תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שתאפשר לי להקליט את המסך בזמן שאני רואה קטע וידאו כדי להמיר לו את הפורמט כי עכשיו הוידאו הוא בVCD או משהו מוזר של דיסק DVD שזה עובד לי רק דרך המדיה פלייר אבל לא מצאתי תוכנה להמיר את זה למשהו נורמלי. אז אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אז בכיף אם לא אז תוכנה שתקליט תמסך תיהיה טובה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי לכולם. משום מה שמתי לב היום שהאנטי וירוס שלי(קספרסקי) פשוט נעלם ואין לו זכר. בדקתי גם בADD REMOVE והוא לא מותקן! כמובן שהתקנתי אותו ממזמן ועבדתי איתו כל הזמן. פתאום הוא פשוט נעלם. למישהו יש מושג? וירוס אולי?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם שמו אותי באיגנור? יש איזה תוסף או תוכנה שיאפשרו לי לדעת? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני משתמש בWMP כי בWINAMP אני לא שומע עם כל ששת הערוצים, רק שמאל וימין וWMP למשהו שולח אות לכל הערוצים, איך אני מתקן את זה? מקודם הכל עבד פיקס אבל בפעם האחרונה שעשיתי ת'פורמט זה התחיל לעשות את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי הייתה לי איזה תוכנה שיש בה מערכת שעות לוח מבחנים.... כל מיני דברים שקשורים מבצפר ועכשיו אחותי צריכה את התוכנה הזאת מישהו אולי מכיר אותה ויודע איך קוראים לה?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים יש לי בעיות בהתחברות למסנג'ר. קוד השגיאה שהמסנג'ר נותן לי הוא 80048820 קוד שגיאה מורחב 80048412 בכל אופן ההודעה אומרת לי לבדוק את הגדרות הפיירוול, ההגדרות של הפיירוול לא הבעיה. המתקן האוטומטי של המסנג'ר לא מצליח, וכמובן שגם המדריך שלהם לבדוק מה לא בסדר לא עוזר בגרוש. אני משתמש בגרסא 8, ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים וגם בדקתי ב-7.5 אין חיבור. המחשב שלי מתחבר באלחוטי לראוטר בחדר במרחק שלושה מטרים מכאן, אבל הבעיה היא לא ברשת מכיוון שהאייסי והדפדפן וכל תוכנה אחרת שמשתמשת ברשת עובדת. ניסיתי את השיטה שצריך להחליף שורה בקובץ hosts בשתי שורות שכתבו כאן פעם, לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם? מישהו יודע לסדר אותה?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
ב-MPC יש כידוע אפשרות לשמור תמונות מהסרט בעזרת כפתור F5... איך עושים שבתמונה יהיה גם כתוב הזמן המדוייק של הסרט ושזה ישמר בקובץ JPG ולא ב-BMP?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש סרטים שכאשר אני טוען את הכתוביות שלהם אז התוכנה מראה כאילו היא מעלה את הסרט אבל הסרט לא מתנגן... :s05:
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי את תקן 3 כבר כמה שנים והדיסק קצת "מרוח" כיצד ניתן לגבות אותו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק בן 4 שנים של תמונות שלי מחו"ל דיסק מאוד יקר לליבי.ניסיתי להעביר את הקבצים למחשב ב ACDSEE PRO 8 והוא מראה לי רק חלק המקבצים ולא את כולם כולל הויזארד של מיקרוסופט להעברת תמונות הוא אמנם מראה את התמונות אך על חלקם הגדול ב ACDSEE הוא מראה סימן של אין כניסה ולא מוכן לפתוח או להעתיק אמרתי לעצמי בטח הידסק כבר אכול וכאלה אבל ב DVD שלי הוא מראה את כל התמונות ללא כל קושי מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום!!! התקנתי NERO 7 וכל הסמלים של הקבצים השתנו... אבל גם שאני עושה יפתח את הקובץ עם התוכנה הראשונית שהייתה לי לדוג': WinMediaPlayer, המחשב פותח איתה אבל הסמל של הנרו נשאר ... איך אני יכול להחזיר את הסמלים לכמו שהם היו קודם? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
IE - לא פותח שום אתר, גם ברשת מקומית. WMP - מסרב לפתוח קבצים ישירות מהאינטרנט או סטרימינגים, כל הוידאו קליפים המובנים באתרים גם אינם עובדים, וזה נורא מעצבן. לא שונו שום הגדרות באופן ידני בIE או WMP. מה שכן, אני חושב שהם נדפקו לאחר אחת מהניקיונות של חלונות לפני כשבוע. מישהו נתקל במשהו דומה ומצא פתרון? למישהו יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בנו סקירה ממש כמו איזה באנצמרק של איזה כרטיס מסך חדש רק לתוכנות והנה היא!! http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אממ אני עכשיו עם הMV2PLAYER אני די מרוצה ממנו אבל חשבתי יש משהו עדיף,יותר טוב. שמעתי הרבה על BSPLAYER אבל היה לי ניסיון קטן איתו וממש לא אהבתי אותו, לא יודע משהו בו לא נראה לי..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-