תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש קישור לדרייבר לכרטיס מסך RADEON 9200 VIVO , הדרייברים החדשים לא מתאימים לי תודה .
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני רואה ש Yahoo הוציאו גרסה משלהם ל IE7 אני לא מבין רק למה זה יצא לפני הגרסה של microsoft ? קישור http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ?.. לא מתחבר מה אני עושה ? ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 CORE 2 DUO. כדי לאמץ מעבד כזה באמת צריך משהו גדול. למה האי מיול רוצה כל כך הרבה משאבים? איך אני מוריד לו אותם? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש על המחשב שלי בתוכנה unlocker, תוכנה מעולה להסרת קבצים שלא רוצים להמחק וכו'. אני רוצה תוכנה על אותו העיקרון שתעבוד מDOK נייד רגיל או ממערכת הU3. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
האמיול מקרטע בהורדה ומוריד על 70 מקסימום ולא להרבה זמן.. אצל חבר שלי הוא מוריד על 180Kכל הזמן למרות שהאינטרנט על אותו מהירות (1.5).. יש מישהו שיכול לעזור\טיפים\תוספים? כל דבר יתקבל בברכה...... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.3 (או משהו באזור) הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש במשך כ-2 דקות מין איקס אדום על האיקון הקטן למטה של נורטון ועד שהאיקס הזה לא יורד אני לא יכול לבצע חיבור לאינטרנט (יש לי אינטרנט של בזק), כלומר ה-shortcut to adsl לא מגיב ולא פותח את החלון של החיבור לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שהדגם שלו cohiba 3887 rev0 ...אני נואש כבר חיפשתי כמה ימים ללא שום תועלת
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי XP SP2, וכל פעם שאני מגדיר desktop theme מסוים בתצוגה, לאחר שאני מאתחל את המחשב זה חוזר לי ל"Windows XP"
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי קובץ .dem שיוצא כשאני מקליט וידאו ב CS ורציתי לשאול אם יש תוכנה שמקדדת סוג זה של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני משתגע, יש לי כרגע נורטון אנטי וירוס 2007, לפני זה היה לי נורטון סיקיוריטי 2006, אך משום מה אני לא מצליח להסיר לגמרי תתוכנה. עכשיו כל שניה קופצים לי מלא חלונות של Symantec Email Proxy איך אני מבטל את זה????
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי הרבה הודעה כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http://iq.quijindeshkinma*s.com/programs/lkncs/eco/msdfg.zip (בלי ה-*) לא פתחתי אבל אני מאמין שזה ויורס נוסף (אולי כמו השאר ואולי גרוע יותר) שכנראה גם הוא מפיץ את עצמו ברשימה שלך . . . רק לא כ"כ הבנתי מה נכנס באנשים שהם מפיצים כ"כ הרבה וירוסים |: מישהו פה פתח אותו ? מה ההשפעה ?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לקראת הסוף של העמוד הזה יש תמונה שמסבירה איך להגדיר plug-ins בVLC: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138 הקטע הוא שכשאני נכנס לחלון "העדפות" בגירסה שלי של VLC שהיא 0.8.5 , ואני פשוט לא מוצא את קטגוריית ה "Modules" ולא את קטגוריית ה"access" כמו זאת שמוצגת בתמונה שם. אז איך עושים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הבנתי שיש תוכנה שמאפשרת לעשות פעולה זאת. למישהו יש מושג מה שמה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מוד נחשב כרגע לטוב והמהיר ביותר ....האם זה הקאטאמין ? כי הורדתי את זה אבל משום מה אני לא רואה פה שזה מעלה ..גם אין אפשרות של העלאה בכלל כרגע אני בינתיים עם ה EXORIST 2.0 מה אתם חושבים מה הכי טוב כרגע ? ויזה הגדרות גם מומלץ ? (כרגע אני עם 1300 על 700 )
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מן הסתם, לא התכוונתי להסרה דרך "הוספה/הסרה" שבלוח הבקרה. אני מתכוון להסרה מלאה של התוכנה דרך הריג'סטרי. נכנסתי לשם, לחצתי CTRL+F ורשמתי BABYLON בשורת החיפוש, אבל כלום לא נמצא חוץ מתיקיה ריקה! די מתקשה להאמין שתוכנה לא משאירה עקבות בריג'סטרי, במיוחד אחרי שהתקנתי אותה שוב היא זיהתה שעברו לי 30 ימים הנסיון. מה עשיתי לא נכון כאן? יש דרך אחרת לחפש בריג'סטרי עקבות של התוכנה? דרך אגב, אל תהפכו את הנושא ל-WAREZ, כי ביקשתי עזרה במחיקת עקבות של התוכנה, גג. לא ביקשתי מעבר... תודה
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-