תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
1.תגידו גם לכם יורד בזמן האחרון בראפישר על ממש איטי? גם לחבר שלי שתמיד תמיד ירד לו ממש מהר. 2.אינטרנט פיירפוקס מומלץ? יש לי אותו והוא די בסדר,רציתי לשמוע את דעתכם. 3.כשאני פותח את התיקייה ב-WINAMP ומעתיק את כל השירים ומפעיל אותם אומרים לי שיש קובץ בלתי נראה אחד. אני לא רוצה שזה יהיה יותר. איך? ש לי עוד בעייה. למה אני רואה ככה בפיירפוקס? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל וירוס התקנו מחדש את הווינדוס XP SP2. אבל האינטרנט לא עובד. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייבר של הלוח M, שככל הנראה הכרטיס רשת נמצא בתוכו. זה ממש חשוב כי פשוט המחשב מושבט. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מצ"ב תמונות של המפרט. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים אבל פשוט לא הצלחתי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק ישיר להורדה, או לינק ישיר לאתר וישלח תמונת מסך שהוא יסמן לי איזה אפשרויות לבחור בדגם וכו'. המון תודה לעוזרים. הינה הפרטים: http://up38.siz.co.il/up3/gmjtnjzz1ikn.jpg http://up47.siz.co.il/up3/iniwmmjjnjjf.jpg תודה מראש, רותם
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני חושב שפרצו לי, היתה הודעה שהמספר שלי מחובר במחשב אחר. עכשיו כשאני מנסה להתחבר הוא כותב סיסמא/חשבון שגוי. איך אני יכול לדעת בוודאות שפרצו לי?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לפרמט מחשב אך כאשר אני מגיעה לביוס על מנת לומר למחשב לעשות BOOT מה CD אני צריך סיסמה אשר בעלי המחשב וגם אני לא יודעים אותו. הבנתי שעלי הוא להשתמש בתוכנה KILL BIOS או להוציא איזה שהוא ג'מפ באזור של הסוללה על הלוח אם. הבעיה היא שאין לי מושג איפו בדיוק הג'מפ (מדובר בלוח ASUS - P4533). ומה גם אני לי מושג מאיפו אני משיג את התוכנה KILL BIOS ואני בדיוק אני משתמש בא. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח עמיר
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על משהו מהם.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מספר לוגואים שאני צריך לשנות בכמה מהם את העיצוב אבל ממש בקטנה ואני ישמח אם מישהו יוכל לבוא לקראתי ולעזור לי. מי שמוכן לעזור לי שירשום פה את המספר אייסיקיו או מסנג'ר או אי מייל שלו כדי שאני יוכל לשלוח לו את הלוגואים ולהגיד לו מה צריך לשנות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש שתי תוספות ספציפיות שאני יודע שהן קיימות אבל לא יודע מה שמן: 1. ממלא טפסים אוטומטית, אני מגדיר בתוסף מראש פרטים כמו סיסמא,אימייל,שם וכו' וכל פעם כשהדפדפן נתקל בעמ' עם טופס הוא ממלא את הפרטים אוטומטית ישר. 2. בודק שינויים בעמוד - אני זוכר שהשתמשתי בתוסף הזה פעם אבל זה היה מזמן ואני לא יודע איך קוראים לו. העיקרון שלו הוא שאני פותח עמוד מפעיל בו את התוסף ואז התוסף מרענן את העמוד כל כמה שניות וברגע שמשהו השתנה בעמוד הוא מתריע על זה בצלילים. לדוגמא השארתי את התוסף דולק על העמוד של ההודעה הזאת, הוא ירענן את העמוד הזה כל הזמן וברגע שמישהו יגיב (ובעצם שינה את העמוד) או כל משהו אחר כמו ידיעה חדשה בחדשות למעלה או הודעה פרטית שאני אקבל, השינוי בפרסומות וכו' הוא יעשה צלילים …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב,אני מחשפ תוגנה שתהיה חינמית ושתהיה קלה להפעלה. הצורך שלי הוא למשל להעלות סרט לתוכנה ולחתוך חלק מהשמע של הסרט לרצועה קצרה. תוגה מראש
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי עכבר לוג'יטק G5 וחיברתי אותו עכשיו. היה מותקן אצלי ה MX1000.. אז הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש.. עכשיו בסיום ההתקנה הוא מצא לי רק את המקלדת והתקין אותה.. אבל את העכבר הוא כנראה לא מצא.. =\ מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש ברשותי את Media Splitter Settings שנותנת לי לראות רק קבצי MKV איך אני יוכל לראות גם קבצי TS ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה-PICASA (תכנה לצפיה,עריכה... של תמונות). העברית מופיעה בה הפוך. ישנה איזו אפשרות שאתם מכירים שתוכל לתקן את הכתב שיהיה ברור? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן ולא מוצא דרייבר למדפסת הנ"ל תודה למי שיביא..
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכנסתי בטעות פלאג לא רצוי באקספלורר :-/ איך אני מוציא אותו ???
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי IPAQ HX2000 והברית הפוכה ,איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
קניתי כבל שמקשר בין שני מחשבים, ובין השאר מאפשר העברת קבצים. הכבל מצהיר שהוא USB2, ועובד כאמור במהירות של 480M/s השתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הכבל, שהיא PC-Linq. אחרי קצת כאב ראש, הצלחתי לחבר בין שני מחשבים, האחד XP והשני VISTA (כמובן שפה הייתה הבעיה) אבל שהעברתי קבצים גיליתי שהמהירות פשוט איטית להחריד, והיה לוקח לי פחות זמן להעביר עם דיסקטים. מה אפשר לעשות? אני בטוח שזה משהו תוכנתי שקשור לויסטה, האם יש תוכנה אחרת שתעשה את זה טוב יותר? אולי כדאי ליצור רשת בין שני המחשבים עם הכבל הזה? למרות שאני מעדיף תוכנה, זה יותר פשוט. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן חזרתי מעבודה מפעיל את המחשב והאווטלוק מסרב להפתח זאת ההודעה המוצגת . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך אפשר לערוך סרט שהוא הגיע כבר לשלב של DVD? ז"א אני הכנתי סרט על מחשב אחר (דרך AVID) סיימתי את הכל ועכשיו אני רואה שיש צורך בתיקונים. יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בקבצים האלו? הקבצים שיש לי הם: 3X*.vob 2X *.ifo 2X *.bup כאשר קובץ אחד של vob שוקל 750 מגה. תודה,בר
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מצלמה, הכוונה, אני רוצה לפי כתובת איי פי להתחבר ולשלוט על מספר מצלמות שנמצאות בצד השני של הרשת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהה אני מתלבט אם להתקין ויסטה בגלל שיש הרבה תוכנות שאני מפחד שלא יעבדו ... כמו תוכנות צריבה , MSN , איך אני יודע אם הן יתאימו?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה בשם דומה ל soslec מישהו יודע מה השם האמיתי? כי אני מחפש את התוכנה, תדוה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-