תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני ממש רוצה ללמוד לעצב תלת מימד זה ממש מגניב אותי. עכשיו השגתי 3Ds max 7 ואני מנסה לעשות וללמוד דברים מכל מיני מדריכים אבל זה קשה אני לא מבין את כל הממש את כל מה שהולך. אולי תוכנה אחרת תקל עליי? חוץ מזה אני מבקש מכם מדריכים להתחלה או חומרים מקורות דברים כל דבר ללמוד על התוכנה. דברים ללמוד איך להתחיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מובנה על לוח של אינטל ולא נמצא שום דרייבר למערכת ההפעלה X64. חשבתי שיש מקורות נסתרים איפשהוא :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מבזק החדשות הרץ של ynet לא עובד לי... מה צריך להתקין?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גוגל הופכת את אופציית ה-Undo Send, שמעניקה אפשרות למנוע ממייל סורר להגיע ליעדו, לזמינה עבור כלל המשתמשים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-gmail-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%93%d7%99%d7%92%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, כתבתי כמה תוכנות לציבור הגולשים פה ומקווה שתפיקו את המירב מהתוכנות האלו. Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip Program Killer: תוכנה המסוגלת להפעיל ולכבות תוכנות בתזמון אישי. אתה בוחר את השעה בא אתה רוצה שהתוכנה תרוץ או תתכבה. התוכנה זמינה במדור ההורדות של האתר. קישור: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=275 Favorites Manager: תוכנה המארגנת את המועדפים שלכם. ניתן לשנות את שם הקישור ותוכנו וכמו כן התוכנה מסוגלת לעבור על כל רשימת המועדפים שלכם ולבדוק את תקינותם. התוכנה זמינה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה היכולה להציג לי איזה קבצים נמצאים תחת קובץ Archive מסוג ISo בגודל 3 גיגה בייט. הייתה תוכנה בשם WinIso אבל היא פותחת קבצים עד 700 מגה בייט. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבצע מוצרי גיבוי ושחזור ACRONIS - יש להעתיק את מספר הקופון בעת ביצוע ההזמנה. הקופונים - מתחת ללינקים http://virtualtools.tech.officelive.com/Acronis.aspx
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי כרטיס טלוויזיה ,לכן אני מבקש המלצה על תוכנה טובה להקלטה. הכרטיס שלי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מה קורה חברה היום פשוט בטעות מחקתי כמו טמבל איזה ספריה שיש בא מלא דברים שהורדתי במשך 4 חודש שהיו בא סרטים תוכנות ועוד אז מה שאני מבקש ממכם חברה זה המלצה על תוכנות שבאמת ישחזרו לי את הקבצים כי השתמשתי אם כמה והם שיחזרו את הקבצים אבל הם נדפקו לי לא היה אפשר לראות את הסרט או לא היה אפשר להפעיל את הקובץ rar זה פשוט נדפק חברה אני ממש נואש פה וזקוק לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חייב להשיג את גרסאות ה- ICQ 2001a ו- ICQ 2001b. אם יש לכם אחת מהן (או יותר ) אנא שלחו לי אותה לכתובת: yuval151@012.net.il או לחליופין פנו אלי / השאירו הודעה פה. תודה מראש, יובל.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את העזרה שלכם במציאת איזה תוכנה שתשמיע סאונד שקיבלתי דואר חדש!!!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי זוג חברים שלי חושב בבן שלהם שהוא מדבר עם כל מני אנשים בצאטים שאין להם ממש כוונות טובות... :-X :-X :-X הם ביקשו שאמליץ להם על תוכנה שתעקוב אחרי התאטים שוהא ממנהל במחשב ואם אפשר גם על המצלמת רשת. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? על המחשב מותקן אקס פי.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן! התקנתי WIN7 64BIT ואין לי דריבר לכרטיס קול והמערכת לא מצאה. מדובר בכרטיס מובנה בלוח אם, וחיפשתי באתר ASUS ויש רק לויסטה וזה לא תואם, אז מי שיכול או יודע איפה אפשר להשיג דריבר ללוח אם A8N- SLI DELUXE לכרטיס קול אני אשמח. בתודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום אתה הכרטיס קול Creative Audigy SE 7.1 ובאתי להתקין ואומר לי שלא תומך בויסט אני צריך בבקשה דרייבר לויסטה.... אם אפשרי לקבל קישור ישיר כי ניסיתי דרך האתר הרשמי ולא מצאתי איפה אני יכול למצוא... ויסטה אולטימייט 64BIT תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליחת פקסים (לא symantech winfax pro) שתהיה כמה שיותר ידידותית למשתמש ושתעבוד על Win XP , הדגש הוא על שליחת פקסים ולא על קבלה (אני לא צריך לקבל). כמו כן , צריך אפשרות של ספר טלפונים וייבוא ספר טלפונים קיים. וכמובן שעדיפות אחרונה היא לתוכנה חינמית... תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש live cd שיהיה מהיר אבל שיכיל את כל התוכנות החשובות ל"טיפול" בתקלות-שיהיה אורסט,אנטי ווירוס,אני ספייוור,תוכנה לניהול מחיצות וכ"ו-ושיהיה מהיר. אני יכול לשים את זה גם על DOK וגם על USB. משהו מכיר live cd טוב כזה? משהו יודע אולי איך אפשר להכין live cd בעצמך? יכול להיות שימושי בטרוף תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
דרישות - יעיל, מהיר, קל, ושלא צריך להתעסק עם ההגדרות יותר מפעם אחת. חינמי עדיף, אך גם בתשלום יבוא בחשבון - אם שווה את זה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-