עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dvido,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם חלק מהסרטים במחשב - אין בהם קול. בסרטים אחרים הקול בסדר גמור. התקנתי את החבילה האחרונה של Gknot אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? איך אני יכול לדעת מה הקודק שסרט מסוים צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by NIVs,

התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. יש אינטרנט אקספלורר פרוץ כבר אצל אנשים? אני שואל בכלליות ולא רוצה אחד פרוץ!!

5. Started by dd7,

כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  6. הסרטונים פשוט לא עובדים לי בהרבה מאוד אתרים... לדוגמא YNET. אני לוחץ PLAY, ולא קורה כלום, יש לי את כל הPLUGIN שצריך עד כמה שאני יודע, ואני די בטוח שזה עבד קודם, אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by redead,

מה אפשר לעשות כדי שגם אני וגם אחי נהיה מחוברים בו זמנית למסנג'ר? (חשבונות שונים מן הסתם)..

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by Triple-z,

שלום, בעקרון אני משתמש עם רדמיון ואין לי הרבה בעיות אבל רציתי לנסות את REALVNC ויש בעיה אחת שמעצבנת אותי במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 2 והטלויזיה בתור 1 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר 2)? שאני מתחבר עם רדמין אין לי את הבעיה הזאת הוא מתעלם פשוט מהטלויזיה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  9. הייתי משתמש באייקון הזה ב FF כדי לפתוח ולכתוב אימיילים בנוחות, מאז FF 2.0 האייקון של thunderbird נעלם מה- customise toolbar , אם הוא בכלל היה שמה מלחתחילה, אולי זה בעצם מ- TB עצמה? הלכתי לאיבוד.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. אז נכון שממליצים בעוגן על תוכנות חינמיות... אבל זה מלפני חודשיים , אולי יש מאז דברים חדשים.. ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by אנונימוסי,

ובכן כמו שנאמר בכותרת, אני מבקש דעות בנוגע לAvatar, ועצות (במידה ויש) איך לשפר אותו. תודה. עריכה: הגרסא המעפנה הוסרה, הנה כל הגרסאות לרגע זה: גרסא רגילה גרסא לילית גרסא מרושעת קלות

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by r0075,

רציתי לעדכן את הגירסה של ה Directx אצלי במחשב מהגירסה 8.1 ל-9.0 ובמהלך התקנת הקבצים ההתקנה נעצרת והוא רושם שצריך שיהיה לזה חתימת לוגו של מיקרוסופט ואז הוא סוגר את ההתקנה ואי-אפשר להתקין שום גירסא- מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. יש אפשרות להגדיל

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

שלום, בכל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, אני מקבל מן הודעה מוזרה כזאת: ניסיתי לעדכן לגירסא מתקדמת יותר, מה שכמובן לא עזר. מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני צריך לעשות על מנת שלא תופיע יותר בעתיד?

16. Started by omri_ro,

איך אני משנה את הפונטים של הBOOKMARK TOOLBAR FOLDER(תמונה מצורפת),ניסיתי בהגדרות הרגילות ולא מצאתי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by n9555,

אין לי מושג איך עושים את זה.....יש לי נרו 6 ואני רוצה לצרוב עונה של scrubs (תוכנית טלוויזיה) יש לי רק כונן 1 שהוא צורב DVD (שלא תגידו שלא אמרתי). מישהו יכול לעזור לי???. נכנסתי ל COPY AND BACKUP ועשיתי COPY CD (ד"א הדיסקים מתיאילנד והם עובדים בצורה חלקה ב DVD) וזה לא מזהה את הדיסק- בקיצור אני צריך שלב שלב שתסבירו לי איך צורבים את זה..... תודה לעוזרים

18. Started by etzarfat1981,

שלום, אני משתמש ב- MESSANGER LIVE 8 ואני לא מצליח לשלוח הודעות.. שאני שולח הודעות הוא לא שולח אותם, אחרי כמה דקות הוא כותב הודעה שאי אפשר לשלוח את ההודעה. החיבור שלי תקין, כלומר אני גולש רגיל באינטרנט... יש לי מישהו פיתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by x-amin,

טוב אז ככה.. בהתחלה שרק קיבלתי תמחשב לפני איזה שבועיים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. ואז חיברתי את הג'יפורס 7600GT ומאז יש את ההודעה הזאת כל פעם שעולה על המחשב.. בקשר לימנית זה מאז שביטלתי תפיירוול של הווינדוס.. האם ההודעה על הכרטיס מסך מציינת שגיאה? ואיך אני מבטל את שתיהן כל פעם שהמחשב עולה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ..... עד עכשיו לא הייתה לי תקלה ולו תקלה אחת בתוכנה הזאת...... והיום להפתעתי כשנכנסתי למסנג'ר כול האנשי קשר נמחקו ונשארו רק 3....... זה קרה למישהו? איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by hagay21,

המחיר פחות רלוונטי אני מחפש תוכנות טובות שמתקנות קבצי ג'יפג ואמפי3 הרוסים והרוסים למחצה (אחרי שיחזור מפורמט)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by megahertz88,

יש לי תמונה, שרטוט שחבר שלי צייר על נייר וסרק למחשב. הציור הוא בשחור והוא על רקע לבן. יש לרקע כמה הפרעות קלות מהסריקה (טיפה נקודות שחורות מלכלוכים). אני רוצה לצבוע את הרקע לצבע אחר, ולא הצלחתי לעשות את זה עם ה"דלי צבע". הצורה המצויירת היא חלולה ואני גם רוצה לצבוע בתוכה, איך אפשר לעשות זאת? (מצטערת אם התשובה טריוואלית אבל גם לא מצאתי לא בHelp ולא בחיפוש) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by kikkler,

i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. כל דקה בערך קופץ לי חלון קטן שמבקש ממני להתחבר לאתר מסויים ושואל ע"י איזה חייגן אני מעוניין להתחבר מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by tamirushb,

שלום אני חייל, משרת במז"י (קל"ב ) יציאות - יומיות, שעות טובות... נותרו לי שנתיים לשירות.. אני חייב לנצל את הזמן הזה לעשיית דברים מועילים לי לעתיד.. האם אתם חושבים שיש איזהשהו קורס שקשור לעיצוב או פלאש או משהו שקשור לגרפיקה , אפילו מי שמכיר שקשור לרשתות אשמח לשמוע המלצות לקבל מיידע מי שיכול לעזור שיזרוק כמה מילים תתחשבו בג'ובניק החמוד

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים