תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש אולי איזה מדריך שמישהו כתב פעם?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי??
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מדף סרוק חינמית או בתשלום.... יש תוכנה כזאת שמסוכלת לקרוא כתב עברי?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהשרתים הטובים אני מקבל הודעת שגיע כזאת: Warning DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911) - Your 23226 port is not reachable. Please review your network config. Connection attempt to "DonkeyServer No1" (66.199.250.170:8911 ) timed out זה משגע אותי מחקתי והתקנתי אימיול חדש, אין לי אנטי וירוס חוץ מהאנטיוירוס שמגיע עם ה SP2, אין ראוטרים, וכן פתחתי את הפורטים של האימיול!! מה אני עושה? הוא מתחבר לי רק לשרתים החלשים וזה בקושי זז. תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב שלי עושה קצת הרבה בעיות בזמן האחרון... אז חשבתי לשחזר באמצעות GHOST. השאלה היא האם כל החומר שנצבר במחשב שלי עד עכשיו מאז שיצרתי את ה-IMAGE לפני כשנה בערך, יימחק? האם הכל יחזור למצב שהיה לפני כשנה? אשמח לתשובה מהירה, בברכה, תומר ג.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות להחליף את כתובת המסנגר ולהעביר את רשימת אנשי הקשר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני מצלם משהו שקורה לי בתוך הווינדוס.אמרו לי על כפתור PRT SCR אבל זה לא עובד אולי זה מצלם ושומר באיזה תיקיה שאני לא יודע עליה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחיר פחות רלוונטי אני מחפש תוכנות טובות שמתקנות קבצי ג'יפג ואמפי3 הרוסים והרוסים למחצה (אחרי שיחזור מפורמט)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו כמו FROOTY LOOP תוכנה שאני יוכל ליצור איתה גם באסים ואורגן כמו FL SUDIO לא E.J תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הקספרסקי ואת נוד32 והדמון טולס אבל רשום שהם לא מתאימים לגרסאת ווינדוס שיש לי (ויסטה) הצלחתי להתקין את ה VGA אבל הוא די מעפן.. יש פתרון?! או אנטי ווירוס אחר מומלץ?! תצא גרסא אחרת לדמון טולס נכון?! :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם אפשר גם לצרף לינק להורדה אני מאד אודה. נ.ב. ההתקנה היא של ווינדוס חדש אז אם צריך עוד סוג של קודקים בנוסף בבקשה תוסיפו גם אותו
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של ATI שיניתי את הrefresh rate ומאז הוינדוס עולה לי עם תמונה לא ברורה ואני לא מסוגל לשנות את זה דרך הוינדוס .. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ישן מאוד של ATI עם יציאת טלויזיה ווידיאו ורציתי באמצעותו לצפות בטלויזיה במחשב. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות בטלויזיה ע"ג המחשב תוכנה שתתאים ל XP. אודה ללינקים אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה מכרתי אופיס אקספי למישהו והוא לא הצליח להתקין את זה זה בא עם סי די קי מה הבעיה? זה OEM הוא אל הצליח לעשות אקטיביישן למרות שאני הצלחתי להתקין את זה מלא פעמים אחרי שעשיתי פורמט
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר במקרה תוסף להורדת הטאבים ב-IE7 למטה? הכוונה היא שהטאבים "יישבו" בתחתית המסך ולא למעלה כמו היום. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-