עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Intelee1,

שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

יש לי מצלמת אינטרנט של נטויזן, לאחרונה המסנג'ר הפסיק לזהות אותה..כשאני מפעיל את אשף כיוון הוידאו אני רואה תמונה אבל כשאני נכנס להגדרות המצלמה הוא לא מזהה אותה ורושם : "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או אם תוכנה אחרת", אותו דבר כשאני רוצה להזמין מישהו לשיחת וידאו. חוץ מהמסנגר כל התוכנות מזהות את המצלמה כמו שצריך. ניסיתי להסיר את דרייברים המצלמה ואת תוכנת המסנגר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by nissim_y,

איך אני גורם לקובץ ppt להפתח ישר בהצגת שקופיות ??? :

4. יש אתרים מסויימים שבהם החלון הזה קופץ לי (תמונה מצורפת למטה). אני מניח שזה בעיה של הגדרות ב-IE. מה צריך לשנות ואיפה? המערכת שלי: Win XP Pro SP2 IE6 ver. 6.0.2900 SP2 תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by modgod,

אני רוצה להוריד את המוד הזה של האימיול: http://www.x-tremer.de/pdl/page.php?file_id=988 אני לא יודע איך מתקינים את המוד... בבקשה תסבירו איך.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. זה פשוט ביזיון כשאתה נרשם בתור ישראלי אתה מקבל תיבה בנפח של 2 MB וכשאתה נרשם בתור אמרקאי אתה תקבל באופן אוטומטי תיבה בנפח 25 MB באופן אוטמטי ולאחר שימוש קל זה גודל ל 250 MB סתאם עוד נושא לאהדת ענקית התוכנה - בוווווז הנושא נבדק עד השלב של ה 25 MB באופן אוטומטי . נחכה לראות אם זה גם יגדל ל 250 MB .....

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. יש לי ארכיון של WINRAR עם כמה קובצי מדיה חשובים ורק אחד מהם לא ניתן לפתוח ומתקבלת איתו הודעה שהארכיון פגום. ניסיתי להשתמש ב-repair של התוכנית והיא עשתה מה שעשתה אבל הקובץ הנ"ל עדיין מסרב להיות מחולץ, כנראה כי לא נמצא recovery record. מה ניתן לעשות? חיפשתי תוכנה חיצונית לעניין ולמרבה הפלא לא מצאתי. ד"א, זה ארכיון שלי כך שזה עותק יחיד שקיים. כמו כן, מדובר בקובץ AVI ואם אוכל לחלץ אותו אפילו במצב פגום, אוכל לנסות לתקן אותו אח"כ. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. יש לנו רשצ ביתית ואני ה"שרת" ואני רוצה לשים הגבלה של מהירות לאח שלי... מישהו מכיר תוכנה כזו? ויכול להביא לי את השם שלה או לינק אליה בבקשה... תודה... נ.ב. אני יודע שיש.........

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by dan eliash,

הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. מחפש דרייבר עבור הלוח אם[מובנה]: ASUS M2A-VM הנה הלינק ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/#specifications אני צריך דרייברים עבור וינדוס 7X64 .הדרייברים שהורדתי מהאתר של האסוס כנראה בעייתים.הכרטיס קול לא עובד,ומשמיע רק רעשים דרך הרמקולים. אם אפשר אולי לקבל לינק לדרייברים מאתר אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by ARIK1984,

שלום אם איזו תוכנה אני יכול לבדוק או להריץ את כרטיס המסך שלי וגם את ההרד דיסק תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by kozimus,

שלום . כל פעם שאני פותח את התוכנה קופצת לי הודעה שסקריפט כל שהוא הפסיק להגיב ואני צריך לבחור אם לעצור את הסקריפט ואז הפיירפוקס לא טוען לי את הטאבים או לנסות שוב ואז זה מסתדר. ניסיתי לבדוק מאיזה אתר זה מגיע אך ללא הצלחה .הפיירפוקס נפתח עם בערך 10 טאבים. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. אני עדכנתי את הIE לגרסה האחרונה 9 . מאז מופיע בחלק מהאתרים (כולל זה ) דבר מוזר של כיתוב על כיתוב . כלומר בלאגן קל אבל די מעצבן בחלק מהאתר. אני מוסיף תמונות לדוגמה. אודה לכם אם תעזרו לי לסדר את הבעיה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by Atara118,

יש לי להגיש את המטלה הזאת לעוד כמה ימים אך אינני מצליחה, מישהו יכולה לעזור?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. מעוניין בתוכנת גיבוי איכותית טובה ואמינה עקב נסיון לא טוב בתוכנה פופולארית בתחום ומצאתי את התוכנה הזאתAOMEI Backupper Professiona 6.4 מה דעתך עליה ומה מיוחד בגירסת הפרו? כי בתוכנה AOMEI Backupper Standard שהיא חינמית יש אפשרות לגיבוי מלא ללא תשלום האים יש הבדל משמעותי בין גירסת הפרו לחינמי?כמה התוכנה הזאת אמינה ואיכותית?ומה יוצא מזה לחברה שיש לה את הגירסה החינמית שממה שהבנתי, היא הכי משתלמת בשוק למגזר הביתי?איך הם מרוויחים מהתוכנה אים רוב הקונים הם במגזר הפרטי ועוד תוכנה פעילה ללא הגבלה האים זה מעיד על טיב התוכנה שהיא לא איכותית או אין קשר אשמח להסבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by er0101,

טוב לדעת למרות שלא בטוח לגבי שימושיות

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. אני לוחץ על SHARE, ואז בוחר בסמל של הפייסבוק, ואז נפתח חלון ויש כתובת URL , ואפילו שאני מעתיק את הכתובת, ומקליק SHARE זה לא עושה דבר. מישהו נתקל בבעיה? ניסיתי גם בדפדפן פיירפוקס, וגם אקספלורר. תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. Started by Forest14,

קניתי וינדוס 7 אולטימייט (עוד לא קיבלתי)- גירסה מלאה (לא שידרוג) כרגע אני בויסטה אולטימייט 32 בכוונתי לעבור מדיסק של 320 ג' ל1 טרה ובהזדמנות זאת להחליף את מע' ההפעלה. איך אני שומר את כל הדואר שהצטבר לי ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. אני רוצה ליבא קובץ וידאו לפלאש הבעיה היא שהוידאו ותנגן ותחילתו ועד סופו ואז חוזר להתחלה. אך ניתן לעצור אותו באמצע הניגון? יש לציין שאני לא רוצה להשתמש בנגן, אני פשוט רוצה שהקובץ יתנגן ויעצור אומטית באמצע.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by Posford,

בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום. אני מנסה להתקין את התוכנה Adobe InDesign CS4 על הויסטה 64 ביט. אני משתמש במערכת הפעלה הזו כבר שנה ולא נתקלתי בבעיה כזו. בהתקנה עצמה אני מגיע למסך שכותב Prepring to Install ופשוט נשאר שם בלי להתקין באמת. התקנתי ווינדוס 7 על מחיצה נפרדת ולא היתה לי בעיה להתקין את התוכנה הנ"ל. האם יש אפשרות לנטר מה קורה במהלך ההתקנה (או חוסר ההתקנה)?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…

דיונים חדשים בפורומים