עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idanpc,

אין לי WIN 98 אני רוצה אותו בשביל מחשב אחר ישן

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. איימול נייד זה שמתקינים על המחשב\שרת ומתחברים דרך HTTP עם סיסמה לאאותו מחשב ..ואפשר לראות תהורדות ולהוריד והכל..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by tom808,

אני עדיין אם ה-9 איפה אני יכול להשיג תגרסה החדשה? יש אותה באינטרנט או שאני יקבל אותה עם משחק שתומך בו?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. Started by Idan-h,

לא מצאתי באף מקום, תודה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by lader,

..? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by R9800P2,

מאיפה אני מוריד איי סי קיו גירסה הכי חדשה ושיהיה בעברית וקישור ישיר תודה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by @guitarsuite@,

תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by 3d7,

אני צריך את הגירסה האחרונה של Java Runtime Environment לWindows XP SP3. הגעתי לקישור הזה, ואין לי מושג איזו גירסה אני צריך (אני צריך JRE, לא JDK). מישהו יכול לתת לי, בבקשה, קישור ישיר להורדה? נ.ב. האם יש בעיות תאימות אם אני מתקין JRE, ומתישהו יותר מאוחר אני מתקין JDK בלי לעשות הסרה? הם מותקנים בתיקיות שונות, נכון?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מאיפה אני מוריד את התוכנה live cd...?? ומה בדיוק התוכנה עושה ???

12. הקובץ המלא ששוקל 126 mb פשוט כבר השתגעתי באתר של מייקרוספט לא מוצא את זה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  13. תודה.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  14. פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. פעם שמעתי שיש חבילה שהופכת את האופיס מאנגלית לעיברית מאיפה אני מוריד דבר כזה ...?? כמובן אם זה חוקי!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by modgod,

הייתה לי הקאזאא הזאת, אבל מחקתי ואין לי את קובץ ההתקנה. עשיתי חיפוש למקור הורדה ולא מצאתי. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by ofirrjd,

כרגע אני משתמש באתר הזה: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לא נראה לי שהרשימה שלהם טובה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by musari,

אני צריך דחוף חבילת מקודדים טובים תודה לעוזרים רצוי של LIONETWORK?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by $שלומי$,

מאיפה אני מסיג פוטושופ ? אין לי ואני רוצה ? יש למישו להגיד לי ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אני לא מצליח למצוא אתרים נשבע לכם, כל דבר מוביל אותי לאתר של מייקרוסופט...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. אני רוצה לפרמט והדיסק של הלוח אם נאבדו לי, איזה דרייברים היו שם אני זוכר רק של הקול אולי soundmax, יש עוד משהו חיוני שאי אפשר לפרמט בלעדיו על הדיסק הזה? ואם כן מאיפה ניתן להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by musari,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. Started by Stranger,

אפשר קישור או מידע או כל דבר מאיפה אני יכול להשיג את גרסת 2004 של נורטון אנטי-וירוס?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים