עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האתר נקרא ABOUT BLANK וכל פעם שאני משנה אותו הוא חוזר. יש לי אנטי וירוס NOD32 ו-AD AWARE שלא עזרו כאמור. מה עוד,יש לי איזה תוכנה שמתקינה את עצמה כל פעם שאני מסיר אותה כל פעם מחדש ונקראת SPYWAREQUAKE או משהו כזה שאומרת לי שיש לי SPYWARE או משהו כזה. ניסיתי למחוק ידנית במצב SAFE MODE את מה שהתוכנה הנ"ל הראתה לי אבל גם זה לא עזר. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by shon,

אהלן חבר'ה אם מישהו יודע ויכל לעזור לי זה יהיה אחלה! כשאני מוריד קובץ וידאו נפתח חלון שאומר "דרוש רשיון"(באנגלית) תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  3. מחפש תוכנה שתעזור לי לעקוב אחרי מי מחובר אצלי לרשת האלחוטית.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש (אתם יכולים להסתכל בצד<<<) ואני מוריד בו סרטים אם האימיול בנתיים הכי הרבה שהיה לי זה 30KB לשניה אבל בדרך כלל זה 5KB לשניה ורציתי לדעת אפשר לעשות שזה יוריד יותר מהר תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by huber,

שלום. יש לי עשרות דיסקים DVD לילדים לקטנה שלי, הבעייה שהיא תמיד מצליחה לשים עליהם יד ובסופו של דבר כולם נהרסים האחד אחרי השני. אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות להמיר את הדיסקים מ DVD לפורמט שהמחשב (וה PS3 - חשוב) ידעו לקרוא. המלצות?

6. Started by uriya,

לאחרונה ישנה בעיה שכרטיס מסך שלי, אני חושב שזו התנגשות מסויימת, אך אינני סוגר על כך לגמרי אני מוריד דרייברים עדכניים מהאתר, יש לי ווינדוס חוקי וגם אותו אני מעדכן לעיתים תכופות. הבעיה מתחילה בזה שאני רואה סרטים כצפיה ישירה כמו סירטונים של חברים בפייסבוק או אפילו יו-טיוב. זה לא קורה בסרטים שיש לי על המחשב, ז"א על ההארד-דיסק אשמח לתגובות אוריה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by domuzy,

1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by tphss,

היי, יכול להיות שאני יצתרך לעשות FORMAT בקרוב (אולי אתם יכולים לעזור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=59869). : יש כמה תוכנות שאני רוצה לשמור HISTORY או דברים מסויימים, אני לא יודע בדיוק איך, שאחרי ההתקנה מחדש עדיין ישארו אותם דברים, לדוגמא: -אני רוצה לשמור את הHISTORY של הICQ שאחרי זה שאני יתקין מחדש יהיה לי את כל הHISTORY. -כל הEMAILים הישנים שני מOUTLOOK EXPRESS, שישארו לי. -FAVORITES מIE, יש מה לעשות? או רק לרשום את כולם בTXT? :-\ אלה התוכנות שעולות לי לראש עכשיו. : תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by kfirr1,

בס"ד שלום! אני מעוניין להפעיל את הרשמקול של win דרך מתזמן המשימות השאלה איזה פרמטר אני צריך להוסיף כדי שהרשמקול לא רק יפתח אלא גם יתחיל להקליט ועוד שאלה איך אני יודע איזה פרמטרים אפשר להוסיף לכל הפעלה של תוכנה נסיתי דרך ה cmd %SystemRoot%\system32\SoundRecorder.exe /help וניסיתי --help וניסיתי -he וניסיתי /? ושום דבר לא נותן לי את רשימת הפרמטרים האפשריים אז השאלה איך אני יודע איזה פרמטרים יש או שפשוט אין כאלה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by TimTam,

שלום לכם, ברצוני לצפות בקבצי AVI/MPEG ועוד. כרגע אין באפשרותי לצפות אלא רק לשמוע את פס הקול. איזה מבין השניים יעבוד טוב יותר וללא קונפליקטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by FatherBoard,

משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. ...(של המחשב) יש כזו?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

אולי תוכלו לעזור לי יש לי בעיה עם NOD32 , הוא רושם לי " NOD32.exe אינו חוקי ביישום win32 " ניסתי להתקין מחדש ועדין זה רושם לי... מה לעשות ??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך מבצעים סריקת וירוסים וסוסיפ טרויאנים למינהם בכל המחשב ומוחקים אותם ואיך ניתן לקבוע תדירות של סריקת וירוסים מדי יום ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. התקנתי את העדכון לתוכנת הפיירוול ZONE ALARM PRO, עשיתי UPDATE להתקנה הקיימת כי אין לי כוח להגדיר אותה מההתחלה על התקנה נקייה. ושמתי לב שיש משהו מוזר מאוד. התוכנה עבדה כבר חצי שנה על המחשב והנתונים לגבי הניסיוניות לתקיפה היו כאלה: Blocked Intrusions: 520 Intrusions have been blocked since install 10 of those have been high-rated. שזה נראה סביר לדעתי. אחרי התקנת העדכון היום 19.11 המצב השתנה המון בשעתיים האחרונות: Blocked Intrusions: 3386 Intrusions have been blocked since install 69 of those have been high-rated. שזה מצביע על משהו מוזר או בעיה כלשהי. המספרים עולים כל שנייה בערך. האם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עליי לעשות? ממה נובעת בעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  17. 1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by לימי,

שלום רב, כמעט וסיימתי לערוך סרט קצר (15 דקות) בפינקל סטודיו אולטימייט ולפתע, כאשר אני מנסה לעדכן חלק מהכותרות, מופיעה הודעת ERROR על המסך+ סימן קריאה כחול גדול על רקע שחור. בנוסף, בעת פתיחת הקובץ של הסרט, הופיע חלון שכותרתו FIND MEDIA , לחפש בתוך : TEMPORARY FILES, ובתוך החלון מופיעים ארבעה ריבועים- שניים בכחול עם האות A ושניים בכתום עם האות B. כל אחד מהריבועים מוגדר ב"סוג פריט" כ"תמונת מסך סיביות" . הנה שם של אחד מהם : RTSOURCE@!PLAYER_TRANSITION_A_4X3.bmp!@ אני מניחה שהוא אינו מוצא את קבצים אלו. האם הנחתי נכון? אם כן, איך מאתרים את הקבצים הללו? ואם הבעיה אחרת, אז איך ניתן לפתור אותה בדחיפות? (הסרט אמור להיות מוכן תוך שבוע!!) תודה רבה! לימי

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by pC gUy,

I am looking for a program,that shows my temperature in the pc

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by chmmr,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי שאלה, עשיתי סריקת און ליין עם נורטון ועם פנדה באותו זמן, הנורטון מצא לי רק 3 או 5 וירוסים, את הוירוסים שהוא מצא האנטי וירוס שלי בעצמו לא מצא (נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן) ועשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והוא מצא לי תישע וירוסים... אז זה אומר שפנדה יותר טוב מנורטון? זה אומר שאני צריך לעבוד עם הפנדה מעכשיו?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by YRP99,

למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by DuDeAss,

אתמול בלילה פרמטתי את המחשב והכל היה סבבה סוף סוף בקיצור התחילה לי בעיה ראשונה עכשיו איך שאני מפעיל את המחשב האקספלורר תקוע ואני צריך לסגור אותו ואז לעשות לו פתיחה מחדש דרך הtask manager למה לעזאזל זה קורה? יש נגישות או משהו?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.