תתקינו.. תעשו ריסט למחשב ואז תתקינו את הדרייבר שהורדתם. לאחר מכן אם המחשב לא יציב או משהו(קרה לי)הורידו את העדכון הבא ממיקרוסופ.. https://www.microsoft.com.nsatc.net/downloads/details.aspx?FamilyID=8c2e44a…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. עכשיו נתקלתי בבעיה (באג) נפוצה, שהפייר פוקס מעלים פתאום את הסימניות. אז מצאתי לזה פתרון, הפיירפוקס שומר כל כמה ימים גיבוי של המעדפים שאיתו נשחזר את המועדפים שהוא מחק... קודם כל נכנס לתיקיה C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles כאשר user name הוא שם המשתמש שלך על גבי המחשב שלך ! ושם נחפש את התיקיה bookmarkbackups. אחרי זה יופיע לכם כמה קבצים שבשם שלהם רשום תאריך, תבחרו את ההכי עדכוני ותלכו לפייר פוקס סימניות--> נהל סימניות-->קובץ-->יבוא-->קובץ --> ותבחרו את הקובץ הכי מעודכן. מקווה שעזרתי לאלה שנתקלו בבעיה הזאת\ יתקלו בה בעתיד .

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by MATTAN,

היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים