עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Booobb,

שלום, אני מחפש דרך להטביע תמונה בתוך מסמך של Word. התמונה היא בעצם סמל קטן שאני פשוט רוצה שישב "ברקע" ולא יהיה תלוי בכלום. מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  2. אני צריך בבקשה תוכנה שכזאת.. אם אתם מכירים..... תודה.... משהו שיכלול ...Icq AOL and messenger thanks

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני גר במעונות של מכללה ויש פה רשת אלחוטית שאני מתחבר לאימיול אני מקבל LOW ID ורציתי לדעת אם יש משהו לעשות בשביל לקבל HI ID תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by משה222,

שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין לסדר את קבצי הMP3 במחשב וחלק מהסידור והארגון דורש מציאת קבצים דומים/זהים על מנת שאוכל למנוע כפיליות ומקום מיותר, לכולנו התופעה מוכרת, מורידים שירים ממיינים, אחרי שנה שוכחים ואז מורידים שוב את אותו שיר, ולכן יש צורך בתוכנה שתמצא קבצים בעליי שם זהה ותציג לי את כל הכפילויות.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by blabla2002,

אני צריך עזרה, יש לי 200 שמות באקסל ויש לי פורמט לתעודה בוורד, אני רוצה ליצור מסמך וורד עם 200 עמודים שבכל עמוד תיהיה תעודה עם שם אחר מקובץ האקסל, יש דרך לעשות את זה אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. אני רוצה לשחק את משחקון הפלאש הזה http://www.onlinegamesquad.com/index.php?1085-1 בLOW QUALITY כדי שירוץ יותר מהר ויחסוך לי שעות (!!) כל משחק (!!!) מי שתותח ויצליח למצוא לי דרך.... הוא תותח! תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by nice,

אז איך זה עובד: כל משתמש שמקבל ספאם לתיבה (כולנו) נרשם באתר החברה ומוריד את התוכנה. מעכשיו, כל פעם שהמשתמש יקבל ספאם לתיבה התוכנה תשלח בקשה אחת (PING) לאתר שממנו הגיע הספאם במיקום אסטרטגי. אם הספאם יגיע להרבה אנשים, הרבה אנשים ישלחו בקשות, ובעזרת צוות המומחים של התוכנה האתר יואט כמעט עד שיופל. אז מאיפה הם מקבלים את הכסף? פשוט מאוד. חברות גדולות שלא רוצות לקבל ספאם רוכשות מהחברה רשיון מיוחד שמאפשר להם לשלוח בקשות רבות מבלי להשתמש בתוכנה. כך החברות הגדולות משלמות לחברה, אנחנו מקבלים פחות ספאם והרבה יותר סיפוק (בחינם יש לציין) והספאמרים מקבלים פחות רכישות. מושלם. להורדת התוכנה ( חינם) : http://www.bluesecurity.com/

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by rafi100,

איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  10. יש לי סרטון בפורמט WMV, אני יודע כי בעבר הוא היה באיכות DIVX בפורמט AVI. רציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להמיר אותו ולהחזיר אותו לאיכות המקורית שלו DIVX לפורמט AVI? תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by yk1,

לפני מספר חודשים התקנתי visual studio 2010 professional - גרסת ניסיון ל90 יום. תקופת הרישיון הזמני הסתיימה, ולכן חיפשתי תכנה ללא הגבלת זמן. מצאתי (חוקי!) גרסה בשם visual studio 2010 service pack 1 וניסיתי להתקין אותה. אולם, כשההתקנה הגיעה בערך לשלושת רבעי הדרך היא הפסיקה להתקדם, ואז עשיתי ללפטופ restart. (ניסיתי כמה פעמים) כך שההתקנה הופסקה באמצע. חיפשתי גרסה אחרת וזה מה שמצאתי: בתור סטודנטית, מתברר, אני יכולה להוריד את visual studio 2010 professional בחינם מ DreamSpark (גם חוקי! ). אז הורדתי והתקנתי , אבל עכשיו כשאני מנסה לפתוח את visual studio קופצת הודעת שגיאה: only sone of the Microsoft Visual Studio 2010 products on this computer have been upgraded to Service Pack 1.…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by NIVTAL,

אני רוצה להסיר את IE9 ולשים במקומו IE8, יש לי WINDOWS 7 PROFESSIONAL והבעיה היא שהתוכנה לא מופיעה ב-UNINSTALL PROGRAMS.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי אנשים אני חדש פה.. אני צריך עזרה ממש דחופה.. יש לי בעיה עם ה system works.. ואני רוצה להסיר את התוכנה במלואה לגמרה.. שלא תשאיר שום דבר מאחוריה במקרה ואני ירצה להתקין בעתיד תוכנה זאתי עכשיו כשניסיתי להסיר דרך ההסרה היא עדיין השאירה קבצי register מאחורה מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה ולהגיד לי איך להסיר? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  14. אני מנסה להתקין את הדרייברים של ATI, אבל זה בעייתי, זה תקוע על איזה 40%(בערך, לא כתוב) ולא זז, לפחות שעה כבר, גם כשאני מנסה להסיר זה תקוע באמצע ולא זז, יש דרך להסיר את הדרייברים לא דרך התוכנה של ATI?(בהוספה והסרה הם לא מופיעים)? ואח"כ להתקין אותם? תודה רבה מראש

15. שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by iyehuda,

לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח חדש התקנתי את אותה ויסטה שהיתה לי על הדיסק הקשיח החדש עכשיו הבעיה : איך מעבירים את כל השמות מה OUTLOOK הישן שנמצא במחשב על גבי הדיסק קשיח הישן לדיסק הקשיח החדש אני חייב לציין שהOUTLOOK הישן לא עובד אך כל הקבצים שלו נמצאים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by yarivot26,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעביר סרט לאייפוד (שאין לו תרגום מובנה) עם תרגום, כלומר שבאייפוד אני אראה את התרגום. מי שיכול כמה שיותר מהר אני אודה לו כי יש לי מחר בבוקר טיול תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by overload,

אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. שלום לחבר שלי יש WIN XP עם OFFICE XP או OFFICE 2003 על המחשב. בתוך ה office יש לו outlook express ובתוכו כל מיני תיקיות של מיילים וכד'. עכשיו הוא רוצה לעבור ל WIN7 עם office 2013 ולגבות הכל ולייבא לאופיס החדש. איך עושים את זה ? והאם לא תהיה בעיית תאימות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by udist,

בXP בא מובנה windows messenger, בגרסה ישנה ומרגיזה. התקנתי msn messenger6, אבל עדיין עם החיבור לאינטרנט המסנג'ר של הווינדוס עולה! אז: 1. איך אני מוחק או עושה uninstall למסנג'ר של הווינדוס? 2. אם אי אפשר להעיף אותו אז איך אני גורם למסנג'ר6 לעלות עם האינטרנט ולא למסנג'ר של הווינדוס, ואיך אפשר לגרום לו לא לעלות אוטומטית עם המחשב?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזו תוכנה שעובדת רק דרך דוס התוכנה עבדה עד כה רק דרך דיסק שמעלה דוס ופונה ישר לתקיה ב -C ה CD הלך לעולמו זהו מחשב ישן עכשיו אני מחפש דרך להעלות את התוכנה דרך דיסקט... הבנתי שדרך דוס עתיק של וינדואס ניתן לעשות זאת... ניסיתי דרך ה MS-DOS יצירת דיסקט של XP לא הלך יש איזה לינק והאם זה אפשרי להוריד בחינם דוס עתיק של WINDOWS...???

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by zzroni,

שלום לכם. האם יש דרך אולי בעזרת תוכנה מסוימת להעתיק דיסק (משחק) לכונן הקשיח, וכך שלא אצטרך כל פעם שארצה לשחק במשחק , להכניס את הדיסק לכונן הדיסקים ? אני מתכוון לדיסקים המוגנים ולא לסתם משחקים פשוטים. ואולי מישהו בעל ידע טכני יוכל להסביר איך המחשב יודע שהדיסק המקורי לא נימצא בכונן ?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by EITANPP0,

אתמול פירמטתי את המחשב, והWindows Movie Maker שהותקן במחשב שלי הפך לאנגלית, איך אני הופך אותו לעברית?

• 5 תגובות
    • 11.2k צפיות
  24. שלום לכולם!!! יש לי מלא דפים בכל מני מקצועות ואני די מסתבך אז שמעתי פעם על תוכנה שמסוגלת להפוך דף טקסט לתבנית שאפשר לעבוד איתו לדוגמא יש לי סיכום כלשהו במחברת אז אני יסרוק אותו ואז אני רוצה לעבוד איתו כאילו למחוק להוסיף ולתקן דברים אז אם תמצאו תוכנה אשמח מאוד ואודה לכם... תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלום אני משתמש בתוכנה Adobe Premiere Pro CS3 אני הוספתי עריכה סרט משפחתי בקובץ סרט mpeg ושסיימתי עריכה. עשיתי export > adobe media encoder ניפתח חלון נוסף...בצד ימין כתוב format בחרתי : mpeg2-svcd ואח"כ לחצתי אישור. וזה מתחיל ההמרה. לקח לי שעתיים.ובסוף לא יצא לי סרט וידאו DVD.וראיתי שיצא קובץ גדול לצפיה סרט דרך תוכנה מדייה פלייר. למה אני לא מצליח לראות וידאו DVD? אגב: פעם היה לי קובץ סרט סיומת avi. ואח"כ נסיתי בתפריט file >export > export to dvd וזה עבד.שאלה:למה לא עובד אופציה כזה להפוך לוידאו DVD כזה.לא רואים אותו בתפריט בתוך export? ונסיתי גם בפורמט אתה צריך לבחור ב MPEG2 DVD. ואז לבחור את ההגדרות שאתה צריך. ואז עם בקובץ שיצוא לך אתה צריך לקחת לאנקור ושם לצרוב …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.