תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירת סיסמאות באתרים שונים. הגרסה הנוכחית: 9.4 כאשר אני שומר את סיסמאות ההתחברות שלי באתרים מסוימים אז לפי שם האתר, סמל האתר עצמו (Favicon) מופיע לצד שם האתר. ובחלק מהאתרים מופיע רק סמל המנעול הירוק הסטנדרטי של ROBOFORM. האם הבעיה עם אותם אתרים שלא שמים אייקון משלהם? או שמא ROBOFORM ייאלץ לשים את סמל האתר במקום המנעול הירוק? ניסיתי לאלץ את האתרים לשמור מחדש את פרטי הכניסה על ידי החזקת מקש A כאשר אני שומר מחדש את האתרים, אבל זה לא עושה את העבודה כמו בעבר. יש איזה טריק חדש כדי לאלץ את RoboForm לשמור את ה-favicon של האתרים? ראו תמונה מצורפת רוב תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שאלה, עשיתי סריקת און ליין עם נורטון ועם פנדה באותו זמן, הנורטון מצא לי רק 3 או 5 וירוסים, את הוירוסים שהוא מצא האנטי וירוס שלי בעצמו לא מצא (נורטון אנטי וירוס 2003 מעודכן) ועשיתי סריקת און ליין עם האנטי וירוס של פנדה והוא מצא לי תישע וירוסים... אז זה אומר שפנדה יותר טוב מנורטון? זה אומר שאני צריך לעבוד עם הפנדה מעכשיו?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דרוש תותח vb.net לעזרה במ"ס בעיות ספציפיות בפרויקט לימודי...בתשלום idotamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
אני מנסה לצרוב 2 קבצי 350 על דיסק ריק שך 700 מ''ב אבל תמיד מופיעה השגיאה שאין יותא מקום בדיסק נביתי כמעט הכל אבל עדיי זה לא עזר! אז מה לעשות ואם יש למישהו לינק לתוכנה הקטנה שמסירה את ניקו מה מערכת זה גם טוב
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לפני יומיים התחלף לי homepage בדפדפן לאתר אחר שמציע אפשרויות חיפוש ובמקביל קופצים לי הרבה חלונות עם הצעות לתוכנות וכו'. ניסיתי להיפטר מהhomepage אך לא הצלחה. ביצעתי system restore. סריקה מלאה עם norton antivirus2005, ad aware se אך ללא תוצאות, איך אני מחזיר את דף הבית?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרים שיש להם באנר כזה כמו שיש ב"צור אשכול חדש" או בחיפוש בגוגל. קיצרר הריבוע האפור הזה.. תודה לעוזרים נ.ב ניסיתי להוריד עם פיירפוקס , אקפלורר 7 ו slimbrowser[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 19:53:48 העלתי תמונה כדי להמחיש : http://img105.imageshack.us/img105/7603/asasasfj3.jpg נ.ב ניסיתי להתקין ג'אווה ופלאש וזה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אם איזו תוכנה אני יכול לבדוק או להריץ את כרטיס המסך שלי וגם את ההרד דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הורדתי בצורה חוקית את גירסאת הניסיון של WINRAR מהאתר שלהם כאשר באתי להתקין אותה האנטי וירוס שלי קפץ והתריע על כך שקיים וירוס בתוך ההתקנה. איך זה יכול להיות? יש לי NOD32 מעודכן. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מהיר וכרטיס חדשי זו לא הבעיה הבעיה שבזמן האחרון כל הסדרות האילה שמורידים הם בפורמת HDTV לדוגמה S05E13.HDTV.XviD-LOL.avi הבעיה שהכל קופץ !! כאילו זה מנגן בחצי מה FPS שהוא אמור לנגן ..... וזה גם במחשב וגם ב TVOUT .. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
וינדוס 8 , שאלה בכותרת... ניסיתי להוריד את GOOGLE SYNC ולא הולך .. הגדרתי את החשבון באאוטלוק 2013 אבל לצערי היומן לא מסתנכרן
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
^ העניין הוא שזה מגיע עד ל1 ג'י'גה.. ואז צריך להיכנס מחדש לדפדף או לסיים תהליך.. האם יש פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מכין מצגת כחלק מפרויקט בקורס בצבא ורציתי לדעת אם יש אפקט starwars בPP 2003 או אם אפשר ליצור אותו אני לא יכול להוריד תוספות או כל דבר כי זה מחשב צבאי
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות. הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק. (הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות) התוכנות המותקנות לי כרגע הן: eMule Morph FireFox ThunderBird TightVNC CDBurnerXP Pro 7-Zip Bittorent all-in-1 Codec Pack Gaim OpenOffice PDFCreator VideoLan MediaPlayer Classic כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST. פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי. אני עדיין מתלבט אם להתק…
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש אתרים שהפרסומות שלהם מפעילים סאונד אוטומטית ואני ממש ממש שונא את זה ואני בטח לא היחיד... איך עושים כדי לא לשמוע אותן.. או בכלל טוב לא לראות אותן (אבל רק את הפרסומות).
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי במידה ויש לי כמה סרטי DVD ואני רוצה לצרוב אותם ולעשות להם תפריט לכול אחד מהם איזו תוכנה אני צריך לרכוש? כמובן שתתאים לWINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-