עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

יש לי קובץ שעבדתי עליו בערך יומיים, ועכשיו הוא מסרב להיפתח (קבצים ישנים יותר כן נפתחים לי בפלאש), אני חושש שהוא נדפק :'( אני צריך מישהוא שיש לו פלאש, עדיף MX, שיעזור לי לבדוק אם הקובץ באמת דפוק.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by talisman,

יש לDVD שלי בעיה לקרוא כתוביות שיש בהן מצב שצריך להציג 2 שורות... הוא פשוט מעלים את השורה השנייה אז אני מחפש תוכנה שמפצלת כל מצב כזה של 2 שורות ל 2 קטעי כתוביות שונים כאילו... תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. יש לי CORE 2 DUO 6600. אני יכול להפעיל אותו כ2מעבדים או כמעבד אחד.(דרך ה BIOS). באיזו תצורה הכי כדאי לעבוד עם המעבד כשאני ממיר סרט בתכנת TMPGENC? מה יהיה שונה בצורת העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  4. שלום, כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי Low ID וזה בגלל ה Kaspersky Internet Security 6.0 רציתי לדעת איזה הגדרות צריך לשנות שם בכדי שאמיול לא יהיה ב Low ID. תודה מראש לעונים...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by SAOD,

מחפש תוכנה ללכידת תמונות במשחקים שלא תומכים. לא בא לי ללחוץ PRINT SCREEN ולצאת כל רגע כמו טמבל... נחמד אם יהיה אפשרות בחירה באיכות התמונה (במידה ולא שתצלם באיכות גבוהה) שם רץ וכו'.. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by *BYZ*,

יש לי משחק בגודל של dvd בקבצי mdf-mds ששוקל 3.50 ג'יגה אבל הנרו לא מוצא אותו (הוא מוצא רק iso,cue-bin,nrg) אני משתמש ב daemon tools ניסיתי לצרוב כאילו להעתיק את הדיסק מהכונן הוירטואלי לדיסק שבצורב dvd אבל היה כתוב שאין מספיק מקום!?!? ומשחק שוקל 3.50 ג'יגה ולדיסק dvd הריק אני יכול להכניס 4.7 ג'יגה בבקשה תעזרו לי, איך צורבים את הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Aviram,

אתמול ניסיתי ליצור סרט וידאו קצר ב-Movie Maker, היו כמה קליפים שהוספתי להם פעמיים אפקט בהירות. שמרתי את זה בתור קובץ wmv, הסרט שנשמר הוא סבבה והוא בהיר כמו שרציתי אבל עכשיו כל וידאו שאני פותח במחשב נראה בהיר פי 2. WTF? לא יודע למה זה קורה, מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל זה משפיע על וידאו אחר, סה"כ בחרתי שיעשה בהירות לקליפים אחדים וזה שינה לי את כל המחשב. לא מצאתי איך לשחזר את הבהירות. וזה לא בהירות של כרטיס מסך (ובטח לא המסך), כי בכל מקום אחר חוץ מוידאו הכל כרגיל. אני מריץ סרטים ב-RealPlayer אבל זה לא משנה באיזה תוכנה אני אפתח וידאו, הוא יהיה בהיר כפליים. כאילו יש אפשרות יותר עליונה שמשפיעה על זה. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. Started by AMIT_MEG,

אני רווצה לדעת באיזה תוכנה האנשים האלה ישתמשהו http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=109824 ואם אתם לא יודעים אז אפשאר תוכנה דומה לה תודה רבה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  9. היי, אנסח זאת כך: כאשר אני ב DUAL VIEW, ובוחר בטלוויזיה להיות הPRIMARY DISPLAY, אוטומטית הרזולוציה יורדת ל 1024-768(שזה בסדר PER SE),אבל אז כל האייקונים והסידור המיוחד שלהם בשולחן העבודה מתבלגן לי לחלוטין. האם קיים החכם אשר יודע למנוע או מכיר תוכנה שמסדרת תופעה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by golansa,

שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . האם יש למי מהמומחים פתרון ? תודה !

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום לכולם, כשאני בא לראות סרט/קטע וידאו, אני רואה אותו שחור מדי, בקושי ורואים משהו - ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה והכל תקין, כנ"ל במסך.. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by efrats1,

אני מנסה להעיף את האייסיקיו מהמחשב...אבל הוא החליט שאי אפשר כי הוא לא מוצא את הקובץ לוג... ניסיתי להתקין עליו אייסי חדש - והוא גם לא מאפשר אז איך מעיפים אותו?!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by lmlm,

בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  14. היי לכולם. מאז ומעולם אני רגיל להשתמש בדפדפן שהטאבים שלו נמצאים בתחתית החלון ולא למעלה צמוד לתפריטים. מישהו במקרה מכיר איזה תוסף לדפדפן החדש שיכול לתת לי את האפשרות למשוך אותם למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by moris,

שלום! אני מנסה בתוכנת פינקל סטודיו 9 ללכוד חומר דיגיטלי ממצלמת וידאו של סמסונג. אני צופה בוידאו והוא עם רקע ירוק. יכול להיות בגלל שהמצלמה היא NTSC והכרטיס לכידה הוא PAL? (כשקניתי את הכרטיס לכידה,קיבלתי אותו עם שלושה דיסקים : 1 זו התוכנה עצמה. 1 כתוב עליו PAL 1 כתוב עליו NTSC יועיל לפי דעתכם אם אתקין את דיסק ה-NTSC אע"פ שהכרטיס עצמו PAL) המון תודה!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by yuuu,

שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by omri_ro,

מחפש 'מה שכתוב בכותרת' כיוון שמשום מה היא מפסיקה לעבוד לי עם איזו תוכנה נחמדה שמצאתי ונראית לי די שימושית ולה לא מצאתי תחליף ראוי (4t tray minimizer)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by rafi20,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון, מישהו יודע דרך להריץ סרטים מ youtube/video google דרך ה wm5 בלי להפוך לפורמט אחר או לשמור ולהריץ עם תוכנה מצד שלישי אלא ישירות מהרשת , או איזה שהוא אתר אולי שמישהו שמכיר שיכול להריץ סרטוני FLV דרך פלאש אם זה נשמע הגיוני , למשל flvplayer.php?flash=linktoflvmovie.. תודה מראש. או אם מישהו יודע על פיתוחים לאפשר צפייה של FLV בעתיד ב WM5.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by shabo,

אני מחפש תוכנת הורדה חינמית ופשוטה (תוכנה שמורידה מאתרי אינטרנט לא תוכנת הורדה כמו emul..) מי שיתן לי לינק אני אודה לו.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by בלוסטון,

יש כמה שאלות בנוגע לתוכנה הזאת...\ אז ככה: קניתי מחשב חדש אבא שלי התקין לי תתוכנה וטס לחו"ל.. מה עושה התוכנה? יש בזה אנטי וירוס??? ז"א אני יכול להיות רגוע בקשר לוירוסים?? כי אני רוצה להוריד באימיול משחקים.. ועכשיו הורדתי אימיול... והרי יש בתוך התוכנה גם פיירול ... אז צריכים לחבות את הפיירול אז לחבות את כל התוכנה.? כי אז לא יהיה לי אנטי וירוס.. תודה לעונים...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. צריך תוכנה בישביל ליראות סרטים בבקשה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by drade,

אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviran_n,

נמאס לי מכל האוספי מקודדים שיש לי.. אני כבר לא יודע במה להשתמש ומבולבל לגמרי.. רציתי לקבל המלצה לסט מקודדים שיסדר אותי לרוב הפורמטים הקיימים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dudu26,

CPU 1 - check Vcore settings כנ"ל לגבי CPU2. למה הכוונה? תודה!

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by ex_,

יש עוד כמה רעיונות בדרך, אם יהיה זמן... זה נעשה בעיקר בגלל הטקסט(התפוז המכאני) נראה לי מתאים לכל הרעיון [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים