תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי אקווריום קטן שנראה ריק קצת.. ואני מחפש תמונה קטנה להדפסה שתשתמש בתור רקע לאקווריום.. האקווריום די קטן מאוד - 7 על 12 ס"מ יש למשהו תמונה טובה? אתם יודעים עם אלמוגים צמחים וכל מיני..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה קלה וטובה לבניית אתר, פעם השתמשתי ב FRONTPAGE של אופיס והוא היה אחלה, אבל בגירסה החדשה של אופיס , אין FRONTPAGE2007 , יש לו תחליף אולי? כי אני לא מכיר את כל הדברים החדשים שיש באופיס כמו פבלישר.. תודה,
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
1. יש מוזילה 2.0 בעברית? 2. איך אני מוריד במוזילה 2.0 תוספים? 3. איזה תוספים יש ? יש מצב לרשימה ? 4. תודה למי שיעזור =]
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
איך מסדרים אותו? היה פעם אבל זה הסתדר לי אבל בכל זאת מישהו יודע איך מסדרים תדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה טובה לעריכת וידיאו עם כול מיני אפקטים ודברים מגניבים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היה לי אותו לפני כמה שבועות מחקתי אותו אבל מאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg זה בטח שאריות ה-BLASTER לא ? כיצד ניתן למחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין להקליט משחקי NBA שאותם אני רואה דרך TVUPLAYER נסיתי להשתמש ב-WMRECORDER אך זה לא עובד האם מישהוא מכיר תוכנה טובה יותר שתעבוד עם התוכנה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי TLN-Bittorrent 4.0 , 2 מחשבים עם רשת, ו2 קווי אנטרנט. במיקרה יצא שעל שני המחשבים יורד אותו טורנט. עכשיו הטורנט עצמו גדול מאוד ובשביל לחסוך זמן רציתי לדעת אם במקום סתם למחוק טורנט אחד אפשר לאחד את כל החלקים מ2 הטורנטים לטורנט אחד. (יש הרבה חלקים בטורנט הראשון שלא ירדו בטורנט השני ולהפך) ובכך לחסוך זמן הורדה יקר. נכנסתי דרך וינדוס לתקייה איפה שהקבצים, אבל לפי וינדוס הגודל שלהם הולך לפי השם שלהם, ולא לפי מה שהביטורנט מראה לי. מישהו יודע איך אפשר לאחד את שני הטורנטים לאחד, אם בכלל? אודה אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כולם אני מקבל לאחורנה מילים מהשרת של GMAIL ואני כול הזמן מקבל את ההודעה של POP3 בדקתי את קצב ההלאה שלי מהשרת עצמו והוא פחות מ1 קי ישנה דרך לסדר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני משתמש ב utorrent וכל פעם שאני מפעיל אותו אני כמעט ולא מסוגל לגלוש. כיצד ניתן לקנפג אותו כך שיהיה ניתן לפחות לגלוש ולהוריד בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני ניכנס להאתרים ואני לא מצליח לצפות בוידיאו אז מה זה כותב לי זה כותב שאני צריך אתה התוכנה flash player 9 ואני מוריד וכתוב לי שזה סיים להוריד נוו כאילו הורדה הושלמהה ואני עדייןןן לא מצליחח לצפות בויידיאוו זה כותב לי עוד פעם שאני צריך את התוכנהההה ואני מתקין עוד פעם וזה עדייןן לא עובד וככהה אז בבקשה אתם יודעים מה לעשותת? תעזרו לי דוגמא כשאני בא לצפות במהשו זה כותב לי צפייה בוידאו זה מתאפשרת בגרסה עדכנית של פלאש לעדכון גרסת פלאש לחץ כאן אני מעדכן את זה אלףף פעמים זה לא עובדדדד
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי Miranda 0.5.1... מישהו פה יודע אולי איך אני יכול לראות מי קורא לי את AWAY/NA? מי שידריך אותי בתוכנה הזאת, יקבל הזמנה לאתר טורנטים (הדרכה באיסיקיו). תודה מראש, מודי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
bitdefender או Kaspersky ? או שבכלל משהו אחר? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו לי מה הכי טובה עם הרבה מבחר..
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
גרסה סופית של ויסטה יצאה...לפחות ככה היה כתוב... דרישת המערכת הפעלה היא פורמט שונה לגמרי של מערכת קבצים... למישהו יצא לנסות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הNFS החדש והוא מראה לי הודעה שאני צריך DX 0 או יותר ושאני מנסה להתקין NFL הוא מראה לי שאני צריך DX 9.0b או יותר ואצלי מותקן DX 9.0C וזה יוצא לי מההתקנה בשתיהם ואף פעם לא היה לי בעיה לתקין משחקים אני עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך (6200TC 256MB) והוא אמר לי שהוא מעודכן כבר. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ליד PnP BIOS Extension הוא אומר שאין לו אפשרות לאתחל את הדרייבר עבור ההתקן אולי זה קשור לזה שהתקנתי DAEMON TOOLS גירסה 4.6 ולחצתי לו אישור שהוא שאל אותי על משהו שקשור לSCSI. אם למשהו יש פתרון עבור בעיית הDX ועבור הPNP אני אשמח ואולי יש קשר בינהם. מצורף תמונה של הPNP ושל ההודעה שמופיעה לי בהתקנה של הNFS. [attachment deleted …
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. תוכנה טובה ללימוד הקלדה עיוורת 2. תוכנה שעושה את הדסקטופ כמו ווינדוס וויסטה (ראיתי המון תוכנות כאלו כמו סטייל אאקספי או בליינד 5 לא הצלחתי להפעיל סקין של הויסטה) אם אפשר אלטרנטיבות אחרות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
צריך ללחוץ על התחל->הפעלה ושם לכתוב משהו רק אני לא יודע מה זה? אני מתכוון ל hkey_classes וככאלה
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-