עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TimTam,

שלום לכם, ברצוני לצפות בקבצי AVI/MPEG ועוד. כרגע אין באפשרותי לצפות אלא רק לשמוע את פס הקול. איזה מבין השניים יעבוד טוב יותר וללא קונפליקטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  2. כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by nnfyrbsnss,

שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by DARK-SPIRIT,

בעבר היה לי את בבילון 5, כשהייתי רושם דברים מסויימים הם היו מורחבים למשל "בית המקדש", "Peng" "מוצרט" ועוד... זאת אומרת שהיה כתוב עליהם יותר בהרחבה. אם אני לא טועה המידע הגיע מויקיפדיה. משום מה היום שהתקנתי את התוכנה בבילון 6 והוספתי לה את ויקיפדיה, מתי שאני רושם דברים מסויימים הם לא מורחבים ולפעמים גם התוכנה לא מוצאת פירוש למה שרשמתי כמו שהיה בעבר. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by idanmal,

DVDSHRINK איך מישתמשים בתוכנה הזאת ומה אפשר לעשות איתה האם זה נכון שאפשר להכניס 8 ג'יגה לתוך מדיה של 4.5 ג'יגה ???

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  6. שלום לכולם! רציתי לדעת מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר, אם אני רוצה לצרוב דיסק שלם של מוזיקה? האם ע"י cdcopy ב- nero (שעושה אימג' להרדדיסק ואז צורב) או שיש דרך יותר טובה ואיכותית ע"י תוכנות אחרות שאתם מכירים? תודה, אופיר.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by RoD,

לא זוכר מתי עשיתי אותה.. נראה לי לפני חודש ומשו,וזה אחרי שלפני זה לא נגעתי 3-4 חודשים בפוטו.. ת"ב בעע אני יודע שאין הרבה מברשות ואפקטים..רק כמה שכבות צבע,שילוב ועוד כמה פירות =\

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. פעם הייתי משתמש ב-IE, אבל עיצבן אותי שהוא היה תופס כ-80MB מה-PAGE FILE. עברתי ל-FF. היום ה-FF תופס לי למעלה מ-100MB (לרוב 120) מה-PAGE FILE וטוחן לי את המעבד בגלל שלוקח לו יותר זמן להעלות דפים (לרוב הוא נתקע בהעלאת פירסומות). בגלל זה אני מידי פעם מפעיל מחדש את ה-FF. אין לי יותר מידי ADD ONS, מה גם שזה לא מסביר את תופעת טחינת המעבד. אני לא יכול לחזור ל-IE. מה לעשות, התרגלתי... למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by alergic,

אני רוצה לכתוב את אותה ההודעה לכל האנשים שבאנשי הקשר שלי גם אלו שלא מחוברים איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  10. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. אסון נורא פקד אותי היום. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב. בהתחלה חששתי,לא רציתי להגדיר את כל ההגדרות במחשב מחדש. לאחר כמה דקות של שיכנוע עצמי הצלחתי להניא את עצמי מעזיבת פרויקט הפירמוט,הרגשתי הצלחה,אחרי הכל זאת הפעם הראשונה האמיתית שבה אני אתקין את כל התוכנות הדרושות להפעלת המחשב לבדי. כעבור שבוע כוכב נולד,הפירמוט,הגיבוי,ההתקנה המחודשת,הכל עבד מצוין.אני לא יכול להסתיר (אפילו שאני ממש לא רוצה להסתיר) שהרגשתי כמי שכבש חלום.הרגשתי עצמאי,בטוח,חסון,מלך העולם במילה אחת. אבל היום חלום התנפץ.היום גיליתי שקובץ המועדפים הכל כך,כל כך חשוב שלי נעלם. כאשר גיביתי את המועדפים (וגיביתי, שלא כמו בפעם הקודמת) השתמשתי באוונט (avant browser). הפעולה פשוטה - קובץ>ייצא>מועדפים ווואלה,הנה י…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. Started by ggg123,

אני משתמש ב Live Mail אך המיילים שאני מקבל מגיעים ללא התמונות כלומר יש עליהם איקס. ב Outlook Express הייתה לי אפשרות בכל הודעה לאפשר הורדת תמונות. מצאתי אפשרות בהגדרות של התוכנה אשר מאפשרת הורדת תמונות בכל המיילים המתקבלים אך אני רוצה שהתוכנה לא תוריד את התמונות ושאני יוכל באופן ידני לאפשר אותם כמו שהייתי עושה ב Outlook.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

אני מנסה לצרוב 2 קבצי 350 על דיסק ריק שך 700 מ''ב אבל תמיד מופיעה השגיאה שאין יותא מקום בדיסק נביתי כמעט הכל אבל עדיי זה לא עזר! אז מה לעשות ואם יש למישהו לינק לתוכנה הקטנה שמסירה את ניקו מה מערכת זה גם טוב

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. אני אודה למי שימצא לי תוכנה שתציג אנימציה (כמו למשל קבצי GIF) כרקע של הדסקטופ. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by nadav1379,

אני הורדתי את האימיול החדש 0.44A אבל שאני פעיל אותו אז זה רושם לי כאילו חסר לי קובץ adresses וזה לא נותן לי לחפש דברים ולא מוצא לי שרתים מאיפה אני מוריד אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. שמעתי על זה ואני לא יודע מה זה ,אמרו לי זה כמו קאזזה או משהו כזה .

18. Started by Wheel,

שכחתי איך קוראים לה זה תוכנה קטנה שאומרת מה החום של המעבד והסל"ד של המאוורר שלו תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by shaul,

אוקיי אחרי שעברתי את רוב הבעיות באיסיקיו באה לי אחת מעצבנת במיוחד, האיסיקיו קופץ לי כל הזמן ומקטין לי אוטומית את החלון של האקספלורר, כשאני לוחץ על האיקס הקטן למעלה ומגדיל בחזרה את החלון של האקספלורר, האיסיקיו שוב קופץ לי ומקטין אותו עוד פעם

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by udi,

התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by holly man,

שלום לכולם ושבת שלום! התקנתי את החמור ואין לי שום שמץ של מושג איך אני משתמש בו הצילו הצילו הצילו בבקשה עזרה איך משתמשים בו תודה מראש ושבת שלום לכולם!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by Lirux,

אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by yotaman,

הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. האם מישו מכיר תוכנה שעושה לוג של כל ההמקשים שלחצו עליהם במקלדת?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים