עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5 ניתן לראות שנורטון ממשיכים להוביל בגדול! לא... לא לטובה אם הייתה לכם תחושה שהמחשב זוחל אחרי התקנת כלשהי תבדקו ברשימה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by chen038,

איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. מחפש תוכנה שתיקח את כל השירים במחשב ותסדר אותם לפי אלבומים,ידוע לכם אם יש דבר כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gmppaz,

שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  5. יש תוכנה שעושה את אותה העבודה ומאפשרת לי לשלוט על ההעלאות וההורדות של המחשב?

6. Started by white_rider,

שלום יש לי את הכרטיס הזה Dazzle Video Creator Platinum (DVC170) אני מחפש תוכנת הקלטה. יש לי את STUDIO 10 אבל אני רוצה תוכנה אחרת (כך שאקליט בתוכנה השניה ואערוך ב STUDIO בו זמנית ;D) ניסיתיPRO 2 PREMIER אבל היא לא מזהה את הכרטיס, למישהו יש מוסג למה?? גם WINDVR 3 לא הצליחה. גם VIRTUALDUB. למישהו יש רעיון איך לגרום לאחת התוכנות שהזכרתי לעבוד עם הכרטיס? מישהו יודע אזה תוכנה תוכל להקליט מהכרטיס הזה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. אני מחפש כבר מלא זמן ולא מצליח למצוא בשום מקום אם למישהוא יש את הדרייבר תשישלח לי בדחיפות תודה.

8. אני מחפש אנטי וירוס, פיירוול, תוכנה לניקוי רוגלות, תוכנה לניקוי וסידור המחשב (איחוי בדיקת שגיאות וכו'..), ותוכנה לניקוי וסידור הרגי'סטרי. כמובן שאת הכי טובות מהחינמיות P: תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ras81,

שלום אני זקוק לתוכנה אשר מזהה את החומרה של המחשב אשר תומכת בקורנרו, כגון אוורסט או סנדרה. כרגע שתיהן לא מזהות לי את המעבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ns,

אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על המחשב. לדגומא כשאני משחק במשחק אני רוצה להקליט אותו. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. אני יודע שיש דבר כזה ... יש לי משהו שמתחברלדפדפן הרגיל של ה WINDOWS ואני רוצה תוכנה רגילה שמשיע רדיו בטוח יש... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by lompy,

אני רוצה לעשות קובץ אימג להתקנה חדשה שכולה נמצאת על כונן אחד (C:) במקום שאני אצתרך להתקין הכל מהתחלה במקרה של תקלה קריטת עכשיו במסך הראשי אני מופיע לי התפריט ובו אני בוחר LOCAL בתפריט הבא אני צריך לבחור בין DISK לPARTITION ושם אני מאמין שאני צריך לבחור TO IMAGE השאלה שלי במה אני צריך לבחור ב DISK או ב PARTITION ומה ההבדל בין האופציות?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  13. שלום וחג שמח לכולם, ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לאתרים כמו FLIX, MSN VIDEO, ו- YOUTUBE אני מקבל הודעות על כך שהמחשב אינו עומד בדרישות וחסרים לו גרסא עדכנית של JAVA או FLASH PLAYER. למשל, ההודעה מ YOUTUBE (הבעיה העיקרית שלי) : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. יש לציין שלא מחקתי שום דבר, לא התקנתי משהו חדש, ואין חסימת JavaScript באפשרויות הדפדפן . הדבר ארע פתאום, לפני כן האתרים פעלו מצויין.. נסיתי להכנס לקישורים המוצעים והתקנתי מחדש את ה FLASH PLAYER וגם את JAVA, אך עדיין מופיעה אותה ההודעה. דבר מוזר, אני יכול לצפות בסרטונים בגוגל וידאו, שגם הוא אתר שעושה שימוש…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. תחפש תוכנת גיבוי הכי פשוטה לגבות את מערכת קבצי הWINDOWS שלי מכיר את נורטון GHOST אבל תהיתי האם יש משהו יותר פשוט ואמין ממנו?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by tamirushb,

יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by zoharco1,

חג שמח ושנה טובה יש לי דיסק און קי של POWER DISK יש לו בעיות האם ישנה תוכנה לתיקון או שיחזור הזיכרון ?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  17. אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by redti,

אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

אחלה דפדפן, קליל, מהיר באמת הכל אחלה אבל הוא מאודג לא יציב לפעמים אין שליטה טובה על החצים של הגלילה JAVA וSHOCKWAVE FLASH וכל אלה גם לא חברים טובים במיוחד של הזאב וזה עוד בלי מדי פעם שאתרים שונים לא נתמכים... בכל מקרה מה אני יכול לעשות כדי להקל על כל העניין הזה ? עריכה: וכן אני אל דפוק הורדתי אקסטנשנס שונים אבל עדיין הוא לא יותר מדי נוח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HFDO5,

אני רוצה שתהיה לתוכנה אופציה של חיוג מודם 56K למחשב אחר שיש עליו את אותה התוכנה (לא דרך האינטרנט) ושיוכלו לדבר דרך מיקרופון ולשמוע דרך הרמקולים כמו שיחת טלפון רגילה רק במקום המכשיר טלפון עומד מחשב.. יש כזאת תוכנה? או תוכנה שאחת האופציות שלה זה האופציה הזאת.. לא אמור להיות מסובך מידיי למצוא כזאת תוכנה VIRTUAL PHONE או משהו דומה כל מה שאני מוצא מחיפושים באינטרנט זה VOIP של שיחות דרך IP ולא דרך חיוג מודם כמו שאני צריך תודה ;D

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  21. אם אפשר מדריך או תוכנה פשוט חסמו אותי ואת רוב האיפים הישראלים באתרי טורנט שונים בעולם אני צריך עזרה...תודה לעוזרים אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו...פשוט לא ידעתי איפה לשאול..

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by SmurFin,

מחפש תוכנה שתוכל לעבוד עם GMAIL ןYAHOO לא צריך שתראה לי ת'מייל , רק שתתן לי התראה שיש מייל וזהו משהו בסגנון הINCREDIMAIL

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by motiyair,

שלום לכולם, הורדתי סרט שהסיומת שלו או "סוג הקובץ" הינו BSplayer Pro file. איך אני צורב את הסרט הנ"ל בכדי לראות אותו בDVD שקורא DIVX? האם לצרוב אותו "סתם" כקובץ רגיל, והDVD הסלוני שלי ידע לפענח אותו? או האם בנרו יש ללחוץ "צרוב DVD VIDEO" (מה שלא הצלחתי לעשות, ז"א ניסיתי אך שבאתי לבחור את הקבצים לצריבה נרו בכלל לא נתנה לי את הקובץ הנ"ל כאופצייה). תודה על התשובות מראש ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי Router בבית שאליו מחוברים 4 מחשבים, על כל המחשבים מותקן Sygate FW וכולם אף גולשים באינטרנט וכן ניתן להעביר קבצים אחד עם השני. הבעייה שלי היא כשאני נכנס ל-ROUTER אני לא רואה שהוא מזהה מחשב כלשהו שמחובר אליו. ברגע שאני מכבה את ה-FW ה-ROUTER מראה כל מחשב שמחובר אליו כמו כן את כתובת ה-IP שלי. יש לציין שאני עובד ב-DHCP בכל מחשב. יש לי ROUTER של WISELINK שבתוכו יש תוכנת CONEXANT והבעייה אינה ב-ROUTER. ניסיתי עשות RULE ב-FW שיפתח PORT 67-68 בפרוטוקול UDP אך זה אינו עובד כשאני RULE שיאפשר תנועה של מידע בכל ה-PORT בכל הפרוטוקלים זה, ואני לא רוצה לעשות זאת. כמו כן מסומנת לי האופציה של ENABLE SMART DHCP ניסיתי לבטל זאת ולשים RULE אך זה אינו מישהו יכול לעזור ולהסביר לי א…

25. אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...

דיונים חדשים בפורומים