עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שאפשר לעדכן בה דברים שצריך לעשות, כלו מיני task ו jobs וגם ניתן לשתף דרכה עוד אנשים שיכולים לעדכן את ה- task מקווה שהייתי ברור תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by eranmor,

אחרי יום כיפור פרמטתי את המחשב, ומאז המחשב חותך את התמונה של הסרטים. הוא פשוט מציג תמונה קטנה יותר.... ניסיתי כבר כמה נגנים כמו WMP, WINAMP, DIVXPLAYER וכו'... שמישהו יעזור בבקשה :-\

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by aaviran,

יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by אוריפ,

שלום! ניסיתי לפני כמה ימים לעבור לFF2.0RC1 אבל הרבה תוספים לא עבדו אז חזרתי ל1.5.0.7. אחרי המעבר גיליתי שמנועי החיפוש לא עובדים (אלה שאין לידם אייקון). ניסיתי למחוק אותם - לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש דרך האתר של FF - רק הקישור לIMDB עובד (והישן התקול נשאר) אבל וויקי לא. איך מתקנים זאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by dandisc,

כאשר אני מחובר לאינטרהט המספרים בwindows task manager מרקיעי שחקים ברשותי 512MB בלבד והוא מגיע ל1.5GB ואם אני זוכר נכון זה נלקח מהHD..בנוסף מתקבלת הודעת אזהרה מהוינדוס על זיכרון וירטואלי נמוך,וכמובן שעם זה המחשב מתחיל לזחול...אך כאשר אני מתנתק מהרשת המצב חוזר לנורמל.האם מדובר בוירוס? ואם כן סבלנותי פקעה כבר מכל האנטים למיניהם הם כמעט שלא עוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Nurit2005,

אולי משהו יודע איך נועלים טקסט בפלאש שאחרים לא יכלו להעתיק או תמונות?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  7. יש זון אלארמ וראוטר אז אין מצב הדפי אינטרנט זזים למעלה למטה ואותו דבר במשחקים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. החלון של המסנג'ר מופיע רק כחלונית בשורת המשימותלמרות שהוא מופעל . רק אם משהו שולח לי הודעה נפתח חלון הדו שיח בשולחן עבודה אבל אחרת כלום. ניסיתי לעשות restore ו maximize מחלון האפשרויות של התוכנה וזה לא עזר. עשיתי הסרה של התוכנה והתקנה מחדש ועדיין אותה תופעה זה לא קורה בתוכנות אחרות כמו למשל netmeeting . התופעה התחילה לפני שבוע בערך. יש למשהו מושג איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by Odedb52,

שלום! עבודת פוטושופ ראשונה שאני מפרסם כאן.. כל הקיט 100% פוטושופ! שום חלק לא מודבק מתמונה אחרת חוץ מהאגזוזים). אז..... הנה התוצאות : לפני: http://img512.imageshack.us/img512/9376/seatbeforebk0.jpg אחרי: http://img512.imageshack.us/img512/6940/seatafteres7.jpg גמר חתימה טובה לכולם, והכי חשוב, צום קל! עודד ב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by snop,

שלום יש לי בעיה ממש קשה עם האינטרנט ואני ממש מתחנן לעזרתכם. אז ככה : יש לי וינדוס XP.. ומודם חיצוני(TNN E600) שמתחבר דרך כרטיס רשת (שיש לי בלוח אם Asus P5WDH DELUXE).. שאני לוחץ על חייגן האינטרנט זה מתחבר והכל עובד.. שאני מתחבר לאייסיקיו, מסנג'ר ואימיול האינטרנט עובד בלי בעיה ויכול לעבוד ככה עד שאני מנתק אותו.. הבעיה מתחילה ברגע שאני נכנס לאקספלורר.. אחרי כמה דקות של גלישה משום מה זה תוקע את האינטרנט ומנתק אותי... (הסמל ליד השעון של החייגן גלישה עדיין מופיע אבל מספר הבתים שהתקבלו לא זז..) ואז אני צריך להתנתק.. למרות שזה בעצם מנותק.. ואז להתחבר מחדש. אינטרנט זהב ובזק ניסו לעזור לי ושתי החברות הגיעו למסקנה שהמודם, הקו וההגדרות בסדר גמור וזה לא בעיה שלהן אלא משהו אצלי במחשב.…

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. יש איזה משהו שמתקן את הקושי הזה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by RGod,

תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by McMerc,

אני מנסה בעזרת התוכנה My Screen Recorder Pro 3.2 לצלם את שולחן העבודה שלי כאשר אני עם ויסטה (בילד 5728), וזה פשוט לא מצלם טוב! התקנתי את הדריבר החדש בשביל כרטיסי ג'יפורס (96.33), יש לי FX5200 (לא חושב שזה קשור). התקנתי את K-Lite Codec Pack 2.77, ניסיתי להשתמש בכל הקודקים, הרוב פשוט לא עובדים, ואלה שכן עובדים מראים תמונה מפוצלת\צבעים נמרחים\טישטוש ושלא נדבר על הפרעות בשמיע. בקיצר, אני צריך עזרה, יש שתי אפשרויות: א) אני צריך את הגירסה היותר חדשה של התוכנה. ב) אני צריך תוכנה אחרת. נ.ב אותה תוכנה עובדת מעולה ב-XP. אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער. דבר אחרון, בבקשה לא לפתור אותי בתירוץ מטומטם כמו "זה בטא ולכן זה לא עובד"\"ויסטה זה דבר גרוע", בבקשה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by motaboy,

יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX440. לא משנה איזה גירסאת דריוורים אני מתקין, אני לא יכול לקרוא מה שכתוב בתוך ההגדרות של הכרטיס (סתם מאפיינים של התצוגה אפשר לקרוא כמובן). יש לי עוד ווינדוס מותקן על המחשב במחיצה שונה, ושם הבעיה לא קיימת. משמע, חסר לי פונט. ניסיתי את כל הגירסאות, international, uk english, וכו', ושום דבר לא עוזר. רעיונות? תודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  16. לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. הכנתי חתימה חדשה על הסרט the gardiuan (בעברית המגן) שכולכך אהבתי מה דעתכם? טוב עדכן את החתימה לפי החוקים זאת הישנה: וזאת החדשה: מה אתם אומרים על החדשה? להקטין עוד את המילה?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by ofsher,

מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by coorva,

בזמן צריבת דיסק אודיו, התוכנה ממירה אוטומטית mp3 ל- wav. האם היא ממירה גם קבצי aac ל- wav?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by FatallChill,

אתה מכירים שאתם מורידים רקע ממש מגניב אבל אז הוא לא נכנס במסך וצריך לגזור אותו וכאלה אז אני מחפש תוכנה שאפשר פשוט להזיז את התמונה במסך יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by galh_5,

שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by Kappa,

התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cold fire,

זה התחיל עוד אתמול בערב גלשתי ואז התחילה הבעיה הsynematec email proxy התחיל להתחרפן קבלתי טונה של הודעות (שבמהלך קבלתן המחשב נתקע...הכמות הייתה ענקית) עשיתי איתחול למחשב בדקתי אותו אם אנטי וירוס הכי מעודכן ועדין הבעיה צצה כל פעם שאני גולש וזה פשוט משגע אותי לעשות איתחול כל רבע שעה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. VISTA 64 BIT מחפש Codec Pack עם FFDSHOW שעובד עם וויסטה 64 BIT יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. התוכן בכותר. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים