עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם.......... אני צריך עזרה בלהגדיר שהמייל של הוט מייל שלי תישלח לOutlook Express אז......... איך אני עושה את זה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי,יש לי נטבוק שהלך לו הCD-ROM כנראה מכל המכות שהמחשב קיבל שהלכתי איתו לבסיס. חיפשתי ברשת מדריכים אבל הכל קצת מסובך לי הנה דוגמא למשהו לא מובן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כרטיס אלחוטי: Edimax EW-7128g לא מצאתי באתר היצרן. האם יש סיכוי ש- WIN 7 תזהה בעצמה את הדרייבר?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי .

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by holly man,

שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. כאשר אני בוחר באופציה של "סרוק את כל הקבצים" בנוד32 אז בעת הסריקה הוא נותן לי רשימה ארוכה שהוא סורק והם תקינים בנוסף לרשימה הרגילה של קבצים נגועים. (מצ"ב קובץ) איך אני משנה את ההגדרה כך שיציג לי רק את הקבצים הבעייתיים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  7. Started by Oranl,

שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אז ככה יש לי וירוס בשם: w32.korgo.AB בשום דרך הוא לא מוכן להימחק ניסית את כל השיטות האפשריות הוא לא מוכן להימחק מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל‏ = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם =‏ ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות‏= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך‏ = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים =‏ Seagate 1TB 72…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by wowohw,

שלום חברים, אני משתמש בטורנטים ואני משאיר את המחשב לשיתוף. כאשר אני בודק פורטים ביוטורנט עצמו מראה לי שהפורטים חסומים. חשוב לציין כי באתרים של הבדיקות הפורט תקין ( זה פורט אחד ולא רנדומלי ) הבחור מהתמיכה הטכנית עשה לי dmz לפורטים. אני מנסה לשתף אבל 3 שבועות רצוף יצא לי 2 וחצי ג'יגה של אפלואד. אני משתמש של 012 ועשיתי ניוד מבזק ספק+תשתית. ניסיתי גם דרך ביטורנט וגם דרך יוטורנט ועדיין לא נותן לי. עשיתי איפוס רשת דרכם והמהירויות תקינות. ההורגות תקינות, ואלו קבצים חמים שיש להם ביקוש ברשת ( בודק כל יום מחדש ) מישהו יודע מה מדובר ואיך פותרים את הבעייה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yvkr,

התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:37:05, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\FlashGet\flashget.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\קווקזים\Local Settings\Temp\ספריה זמנית 3 עבור hijackthis_199.zip\HijackThis.exe R0 - HKCU\So…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by duk4u,

פתאום קרה לי דבר מוזר בתוכנה. שאני בוחר ב...IMAGE ו...IMAGE SIZE התוכנה נתקעת. חוץ מיזה הכל עובד כמו שצריך. מישהו יכול לתת הסבר לתופעה. גם התקנה מחדש לא עזרה ממתין לתגובתכם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Squat,

אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש

16. Started by אישי555,

יש לי כונן עם ווינדווס7 אבל אני לא יכול לשמוע בו כלום. העברתי את קובץ ההתקנה של NVIDIA, אבל ההתקנה נכשלה והבנתי שזה בגלל שהקובץ שהעברתי היה מותאם ל-XP ולכן אין התאמה. נכנסתי לאתר ורציתי להוריד אבל לא ידעתי מה לבחור ב- Product Series. אודה אם תעזרו לי לבחור את מה שמתאים לי. שאלה נוספת: האם זה הדרייבר היחיד שצריך להתקין במ"ה חדשה? האם יש גם דרייבר של הלוח אם או שמה שדיברתי כאן זה בעצם הדרייבר של לוח האם?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  17. אני מבקש שם של תוכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שיש לי בבית ולהפעיל כל מני תוכנות כמואימיול וביטורנט... צריך כמובן שזה יהיה פשוט ולא ידרש אישור כל פעם מהמחשב שיש לי בבית כי אין שם אף אחד שיאשר... מחכה לתגובוות

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום רב, לפני יומיים רכשתי שני רישיונות לתוכנה 11 Acronis True Image Home עוד לפני הרכישה הייתה לי התכתבות עם אחד התומכים שלהם, מתוך מגמה לברר האם התוכנה הזו לא מסובכת מדי לשימוש. לצורך זה ביקשתי שיסביר לי כיצד ניתן ליצור דיסק שחזור, שבכל מקרה של בעיה קריטית במחשב (שבעטיה יהיה צורך לבצע פרמוט והתקנה מחודשת של חלונות), אוכל לחזור לנקודת השחזור התקינה האחרונה, וכל זאת מבלי צורך להתקין מחדש את כל התוכנות, נגנים, מקודדים ופילטרים. וכך הוא ענה לי: 1) Creation of Acronis bootable disc is very simple: - Launch Acronis True Image 11 Home - Insert blank formatted CD/DVD disc - Click Tools -> Create Bootable Rescue Media -> Next - Make sure that boxes are marked on Acronis T…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  20. אני מנסה לעבוד עם דיסק און קי במערכת משרדית ישנה (חלונות 98, לא SE) והיתה בעית NTKERN.VXD ב-USB HUB ROOT במנהל ההתקנים. חשבתי שהתקנה של הדרייבר של USB במערכת נחוצה והתקנתי מפה את הסרוויס פאק של חלונות 98: http://www.technical-assistance.co.uk/kb/win98fe-usb-mass-storage-drivers.php שנטען שהוא נחוץ לפני התקנת דרייבר ה-USB עצמו. להפתעתי אחרי ההתקנה הנ"ל אני לא מצליח להיכנס לחלונות (שלל מסכים כחולים). יש למישהו עצה מה ניתן לעשות כדי לחזור למצב הקודם? גם SAFE MODE נתקל בכחולים האלה. האם ניתן לבצע תיקון כלשהו עם תקליטור חלונות 98SE? הרצתי אותו וראיתי רק אופציית התקנה נקייה. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …

22. שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by TelAviv83,

היי.... אני צריך להוסיף סוגריים ל - 500 שורות 500 שורות אחת מתחת לשנייה, בתוכן רשומים משפטים ואני צריך פקודה בסגנון CONCATENATE (אולי היא עצמה...) כדי להשחיל סוגריים בתחילת משפט ובסופו......... האם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  24. שחזרתי את הדיסק עם EasyRecovery Professional לאחר פרמוט התוכנה הצליחה לשחזר כמעט הכל תמונות קובצי אקסל וורד תקיות תמונות אבל התמונות לא נפתחות קובצי אופיס מראים ג'בריש מה הסיבה לכך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. אתמול הדיסק הפסיק לפתע לפעול, כאשר מתקבלת הודעה שיש צורך לפרמט אותו. העליתי את הבעיה בפורום אמצעי אחסון, אך לצערי לא מצאתי פתרון לתקלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433472.new;topicseen בלית ברירה מצאתי בדביק את התוכנה המומלצת TESTDISK, בכדי לנסות לתקן את הבעיה, או לפחות לחלץ מהדיסק את המידע החשוב. אבל אז באחד השלבים, קיבלתי את החלון הבא, שממנו אין לי מושג איך להמשיך: אני לא יודע איזה סוג PARTITION יש בדיסק התקול, ולכן אינני יודע באיזה אופציה עליי לבחור. אקבל בברכה כל עזרה בנושא, ואם לדעתכם יש תוכנה יותר טובה מ-TESKDISK, שגם יותר פשוטה לשימוש- אשמח לשמוע תודה רבה

• 19 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים