תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משנה את השם של קובץ התרגום בכדי שיעלה ביחד עם הסרט במדיה פלייר אבל משום מה יש סרטים שהסרט בכלל לא פועל כשאני עושה את זה ואז אני צריך סתם להוסיף איזשהו תו לקובץ התרגום ולגרור את התרגום לקלאסיק פלייר כי במדיה פלייר זה לא יפעל אם התרגום לא יהיה באותו השם של הסרט(ואז קורה מה שאמרתי מקודם, הסרט ב'פליי' אבל לא עובד)
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ואני לא מגביל את הDOWNLOAD...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בד"כ כשלוחצים Ctrl+Enter זה אמור להוסיף את הסיומת יום אחד זה פתאום הפסיק להוסיף לי ..וזה לא מוסיף לי יותר..מישהו יודע איך משנים את זה?!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לו ימבה פרוססים מה העניין? אני מדבר על F-SECURE ANTI VIRUS CLIENT SECURITY V5.52 אם אתם רואים את התמונה חצויה במקום של השמות אז תורידו אותה... (אני מניח שכבר ידעתם את זה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשאני רוצה למחוק תמונה מהתוכנה זה שולח אותה לסל מיחזור... איך אני מוחק בלי שזה ימחק תתמונה מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.codinghorror.com/blog/archives/001072.html התוכנה הזו בשם g-archiver שניתן היה להשיג אותה מפה: http://www.garchiver.com/ עשו אופציה מיוחדת לתוכנה ששולחת בלי ידיעתכם את פרטי החשבון gmail שלכם אליהם. (מי האידיוט שעושה דבר כזה ב .NET אני לא יודע, אבל כנראה יש מספיק). התוכנה הזו היתה ניתנת להורדה מכל מני אתרים וכפי שניתן לראות אספה יותר מ1777 חשבונות של אנשים.... מסקנה, אל תסמכו על תוכנות שכאלו עם הפרטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להסיר את ה-firefox, ניסיתי בדרך המקובלת דרך add/remove programs וזה לא מצליח. יש דרך נוספת?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב את האנטיוירוס נוד 32. מחר נגמרת לי גרסת הניסיון . אם אני אסיר את האנטיוירוס ואנסה להתקין אותו שוב , התוכנה תזהה שזה היה מותקן בעבר במחשב ולא תיתן לי ... איך התוכנה יודעת את זה? מה צריך למחוק\לשנות כדי שאני אוכל שוב להתקין את הגירסה הניסיונית?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, באתר WALLA יש להם וידאו של חדשות. וכבר שבועיים שהוא לא עובד לי. מאז שהיה לי וירוס ושיחזרתי את המידע של המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ולתת לי פיתרון? יש לי דרברים, ורק שם לא הצלחתי לראות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
הורדתי את האינטרנט אקספלורר החדש (הגרסא 9 בטא שלהם), וממש אהבתי אותו. הדבר היחיד שמחרפן אותי זה שברגע שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את מהירות ההורדה אלא רק אחוזים.. יש דרך לשנות את זה שלא הצלחתי למצוא כשחפרתי שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
על הסימן של האימיול בשורת משימות יש כיסוי עיניים כזה, וגם בתוכנה עצמה יש למטה כזה גלובוס עם שני החיצים, אז אצלי הם צהובים וראיתי אצל חברים במחשב שהם ירוקים כשהם מחוברים. למה זה?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לגרסא החדשה של ספייבוט לוקח כ"כ הרבה זמן לעלות??? לוקח לי משהו כמו 40 שניות
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(לא יודעת אם זה בנושא הנכון אם לא תעבירו) היי חבר'ה! כל פעם שאני מנסה לראות סרטונים בYoutube צריך לחכות המון זמן עד שהסרטון עולה, אבל שהוא עולה הוא רץ חלק הוא כאילו עושה בפר לחלק מהסרטון ואז מריץ אותו, אפשר לבטל את זה? יש לי את flash player הכי מעודכן יש לי פס של 4 מגה עד 400 העלאה אין סיבה שהאינטרנט יהיה איטי בדברים האלה. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!! מורן
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יצא לי המון פעמים לראות תוכנות צד שלישי (לדוגמה Driver Genius) שמציעות לי להוריד גרסאות של דרייברים שעדיין לא קיימים באתרים הרשמיים של אותם החברות. נכון לתאריך 05/09/2014 ניתן לראות דוגמא טובה לכך בחברת realtek, הדרייבר שהם מציעים לי להוריד הוא 7.088 בזמן שDriver Genius מציע לי להוריד את 7.089.0716.2014 לינק לעמוד שהוא מפנה אותי מהתוכנה עצמה. האם יש לזה הסבר הגיוני? האם אני יכול לסמוך על הדרייברים שחברות/תוכנות צד שלישי מציעות לי לעומת מה שהחברות הרשמיות מציעות לי?
-
- 20 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
הדפדפן מחסיר דברים חיוניים כמו למשל בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865852,00.html באקספלורר רואים את התגובות של אנשים למטה ובמוזילה לא ... או סתם עוד בעיה מעצבנת : לא ניתן לגרור פייבוריט למעלה\למטה רק על ידי כניסה לFAVORITE ORGINIZER איך ניתן לתקן בעיות אילו או איזו תוכנה חלופית יש לגלישה שהכי דומה ל IE6 ? כי כרגע יש לי איתה בעיות (כל הזמן נסגרת בלי שום סיבה גם אחרי התקנה מחדש של הדפדפן)
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני אוהב את התוכנה אבל היא לא תומכת בFLASH למה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני עם XP ועובד על כרום. לאחרונה, משום מה, כשאני בפייסבוק, ורק בו, מופיע לי עמוד אפור ריק עם סמיילי עצוב במרכזו רק כשאני פותח את הקנדי קראש. רציני. לא צוחק. אין לי תגובה שכזו באף עמוד ובאף אפליקציה שאני מפעיל חוץ מזה, למרות שזה עבד עד לא מזמן. למען הסר ספק, פוקר בפייסבוק כן עולה... מה חסום/לא מוגדר/לא תקין אצלי???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
באקספלורר רואים את זה, עד הפעם הראשונה שלוחצים על הפלאש ואז זה נעלם עד שמטעינים את העמוד מחדש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי גרסא חדשה שלו בשני המחשבים(2007) ובגלל שמחשב אחד מחובר ברשת אז הוא גולש באינטרנט דרך המודם של המחשב השני, מה שאומר שמקאפי לא נותן לו להתעדכן כי הוא בעצמו חוסם את הרשת! ואז אין למחשב שרוצה להתעדכן אינטרנט בגלל שמקאפי חסם אותו. מה זה הטימטום הזה???
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי אותו בטעות, אני יודע שאנ יכול להסיר אותו. רציתי לדעת רק למה הוא משמש? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-