תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
למה משמשת התוכנה הזאת? http://www.filehippo.com/download_adobe_air/
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היתקנתי מחשב חדש העתקתי את קובץ המועדפים מהמחשב הישן ( דרך הרשת) קראתי לקובץ של המחשב החדש בשם אחר >>> והעתקתי את הקובץ מועדפים שך המחשב הישן פתחתי את האקספלורר >>> וכל האותיות בעיברית שם התהפכו לשם בדיקה פתחתי דרך הרשת את הקובץ הישן ( במיקום המקורי שלו = המחשב הישן שלי) וגם במיקרה הזה כל האתיות בעיברית היו הפוכות למה זה קורה לעזאזל? זו אותה מערכת הפעלה בידיוק! במחשב הישן היה לי FAT 32 האם זה קשור לזה? או מה? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650 אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה עד הסוף למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי צורב dvd ונרו 6 והוא לא מזהה לי אותו ונותן לי רק אפשרות של image recorder
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
כל סרט לא משנה באיזו תוכנה אני מעלה אותו עובד בקפיצות! יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי מדיה פלייר 9?? איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין ללכוד תמונה מסרט. עשיתי PAUSE לסרט. לחצתי על PrintScreen וכשעשיתי "הדבק" לצייר קיבלתי רקע שחור. למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בפיירפוקס כבר הרבה זמן אבל מאתמול הוא התחיל לצאת בעצמו ממסך מלא כל כמה דק'. איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
פעם הוא נפתח לי כאשר הוא פותח קודם את התוכן הכתוב ורק אח"כ את המדיה בדף (תמונות ושאר), היום הוא פותח הכל ביחד כמו IE, וזה נותן לזה הרגשה הרבה יותר איטית. למה זה ואיך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500 בארטון וזיכרון 512 וכשאני צורב בVCD אז קידוד הסרט בנירו לוקח יותר משעה...!! מה לעשות כדי שיקח פחות זמן? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
*
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
^ אני לוחץ על קישור שיש במייל מסוים והדף לא עולה בפיירפוקס שמוגדר ברירת המחדל ולא באקספלורר :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזה אבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדין לפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:-\[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:52:42 אם אני מעלה את האתר עם FIREFOX זה מזהה אותו אבל את האקספלולר 8 לא מזהה יש מצב שאני עדיין על מנוע 7?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:55:35 בעצם לא הגיוני שאני עדיין עם מנוע 7 עשיתי בדיקה עם ה benchmark של הדפדפנים וזה זיהה לי כ 8 אז בכול זאת מדוע האתר פה לא מזהה מנוע 8?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בחלונית של הצט בפייסבוק כתוב שיש 3 חברים באונליין אבל כשאני לוחץ על החלונית אין אף אחד למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה קורה לי ב-2 תוכנות שונות... אני מנסה להמיר סרט מסויים לפורמט אחר, או אפילו אותו פורמט במנוע אחר, אבל יש לי הבדל בין הקול לתמונה - אני שומע את הקול - איש מדבר, ורק אחרי שנייה השפתיים שלו זזות בהתאם... למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיייה ? תודה (המפרט מחשב בצד, הפנטיום 4)[br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 18:36:49 -
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למה שאני מתקין IE8 או מדיה פליאר 10 ההתקנה ארוכה ושאני מתקין FF לדוגמא זה קצר ? למה ההתקנות של מיקרוסופט ארוכות כ"כ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי איך להגדיר את זה אבל כשאני לוחץ על הדפסה הוא רוצה לשמור לי את המסמך, לא הבנתי איך אחד קשור לשני?!, אני פשוט לוחץ על כפתור ההדפסה והוא נותן לי הודעת שמירה, הוא פשוט שומר ולא מדפיס וגם בנוסף הוא לא שומר בפורמטת הנכון: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קטע מוזר, כל פעם שמישהו מסויים שולח לי הודעה לאייסיקיו האייסיקיו שלו נכבה, ואם הוא שולח לאחרים זה לא קורה, יש לכם מושג למה ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר זמן מה שאני תוהה לגבי כיווץ קבצים. אני יודע שניתן להקטין גודל של קבצים בהרבה (אני מקווה שאני לא אומר דברים לא הגיוניים אבל ראיתי כיווץ של כמעט 50%). ניסיתי לכווץ עם winrar, winace, winuha ובכל אחת מהתוכנות אני מקבל כיווץ עלוב של מספר MB בודדים לג'יגה... לקחתי בחשבון שאני כנראה לא חכם במיוחד ופשוט מפספס איזושהי פקודה נסתרת של אולטרה כיווץ אבל לא מצאתי מה שהשאיר אותי תוהה לגבי תוכניות כיווץ. אז אחרי כל זה מה שאני באמת מחפש זה תוכנת כיווץ חזקה או שמישהו יסביר לי לאט ובזהירות מה אני עושה לא בסדר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-