תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום, עשיתי עיצוב לאתר מסויים, כקובץ פוטושופ. כולל כל הדפים הפנימיים שיש באתר,כל הבאנרים, כפתורים, פרסומות,תמונות וכו'.... וגם את כל הצבעים גדלי פונטים וכו'... כלומר, מבחינה חזותית הכל עיצבתי ואת התיכנות והפיכה לאתר אדם אחר עשה. זה האתר: www.frx.co.il עכשיו רציתי לדעת כמה כסף לפי דעתכם צריך לבקש על עיצוב האתר.... שאנשים שיודעים יענו בבקשה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אם אני קונה דיסק מקורי, בכמה מחשבים אפשר להתקין אותו? 2. אם אני מתקין לו אופיס חוקי עם פריצה זה בסדר? (אפשר לראות איך שהוא שזה נעשה על ידי פריצה ולא עם סריאל?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הכנתי לד (מנורה קטנה) בתלת מימד בדיוק חמש דקות....אממ טוב אולי קצת פחות..!! תראו יצא די יפה עם השקיפות והכל וגם אני הכנתי הכל לבד כיאלו מ 0 לזה לא לקחתי שום מדריך או איזה קובץ מוכן!!! תראו:
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בנתיים אפשר רק לחדשים 066 ו 065 אפשר להיקשר אליהם פשוט תורידו את ה0 משל066886886 תעשו 97266886886*
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
לא מזמן (אתמול למעשה) קניתי אוזניות מושולבת מיקרופון , בעזרת האוזניות-מיקרופון אני מדבר בצורה נורא נוחה דרך האינטרנט , אך ברצוני גם לדבר דרכו בשיחות טלפון רגילות של בזק.. הבעיה היא : השגתי מודם , גרמתי לו לעבוד (להתקשר) , אבל כל התוכנות שמצאתי שמצאתי שהם בעצם חייגנים שאחרי ביצוע השיחה אומרים לי פשוט להרים את השפורפרת כאשר אני בכלל רוצה לדבר דרך האוזניות-מיקרופון , האם מישהו שמע על תוכנה שמאפשרת לדבר דרך אוזניות-מיקרופון שמחוברות לכרטיס קול .... אני כמעט בטוח שזה אפשרי ..
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה אוזניות וזה דיי מעצבן שאין להם בקר ווליום אז אם אני בתוך משחק צריך לצאת עם ALT TAB ל-MASTER VOLUME אין לי כרגע רצון להוציא עוד כסף על מקלדת מולטימדיה שיהיו בה כפתורים מובנים או משהו כזה, אני מחפש כפתור או צירוף של כפתורים שישנה את הווליום הראשי האם קיים או ניתן לתכנות דבר כזה? תודה מראש. עריכה: טוב מצאתי פתרון באמצעות תוכנה שנקראת Volume Tray, אם למישהו יש פתרון בלי תוכנות עזר אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול לעשות שמהOutlook שלי אני יראה הודעות ששלחו לי לדואל באנטרנט לחשבון של השרת שלי אני חושב שאפשאר אבל אני לא מצליח לעשות את זה אם אפשר אז בקשה לתת הסבר קצר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש ברשותי אופיס 2007
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שתי מחשבים וכל מחשב מחובר לאינטרנט משלו בלי רשת בלי חוטים בלי כלום לכל אחד יש מודם רק למחשב אחד יש מדפסת שמחוברת אליו רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יוכל ללחוץ במחשב על הדפס בוורד וזה ישלח לבד למדפסת וידפיס בלי תוכנה לשליטה מרחוק ובלי שום כבלים אם מישהו מכיר שישלח תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח תמונה מסרט משפחתי. הסרט ב AVI אם אני לא טועה. אני צריך המלצות על תכנה בשביל זה כי אני לא מכיר... אם יש חינמית זה יותר טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב להורדה DirectX10 לבעלי xp כל הגירסאות התקנה בשנייה ללא צורך לרסטט תתקינו ותהנו קבלו תמונה שתוכיח לכם שזה אמיתי להורדה לחץ עלי כדי לראות שאכן זה הותקן לאחר ההתקנה גשו ל התחל הפעלה ולרשום dxdiag ואנטר ותראו שמופיע למטה DirectX10
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט שהורדתי? אילו תוכנות צריך? , מאיפה מורידים תרגום? אני מודה לכם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעיף מהשיר את הזמרת ולהשאיר את המוזיקה!. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני תמיד הורדתי דברים דרך פלאשגט, זה היה מוריד אוטומטית דרך זה וגם אם לא הייתי לוחץ כפתור ימני והייתה אופציה הורד דרך פלאשגט. מאז שעברתי לפיירפוקס יש לפיירפוקס הורדה אחרת לא דרך פלאשגט, שהיא הרבה יותר איטית לי בהרבה אתרים. יש אפשרות לערוך את ההגדרות של פיירפוקס שזה יוריד לי גם דרך פלאשגט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה, יש לי עותק מקורי של אופיס (הגרסא אחת לפני ההכי חדשה, לא זוכר מה שמה) אבל לצערי הדיסקים אצל ההורים שלי וזה קצת רחוק. בגלל שאני רוצה לפרמט ולעבור לWIN8 אז אני יהיה חייב להתקין את האופיס מחדש ולכן זה אומר שיש לי 2 אפשרויות, או להוריד את הדיסקים ושיקריאו לי את הסיריאל בטלפון או לבקש את הדיסקים בדואר, בגלל מרחק ועלויות דואר אני מעדיף למצוא מקור הורדה. עוד בעיה היא שבגלל הגבלי מיקום אני לא יכול להשתמש בטורנט. לכן השאלה היא כזאת, האם יש מקום שממנו אני יכול להוריד עותק אמיתי, לא פרוץ, או עם קראק או כל שטות אחר של אופיס? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לאחר שגוגל שינו את האופן שבו הסרטונים שלהם פועלים באיכויות של 1080P ומעלה (הזרמה נפרדת של קול ווידאו) אני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול לפתור את הבעיה. פעם פשוט הייתי מתקין סקריפט לGREASEMONKEY והתווסף לי כפתור הורדה. מישהו מכיר פתרון לנושא? נ.ב. עדיין יש לי יכולת להוריד כמובן אך האיכות הכי גבוהה שמתאפשרת זה 720P . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מהו?. מחפש תוסף חינמי ומפנק, להוריד הכל מ-Youtube... אני אשמח מאד לעזרתכם, זה דחוף, ברכות ותודות.
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שאלה ברצינות מוחלטת. אני מבקש שרק מי שמכיר אימיול כזה שיענה. מי שרוצה לצחקק על השאלה שלי אני ממש ממש מבקש ממנו לא לכתוב כלום !!! השאלה שלי היא איזה מהאימיולים מאפשר להוריד קבצים מבלי שההורדה תרשם אצל הספק ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=151831
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז הישתמשתי ב "EASY BSD" בכדיי לפצל את ההארד דיסק לשתיי מחיצות לצורך Duel Boot ועכשיו אני רוצה לחבר אותן יחדיו למחציה אחת שוב.. מה הצעדים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-