עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kong5,

הרצתי סריקה במחשב בעזרת תוכנת antispyware ומצאתי קובץ בשם Backdoor.IE PS שמעתי לא מעט על השם בקדור. זה נמצא ברגיסטרי. גם לאחר פירמוט כונן c והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה הקובץ לא נמחק. מה עליי לעשות בכדיי להפתר מהמזיק? תודה! עריכה: עוד קצת מידע: בvendor רשום: Pswin.Pooya [ps-ware.net] שימו לב זה אתר ערבי.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  2. שמתי לב שאחרי התקנה מחדש הוא טססססססססססססססססססס חבל"ז אחד ההשערות שלי שכל ה ADBLOCKER שמתעדכנים פשוט התנפחו יותר מדיי הוא ממש ממש מהיר עכשיו

3. וכיצד ניתן לשלוט עם GAMEPAD על מחשב הבנתי ע"י GIRDER אך איזה דרייבר צריך לבחור?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  4. Started by cold fire,

הורדתי את הגרסה 2003 של 3dmark אבל כשניסיתי להריץ אותה על הנייד החדש שקניתי(מעבד duo core2) היא הפסיקה באמצע לרוץ ונפתח חלון מעצבן של microsoft לשלוח או לא... מה הבעיה?, הגרסה לא תומכת במעבדי ליבה כפולה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by talisman,

יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  6. Started by braveheart24,

היי ח'ברה חייב דחוף לדעת מאיפה להשיג את הדרייבר !!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by SmurFin,

יש לי בעית התחברות במסנג'ר הוא מתחבר בלי סוף בלי שום EROR והוא נשאר במצב הקיים . אני רוצה להעיף אותו מכל כיון ולא כל כך מצליח חוץ מ ADD /REMOVE לא הצלחתי יותר מזה וגם שעשיתי התקנה חדשה הוא שמר לי את ההגדרות של המייל העכשיוי העפתי את כל המסנג'ר והמסנג'ר הישן כן התחבר בלי בעיות , כנראה משהו בפרופיל נדפק ... (יש לי גם מסנג'ר פלס וSWEETIM - העפתי את שניהם אבל אני לא רואה קשר בין השניים ) אני רוצה לדעת איך מעיפים אותו לגמריי מהמחשב בלי שום זכר ברגסטרי ! בשביל להתקין פרופיל חדש . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. אני צריך תוכנה שיכולה לקרוא את האיי פיי של אנשים באיי סיי קיו

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  9. שלום ניסיתי להתקין WIN XP וחיברתי בטעות את הדיסק הקשיח הלא נכון. המחשב כמובן אתחל מהסידי רום והחל את תהליך ההתקנה, כשהגיעה ההתקנה לשלב בו אני נשאל האם למחוק את הפרטישן או ליצור חדשה שמתי לב לתקלה וביטלתי את ההתקנה. כעת, לאחר התקנה של WIN על הכונן הקשיח הנכון, אני מחבר את הכונן הנוסף והוא מראה לי אותו כבעל MBR בעייתי או פגום. חשוב לציין - הכונן הזה מחובר כSECONDARY MASTER בדרך כלל, ובעת הנסיון המוטעה להתקין עליו מ"ה הוא חובר כפרימרי מאסטר. מה אפשר לעשות, לא בא לי לאבד את כל המידע שהיה עליו, היו עליו המון תמונות שחשובות לי מאוד. האם יש דרך לתקן את הMBR שלו מבלי לפרמט? רון.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  10. לא יודע מה זה הדבר הבלתי נסבל הזה שנקרא קוד 10, דבר אחד אני יודע הרצתי באינטרנט חיפוש על זה מצאתי בלי סוף דברים שקשורים אבל שום פיתרון ממשי. ואני גם לא ממש יודע האם מדובר בבעיה חומרתית או תוכנה. אחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס דרך ה"מנהל התקנים" הווינדוס הוא מזהה שזה אכן אבל יש לידו סימן קריאה כזה צהוב וכאשר אני לוחץ על מאפיינים רשום לי שם: This device cannot start (code 10) קודם כל איך זה קרה, יום אחד הדרייבר של הכרטיס קול עשה לי בעיות (כאילו לא הצלחתי לפתוח אותו לשחק עם הטרבל שם באסים והכל) אז החלטתי למחוק אותו ולהתקים מחדש, כאשר התקנתי מחדש הווינדוס רשם לי שיש בעיה: This device cannot start (code 10) אחרי שבועיים ככה החלטתי לפרמט כי המצב הזה שהייתי בלי כרטיס קול ה…

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אין מה לעשות הבית ספר שלי דורש דיסקטים ולי אין ברירה... בגלל זה אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה של פירמוט ותיקון דיסקטים. האופציה בווינדוס לא עובדת כמו שצריך משום מה... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by dante123,

היי חברה הABC שלי נדפק רשמית ורציתי לדעת האם אתם משתמשים בביטורנטים שמספקים מהירות גבוהה? אני מכיר את UTORRENT אבל הבעיה היא שהוא לא קובע תיקיה ישר שאני מוריד את הטורנט והוא לא יכול לשחזר טורנטים מתוכנה אחרת שכבר הורדתי (לפחות אצלי לא, והABC עושה זאת). תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by parker8,

אני צריך איזה תוכנה טובה כזאת.. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש... בבקשהה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. זה חשוב מאד בשבילי. שוב, לא אחת שתשתמש בכתובת URL, אלא תקליט לי את מה שמשודר בחלון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. אז ככה, יש את הדף הזה http://fun.walla.co.il/?w=/6 שאני לא מצליח לשמור שום סרט ממנו עם איזו תוכנה, כגון:WM Recorder, Replay AV וVideoDownloader. למישהו יש שיטה להוציא משם סרטונים? או לפחות באיזה תבנית הם משתמשים בעסק שם? תודה מראש לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, מה הכוונה בצורב DVD שתומך ב-DUAL LAYER ואיך אני מאפשר זאת בצריבה ב-NERO 7? תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by lader,

שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

היי, אצל חבר במחשב התחיל ה-Photoshop לעבוד לאט. יש לו מספיק זיכרון, ופעם, כשרק קנו את המחשב התוכנה טסה. מדובר במחשב חדש ומתוחזק. עכשיו, אחרי חצי שנה, התוכנה התחילה לגמגם. נשאלת השאלה אם לפני שרצים להסיר אותה ולהתקין מחדש, יש מה לעשות? האם יש קבצים זמניים של התוכנה שכדאי למחוק ואיך עושים את זה (יש לתוכנה כלי אוטומטי לזה?).

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by iyehuda,

של בדיקת פיקסלים שרופים ותוכנה של בדיקת מהירות למסך ( 8msec/16msec.........) תודה

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  22. יקרה אם אני אמחק את התקיה יקרה ^^ TEMP??? 8)

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  23. רוצה לשדרג....לא בטוח אם זה משפר משמעותית או מה הדיעה הרווחת אם כדאי לשדרג שהרי SP2 בווינדוס - שווה ביותר (כידוע) אז לסיכום - האם כדאי לשדרג את אופיס 2003 - בSP2 המיוחד שלו? THX

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??

25. Started by shabo,

הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים