תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש לעוזרים ! נ.ב אני משתמש ב Messenger Live 8.0
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לבדוק את הדואר שלי (שנמצא בשרת של בזק בינלאומי) כאשר אני נמצא בחו"ל, ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורף הקובץ) אני עובד ב-OUTLOOK 2003 והגדרתי את כל ההגדרות שצריך אך עדיין. לפי ההודעה רשום שאני כאילו משתמש בתוכנה אחרת אך זה לא כך מישהו יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי הדלקתי בבוקר את המחשב, ופוףף נמחקו לי כל הסימניות וגם את כל האתרים שיש מתחת לשורת חיפוש (והיו לי שם המוון אתרים) יש דרך כלשהי לשחזר את זה? היו לי שם עשרות אתרים חשובים ביותר.. ולמה בכלל זה קרה? מה קרה פתאום שהFireFox החליט שהוא מוחק לי הכל? תודה מראש Install -- עריכה: מצאתי עכשיו גיבוי שהFF עשה לbookmarks שלי, איך אני משתמש בגיבוי הזה? ואיך עכשיו אני משחזר את כל הסימניות?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן בעיה שאני לא מוצא שום דרך לפתור אותה. במהלך גלישה בדפדפן, או בשמיעת מוזיקה לפעמים המחשב נכנס למצב שהוא נתקע בצורה מקוטעת. זה בא לידי בטוי למשל מתי שאני שומע מוזיקה השיר נתקע לשניה, וממשיך, נתקע וממשיך. וגם כשאני מזיז את העכבר הוא קופא לשניה וחוזר, קופא וחוזר.... בבדיקת וירוסים וספיוורים הכל בסדר גמור. יש מספיק מקום פנוי בהארד דיסק, והרכיבים בטמפ' נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך. אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ. למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו. רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אנשים שלום ! אני צריך ליצור תמונה בגודל של או 300X300 או 240x320 מתמונה שצולמה במצלמה דיגיטלית, אך ישנן מספר מגבלות: 1) המצלמה שלי יכולה להפיק תמונות ברזולוציה הבאה: 2048X1536 או 1600X1200 או 640X480 2) אני אמור שהתמונה לא תהא מרוחה ולא עם רזולוציה גרועה בעקבות הקטנת מימדיה הפיזיים. בבקשה ע-ז-ר-ה !!!!!!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט עם תרגום מובנה . התרגום מופיע על השוליים השחורים הנמצאים מתחת לסרט, ולא על התמונה עצמה. אני מעוניין בהסרת התרגום - פשוט צריך תכנה שתוכל לשים מלבן שחור על החלק התחתון בו מופיע התרגום במשך כל הסרט. אם איזו תכנה אני יכול לבצע את הדבר הזה? (ולא פחות חשוב גם הדרכה קצרה לאיך אני עושה את זה) תודה מראש, יום טוב לכולם
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר את המועדפים מFF לאקספלורר 7 ..... יש דרך מיוחד שאפשר לעשות את זה או שאני צריך להעביר את המועדפים של FF למועדפים של האקספורר (ואם ככה אז איפה נמצאים המועדפים של הFF?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה בערך 100 קבצים ,שכולם מתחילים באותו שם (dsc001, dsc002 וכו' ) וההיתי רוצה לשנות את שמם למשהו אחר ,מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה בבת אחת ,ולא קובץ קובץ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בדקתי את הנושא של המרת סרטים למשל, ברצוני להמיר סרט בפורמט - Divx ל - Vcd או - Svcd והתברר לי שכדי להמיר את הסרט אני צריך להוריד לפחות ארבעה תוכנות ולהתקינם על המחשב. בכלל כל תהליך ההמרה מסורבל מאוד למרות שהורדתי שני מדריכים לצורך כך. ושאלתי האם אין תוכנה אחת שיודעת לעשות את המלאכה?. ממתין לתגובתכם ותודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב MEMTEST86 במחשב! כוון שהתוכנה עולה במצב דוס כל בפתור שאני לוחץ מאתחל את המחשב אם כי הכוונה שלי להכנס לקונפיגורציה של התוכנה בלחיצה על C המקלדת והעכבר אלחוטיים יש איזשהו קשר?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
זוכרים את הוירוס המציק הזה שהמחשב נסגר אחרי דקה מה אני עושה איתו אז בבקשה תנו פיתרון
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ומאיזה סוגי קבצים צריך הכי לחשוש ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
איך אני יוצר חור בחפץ בצורת חפץ אחר שקיים? נגיד יש לי ריבוע וכדור, איך אני יוצר בריבוע חור בצורת הכדור? בקרוב אני יעלה את העבודה הראושנה שלי, שתראו מה עזרתם לי להכין עד עכשיו
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, היום פרמטתי את המחשב. אחרי זה כל משחק שאני בא להתקין דורש ממני להתקין את DirectX 9.0C למרות שהוא כבר מותקן. הורדתי מכמה אתרים אבל זה עדיין לא עוזר... וגם מה שיש בתוך הדיסקים... בסוף ההתקנה זה אומר לי שהקבצים כבר מותקנים... מה לעשות?! תודה! :-*
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לראות סרטים על הסלולרי שלי אז גיליתי שאפשר לעשות את זה בעזרת המרה לקובץ 3gp. אז איך אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס מדיה פלייר 10 עם כל הקודקים. יחד עם זאת הרבה פעמים הוא לא מסוגל לקרוא כל מיני קבצים של תוכנות אחרות כמו rm וכד. ניסיתי להוריד נגן נוסף של real player אך התוצאה היא ששני הנגנים נתקעים עקב התנגשויות כפי הנראה. מה מומלץ לעשות על מנת שהנגן יהיה מסוגל לקרוא את כל הפורמטים גם של חברות אחרות תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש מספר תוכנות שמריצות תהליך מסוים על ההארדיסק, שגורם למחיקת כל המידע עליו, אבל ללא שום זכר או אפשרות לשחזר פיסת מידע. אני מחפש המלצה לתוכנה כזו, שתהיה הטובה ביותר, בין אם חינמית או לא. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאחר מספר מסכים כחולים החלטתי לנתח קבצי DUMP ולהפתעתי גיליתי שהגורם לכך הוא קספרסקי אינטרנט 6... מוזר גם שאני איתו כחודש\חודשיים ורק עכשיו זה התחיל. לאחר בדיקת ה-DUMP, התברר לי שזה בגלל "klif.sys", חיפוש קטן בגוגל נתן לי תוצאה מרשימה של בעיה מוכרת בתוכנת האנטי וירוס קספרסקי אך דווקא על מערכת 2000 ולא על XP, מה גם שבעיה זו "הסתדרה" לאחר UPDATE מהחברה עוד ב-2005... קצת מוזר לא? XP+2006? האם מישהו ניתקל בבעיה זו? האם מישהו לאחר התקנת קספרסקי ניתקל במסכים כחולים? האם מישהו נתקל ב- "KLIF.SYS" ללא קשר לקספרסקי? אשמח לעזרה לפני שאני מעיף אותו קיבינימסטיק וחוזר לפלוץ 32.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
פעם היתה לי תוכנה שמשחזרת קבצים נראה לי גם אחרי פירמוט.. מישו יכול לתת לי אותה אני פשוט לא זוכר את שמה ..
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-