עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SeaMonster,

הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי כמה תמונות שצילמתי. (והם בגודל של תמונות רגילות - בגודל של תמונות של פיתוח) עם איזה תוכנה אני עורך כמה תמונות לתמונה אחת בכדי שיהיה לי רקע? (אם אני שם תמונה אחת בתור רקע למחשב אז היא נמתחת מדי). בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by amitey,

אני רוצה לבצע גיבוי של הרבה פריטים במחשב שלי ע"מ שלא ילכו לאיבוד. אני מחפש תוכנה שמעתיקה את הקובץ כמו שהוא ואני יכול להכנס אל הקובץ משני המיקומים שלו ולא כמו הגיבוי של XP שמבצע גיבוי אבל אי אפשר לצפות בו. כמו כן אני רוצה שיהיה גיבוי מחזורי כל כמה זמן. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  4. טוב אז המצב הוא כזה.. כבר המוווון זמן שיש לי כמה תיקיות שלא מוכנות להימחק, אני ממש לא זוכר מתי הן צצו בלי שום התראה מוקדמת או למה ומה עשיתי לפני. אבל הן שם, והן לא מוכנות לזוז בשום פנים ואופן.. ניסיתי לבטל להם את Read-Only, זה לא עוזר כי הוא מסמן אותו אוטומטית חזרה.. ניסיתי בsafe mod, לא הצליח. אני אובד עצות.. אלה 3 תיקיות שונות שצצו לי בכונן D (הכונן הראשי של הווינדוס והתוכנות הוא C, וכל השאר נמצא בD) עם שמות מחורבשים בלי משמעות, סתם עירבוב של אותיות. עכשיו שיניתי להם תשמות כדי שזה יהיה פחות מעיק בעין, אבל בעיקרון, בתוך אותן תיקיות יש עוד תיקייה שקוראים לה update. אי אפשר אפילו לפתוח את התיקייה הזאת. כלומר, כשאני מנסה לפתוח אותה הוא מציג לי שגיאה.. צירפתי פה 2 תמונות כדי…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. בשבוע האחרון התחילה לי בעייה של איטיות רבה בטעינת דפים של האקספלורר ואף מספר רב של אתרים הוא לא מצליח להעלות בכלל. זאת לא בעיה של הספק או התשתית- המוזילה עובד ללא כל בעייה. הופעלו תוכנות מקצועיות למציאת וירוסים וקבצי ריגול והכל תקין. בנוסף, לא הותקנו שום תוכנות לאחרונה במחשב. אלו פעולות ניתן לעשות על מנת לתקן\לשחזר את האקספלורר והקבצים שכניראה ניפגעו בו? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by the kooks,

שלום רב. שמעתי על תוכנה בשם 3DMARK תקנו אותי עם טעיתי בשם, שבוחנת את הביצועים של המחשב, עכשיו מישהו יכול לתת לי לניק לאותה תוכנה+הסבר איך אני משתמש בה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by SandLegion,

היה לי סיסופט של 2005, אני לוחץ עליו דאבל קליק להתחיל אותו, הסמן נהפך לשעון חול לשניה ואחרי זה נהפך לסמן רגיל אבל התוכנה לא עולהץ מחקתי את 2005 והתקנתי את 2007 במחשב, אותו דבר. במקרה עכשיו עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את 2007 ושוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by Rebellion,

צריך את הדרייברים למעבד הזה.. אפילו אין תמיכה שם למודם אז אני בכלל לא יכול להתחבר לאינטרנט משם. זאת אומרת אני צריך גם את הקבצים לתמיכה בבקר איטרנט

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by גיאאא,

חברים אני חייב עזרה... התמונה של המסך של המחשב שלי מתכהה אחרי כמה זמן ללא שימוש, זה נראה כאילו כל הצבעים מתחשכחים והמסך נהיה חשוך עד נקודה מסויימת... ואין שאני נוגע בעכבר זה חוזר למצב הרגיל... בנוסף זה קורה לי גם כאשר אני רואה מצגות בפוורפוינט.... חייב עזרה מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה קורה???

10. Started by doorman,

כאשר אני רוצה לרשום משהו בעיברית באקספלורר (כמו לדוגמה ההודעה הזאת) זה יוצא לי בג'יבריש. אין שום בעיה בעיברית עם כל התוכנות האחרות, אני צריך לרשום את ההודעה הזאת ב-Word ואז להעתיק אותה לאקספלורר כדי שהעיברית תצא נורמלית. לא שיניתי שום הגדרות והיום בבוקר ראיתי את זה פעם ראשונה. אגב, עם אנגלית אין בעיה בכלל. למישהו יש רעיון ? תודה רבה מראש. The Doorman

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי מצלמת וידאו NV-GS25 (בהרחבה זה NV-GS25GC) ואני לא מצליח להוריד את הסרט למחשב דרך MINI USB. רציתי לשאול אם יש דרייבר או תוכנה שאפשר להוריד דרכם את הסרט למחשב. דרך אגב יש כניסת כבל DV ואין לי את זה ורציתי לשאול אם זה הכרחי..

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. אני מחפש את הדריבר של function באתר של סוני איפה הוא נמצא שם-מצורף לינק של סוני http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGN-FZ430E&region_id=1 תודה !! http://img518.imageshack.us/my.php?image=73090917ru3.jpg

13. Started by Domovoi,

https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&id=507&ts=4459875&sh=3vJj&hm=1&ru=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2fcongratulations&rx=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2foverview%26ns%3d1&rollrs=03&lic=1 כש אני כותב את ה NICKNAME אז זה אומר:We're temporarily unable to check ID availability. Please try again. :-\

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by dor7,

כל הזמן עולות לי פרסומות וגם יש כל מני פירסומים על הדפדפן שלי : http://img458.imageshack.us/img458/7500/gfjh1ep.jpg כל מה שמסומן הירוק זה פרסומות למקום מסויים, איך אני נפתר מיזה? עשיתי סריקה עם האנטי וירוס ועם spyware doctor

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  15. לפי איך שאתם רואים בחתימה שלי של הפורשה בצד יש את התצבע הלבן, איך אני חותך אותו כך שמה שיהיה במקום הלבן זה הצבע של הפורום, כלומר ללא צבע?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by edoson,

מישהו מכיר שמע יודע איך?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. בעקבות השרשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386760.new#new אני מחפש תוכנה (חינמית) שתעזור לי לבטל את מסך ה - boot manager שנותר לאחר הסרה של ויסטה, כך ש - XP יעלה מיד עם הדלקת המחשב.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by blackcoma,

אני שמתי אווטר בטריליאן, אבל כל משתמשי msn שאני מדבר איתם אומרים שלא רואים את התמונה, אלא רק את הלוגו של מסנג'ר.... יש דרך לתקן את זה ? תודה

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by DXT,

בבקשה תעזרו לי בזה, זה משגע אותי! כל פעם שאני נכנס לאתר כלשהו, רוב התמונות בו לא מועלות ובמקומן רואים X כזה אדום (אתם יודעים למה אני מתכוון) ואם אני לוחץ על כולן Show picture אז הן נראות ורק ככה, אחרת לא כולן עולות. מה אפשר לעשות לגבי זה? ניסיתי להתקין את IE מחדש, לא עזר.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. שלום לכולם ברשותי מחשב amd 2600 ram 512 windows xp service pack 2 לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדש mozila firefox ומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploer כל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה , בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IE ולמרות שוהרדתי antispyware למיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשבי תודה רבה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  21. לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by noodle,

לא מצאתי איך אני בודק ב- EVEREST Home Edidtion את הטמפרטורה של המחשב. מישהו אולי יכול להדריך אותי איפה אני בודק את הטמפרטורה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by gshhar,

כשאני סוגר את האימיול אחרי שאני מוריד דברים המחשב עדיין תקוע ובקושי זז(אני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הווינדוס) וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה ריסטרט. יש לי WIN XP PRO SP1,בארטון 2500 זיכרון 512 ורדאון 9600 פרו ככה שהמחשב שלי טוב(הוא חדש). מה יכולה להיות הבעיה כי זה ממש תקוע הכל.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

רציתי להוריד את האמיול + וראיתי שאפשר גם להוריד שם קובץ שניקרא Source מה עושה הקובץ הזה? מוסיף לי יותר סורסים?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by pain_killer12,

שלום חברים יש לי כרטיס קול, לא מובנה. פירמטתי לא מזמן, והתקנתי את הדרייבר שלו והכל היה סבבה, שומעים מוזיקה\סרטים וכו'. התקנתי cubase אך משום הוא זורק לי הודעת שגיאה מוזרה על משהו ש: no protection device detected או משהו כזה. ואז יש לי או Help או Cancel ואם אני לוחץ cancel התוכנה נסגרת. מה הבעיה שלו? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.