עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by adir50,

אני צריך קוד ל Norton Internet Security 2007 בכדי לבצע אקטיויזציה. תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אני משתמש באווט לוק אקספרס. לפני כמה ימים נעלמו לי לפתע כל התיקיות שפתחתי ,משפחה ,חברים, לימודים וכד'. בתוך התיקיות מאות מיילים חלקם חשובים. התיקיות בסיס לא נעלמו. בצעתי חיפוש במחשב כולל הורדת תוכנות יעודיות לאיתור ותיקון הדואר והן אכן מזהות את התיקיות האבודות אך ביצוע recovery לא מניב דבר. מי שהוא ניתקל בתופעה המוזרה הזו אני עובד עם xp תוכנת אנטי וירוס זון אלרם אנטי ספיי כך שלא מדובר בווירוס לדעתי אלה איזה באג של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by elad-k1,

יש לי לוח אם מדגם Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name FUJITSU SIEMENS D1219 Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1060 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit והוא מזהה את הכרטיס קול והכול בסדר רק אני מחבר לusb והוא לא מזהה כלום זה!! מה הבעיה במיקרה כזה? דרייבר של זה או משו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  4. אני צריך ליצור קובץ/תוכנה שתעשה את הדברים הבאים: למחוק בREG HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\LicenseManager HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\MediaPipe P2P Loader HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Notification Utility HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run247cams HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow.1 HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agent HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agen…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך תוכנה ש... תגביל את הרוחב פס או משהו כזה שאני נותן מהחמשב שלי (זה שמחובר אליו המודם) למחשב השני...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. המחשב הנייד שלי היה ב"מעצר" למשך כמה זמן באגף ממשלתי מסוים, היה אצלהם למשך שבוע... איך אני יכול לדעת שלא התקינו לי שמה תוכנות ריגול משלהם שמדווח להם כל מה שאני עושה? איך אפשר לדעת אם אין התקן פיזי מסוים שהותקן שאומר להם את זה? ושאלה לא קשורה, באיזה צבע הכי טוב אם בכלל לצבוע הכסוף שיש על המחשב נייד? כי הוא קיבל שריטה שהוא היה שם, שטחית אומנם אבל כזאת שאפשר ליראות בבירור...

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. נכנסו לי לשם וירוסים אבל אף אחד מהתוכנות לא מוחקת לי את הוירוסים מה עושים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. מישהו מחול צאיך לשלוח לי קובץ של 500 מגה, ניסינו דרך המסנגר, אבל כמובן זה לא הלך וזה מאוד איטי רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה יותר? תודה

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך תוכנה שיכולה לגלות לי סיסמה של חשבון ICQ כלשהו תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי שהם נחמקו לי איך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. Started by Drazick,

שלום. מישהו מכיר איזה תוכנה חינמית לשחזור קבצים שרוקנתי מסל המחזור? זה ממש חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום. מחקתי בטעות קובץ ורוקנתי את סל המיחזור, אני מחפש תוכנה חינמית לשחזור הקובץ. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Miros,

האם שווה להוריד את זה? האם יהיה אפשר להוריד לזה דרייברים לכרטיס קול ומסך. ולשחק משחקים והכל כמו XP רגיל. תודה רבה, מירוז.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

שלוםיש לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף להוריד חבילות all in one או מקודדים ספציפיים למי יש את המקודדים הטובים ביותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by DXM,

אני מנסה להכנס לאתר RUNSCAPE.COM אבל כשאני נכנס למשחק הדפדפן ניהיה שחור אני רואה את הסימונים הרגילים של הטפריט וכו' אבל המשחק לא פועל... מה עושים יכול להיות שאני צריך ג'אווה, איזו? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו. כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט. כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה... או שאולי יש דברים מומלצים יותר? עוד דבר כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום? ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gilloze,

שלום, קניתי לא מזמן mp3 זה הדגם:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 אכשיו יש לי המון המון שירים ואני רוצה להקטין אותם לפורמט אחר שיהיו פחות שמנים יש תוכנה כזאת, אני יודע, אבל איזו תוכנה עושה זאת הכי טוב אפשר בבקשה את שמה תודה רבה גיל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. עריכה מצאתי

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות

22. Started by omri_ro,

קצת יותר "חכמה" ממה שיש בWINDOWS שתריץ לי תוכנה מסוימת כל יום חוץ מ...(סופי שבוע למשל או כל יום אחד שאגדיר לה)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by cohenha,

אני יודע שלכל תוכנה יש דבר שנקרא "התקנה שקטה" אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי את האפשרויות של התקנה שקטה בכל תוכנה תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 421 צפיות

דיונים חדשים בפורומים