תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! הורדתי את הגירסה הכי עדכנית של Utorrent . וכשאני נכנס לתוכנה שום דבר לא יורד. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם מישהו יצר ושחזר בהצלחה מחיצת ווינדוס ויסטה 64 עם נורטון GHOST האחרון, דרך הRESCUE BOOTABLE MEDIA ? והאם יש לכם מחשב יחסית חדש, עם SATA+DUAL CORE וכו' ? אני שוקל לעבור מאקרוניס אחרי שהוא לא מצליח להריץ את הBOOTABLE MEDIA שלו על מחשבים חדשים... זה פשוט נתקע בדוס.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא משעמם ל AHEAD האלו להוציא כל חצי שנה גרסא חדשה וכל יומיים REVISION חדש ?!?!? http://ww2.nero.com/enu/FAQs_Nero_7_Ultra_Edition_Upgrade.html#1
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בתוך My Documents יש תיקייה שנקראת My Pictures ובתוכה יש קיצור דרך לתיקייה Sample Pictures... שמתי מסמכים חשובים בתוך הנתיב שהקיצור דרך הזה מפנה אליו.... ועכשיו הקבצים נמחקו..... ניסיתי את הוכנה Undelete אבל היא לא מצאה את הקבצים מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לוח n4 ultra dfi lanparty האם יש לתוכנה הזו גם יכולת תמיכה בwindows xp 64 bit כי אני ניסיתי וזה לא הלך
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני נכנס לdreamweaver לtemplate שעשיתי.. ואז גורר את העכבר על כל מה שעשיתי.. ובוחר באפשרות לעבור לfireworks (בedit שם) בfireworks אני לוחץ על אחד מהslices שעשיתי.. ואז באפשרות בחלון behaviors אני לוחץ על ה+ ובוחר set pop-up menu שמה אני עושה את כל ההגדרות ומשנה מה שצריך.. ואז בוחר בdone עובר לdreamweaver אוטומטית זה מבקש לעדכן הכל.. אני מעדכן.. לוחץ בנוסף גם save all.. ואז כשאני עושה preview on browser בעמוד הראשון שזה מביא לי זה מסתדר ומראה לי כשאני שם את העכבר על הslice הזה את הpop-up אבל כשאני לוחץ על קישורים אחרים באתר.. (ועדיין נשאר הslice הזה כי הוא מוגן בtemplate) אז במקום שכששמים את העכבר עליו יופיע הpop-up זה לא עובד.. ובמקום מופיע למטה בצד שמאל רשום לי את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של תוכנת DATABASE טובה תומכת עברית ובחינם? תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כי לפעמים שאני בודק את אלה שכבר יורדים לפעמים זה מראה לי 100 % ואחרי שאני עובר לשרת אחר זה פתאום מראה לי 0% איך אני יכול באמת אם יש לי 100 אחוז סיכוי להוריד את הקובץ?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם החברה שאני עובד בה מחפשת פתרון כספקית של תיקיות שיתופיות היושבות על הענן יש לנו שרת עליו אפשר להתקין כל מה שנדרש בשביל זה. בגדול, הרעיון הוא שלכל חברה תהיה תיקייה שיתופית אליה יוכלו לגשת העובדים שלה ולמשוך קבצים. אני מחפש כל רעיון שיכול לעזור לנו בעדיפות על אפליקציות חינמיות וקוד פתוח אך גם כאלה בתשלום יבחנו בתנאי שמדובר בשימוש בשרת שלנו ולא בשרת צד שלישי . תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי להוריד את האמיול + וראיתי שאפשר גם להוריד שם קובץ שניקרא Source מה עושה הקובץ הזה? מוסיף לי יותר סורסים?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה.. עם מביאים קישור בפורום אז אני לא יכול לפתוח אותו.. הוא רושם בצעד ימין למטה "pop-up window blocked" מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד IBM R50e עם Win XP Pro SP2 . שאני נכנס ל-Device Manager הוא פשוט ריק ! לא מופיע לי אף התקן. בדקתי וירוסים ו-spyware הכל נקי. מישהו מכיר ת'תופעה ויודע איך לפתור את הבעיה מבלי לפרמט ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח קובץ של סרט ב Windows Media Palyer ושאוטומטית ה Player יפתח במצב של Full Screen מבלי ללחוץ על Alt+Enter. מצאתי דרך לעשות את זה רק דרך שורת קוד: start wmplayer.exe /play /fullscreen "c:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\budweiser-wave.wmv" אם אני משתמש בשורת הקוד הזו אני צריך כל פעם לשנות את השם של הקובץ. זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה שברירת המחדל תהיה זו שהנגן יפתח אוטומטית במצב של Full Screen
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז יש לי Azureus Client ואני משתמש בכבלים אם מודם של מוטורולה SurfBoard (אם זה משנה) עכשיו יש לי WIN XP והורדתי את ה-FireWall ואני משתמש ב- Norton system work 2005 ממה שאני הבנתי זה לא הכי משנה באיזה Clint אתה משתמש זה איך שאתה מגדיר אותו..... ואני מוריד כל 15-55 ככה טוב מה אני צריך לעשות כדי להוריד מהר יותר ?? נ.ב. ניסיתי לפתוח את הפורטים (אני לא יודע אם אני צריך ..... ) אבל לא הצלחתי אהה ולא לחסוך במילים זה ממש חשוב תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
ראיתי כמה פעמים כשלא הייתי צריך תוכנות כאלה אפשר בבקשה אחת (לאינטרנט אקספלורר או מקסטורן) שתעבוד על האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html או זה http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/v/index.html תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-