עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה פשוט ביזיון כשאתה נרשם בתור ישראלי אתה מקבל תיבה בנפח של 2 MB וכשאתה נרשם בתור אמרקאי אתה תקבל באופן אוטומטי תיבה בנפח 25 MB באופן אוטמטי ולאחר שימוש קל זה גודל ל 250 MB סתאם עוד נושא לאהדת ענקית התוכנה - בוווווז הנושא נבדק עד השלב של ה 25 MB באופן אוטומטי . נחכה לראות אם זה גם יגדל ל 250 MB .....

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by idofr,

אני מדבר על הכתוביות הרצות לא על תמונות מהסרט או משהו

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by dbx22,

אהלן. יש לי את הבעיה הבאה: כשאני עושה שיחת וידאו, בחלון הקטן שאני אמור לראות את עצמי, לא רואים. יש מן תמונה קפואה של מסך מרצד או משהו בסגנון. הצד השני רואה אותי ושומע אותי, אני רואה ושומע אותו. על אותו מחשב לפני פירמוט והחלפת מערכת הפעלה הכול היה בסדר. שמתי מחדש דרייברים של המצלמה, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. בשבוע האחרון התחילה לי בעייה של איטיות רבה בטעינת דפים של האקספלורר ואף מספר רב של אתרים הוא לא מצליח להעלות בכלל. זאת לא בעיה של הספק או התשתית- המוזילה עובד ללא כל בעייה. הופעלו תוכנות מקצועיות למציאת וירוסים וקבצי ריגול והכל תקין. בנוסף, לא הותקנו שום תוכנות לאחרונה במחשב. אלו פעולות ניתן לעשות על מנת לתקן\לשחזר את האקספלורר והקבצים שכניראה ניפגעו בו? תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, אני רוצה להשתמש ב flash על מנת ליצור מיני מצגת ( הכוללת אינטרקציה עם המשתמש) לשימוש באתר שלי. אין לי שום ניסיון בפלאש וללמוד את ה flash pro נראה הרבה עבודה.... מישהו מכיר תוכנה קלילה וידידותית יותר שתקל לי את העבודה? תודה!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by גמני,

יש את האתר הרגיל https://addons.mozilla.org/he/firefox/?browse=featured אבל נדמה לי שאתמול מצאתי אחר שלדעתי היה יותר ידידותי, וכרגע אני לא מצליח למצא אותו. יש למישהו רעיון? איזה מסטול אני, זה מתחת לאף.. about:addons

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  8. יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by solo53,

נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by blackcoma,

אני שמתי אווטר בטריליאן, אבל כל משתמשי msn שאני מדבר איתם אומרים שלא רואים את התמונה, אלא רק את הלוגו של מסנג'ר.... יש דרך לתקן את זה ? תודה

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by BneXt,

יש לי תוכנה מסוימת שצריכה WINSOCK CONTROL... אז דבר ראשון מה זה ודבר שני איך אני מתקין את זה?...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by eli33,

איך אני גורם לFF לזכור את השמות משתמש שלי אבל לא את הסיסמאות? אני ארחיב.. פעם שהייתי לוחץ לחיצה כפולה על השם משתמש נגיד בפייסבוק זה היה נותן לי לבחור מכמה שמות משתמשים ואז הייתי מקליד את הסיסמא.. עכשיו זה לא נותן לי את השמות משתמש..

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by locke,

יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?

16. הכול נעשה בפוטו: http://vi9ati.deviantart.com/art/Different-Perspective-83863901

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  17. יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by udi,

שלום מרוב חברות אני כבר לא יודע מה תוכנת ה FIREWALL המומלצץ שיש היום בשוק אני משתמש כרגע רק בתוכנת אנטי וירוס של קראספקי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה { אם אפשר רק לא נורטון }

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by Culandur,

שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. שלום, פעם ראשונה שאני בונה אתר אינטרנט (לחברה של אבא שלי). אין לי מושג איך לבנות, מה לעשות, איך מעלים אותו לאינטרנט וכו'.. אני משער שהבניה נעשית באמצעות תוכנה כלשהי, אז אם יש למישהו לינק לתוכנה לבניית אתרים שלדעתו היא ממולצת אני אשמח כרגע אני רק רוצה לבנות את האתר במחשב שלי ולא לעלות אותו לאינטרנט. לכן כרגע לא חושב לי הקטע של העלאת האתר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by matos100,

מסמכי הוורד אינן נפתחים. אני מקבל הודעה לפתוח אותם בסייפמוד. מה לעשות כדי לחזור למצב הרגיל??

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by edoson,

this one is realy chalenging..... a free software for manging hotels... anyone knows? ido

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

מוזר לא? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by nokobik,

אם יש חינמית, הכי טוב.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים