עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני נמצא באתר ואני משתמש עם הגלילה של העכבר אני מגיע ל 70 - 100 אחוז מאמץ והאתר מקרטע למה זה ככה ? זה קורה בכל האתרים ? אני לא נוגע אפילו בגלילה זה יכול להיות ב 20 - 30 אחוז מאמץ אבל עם גלילה מרגישים את זה חבל על הזמן . ועוד שאלה יש קשר בין עליה מהירה של אתר ( תמונות , פלאש ) לכרטיס מסך ? או שזה קשור רק להגדרות של מערכת ההפעלה ?

2. יש למשהו מושג איך משנים את החיפוש ברירת מחדל של מקסטון ( steady search ) לגוגל? הכוונה לשורת הכתובת ולא לפלאג-אין חיצוני. תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by mosh18,

צריך deamon tools עם מעל 4 כוננים כי זה לא מספיק ושמעתי על אחד עם 10 אז אם מישו מכיר אחד עם יותר מ-4 שיביא קישור

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by moshiko69,

אני מחפש מדירך לא חייב להיות בעברית על התוכנה 8 Dreamweaver?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. SMB_WKSSVC_ALTCMPN_BO וירוס מהמשפחה הזו תקף את המחשב שלי כשהמתקינים של האינטרנט המהיר שלי הורידו לי את ההגנות.... מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. Started by DarkSlim,

היי, עד לאחרונה היה לי מחשב עם XP שהתקנתי בו את התוכנה Iomegaware של החברה iomega (יצרנית כונני הזיפ ועוד), יש לי כונן אחד פנימי של Zip 100MB והוא פעל כמו שצריך, עד לפני כמה ימים שעברתי למחשב חדש עם ויסטה 32, בעקרון ויסטה 32 כבר מגיע כשהוא מכיל את הדרייבר הנחוץ, הכונן עצמו מחובר והכל ואף הנורה נדלקת וניתן להכניס דיסקט ולהוציא אותו - הבעייה היחידה היא שהויסטה לא מזהה אותו ככונן זיפ ולא נותן לי גישה אליו. ניסיתי לשחק עם זה וכל מיני הגדרות וכלום לא עבד, ניסיתי להתקין את התוכנה של הIomegaware אבל גם היא לא עזרה (בעקרון היא לא עובדת כמו שצריך בויסטה) חיפשתי כל מיני דרייברים אחרים ושטויות ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, מישהו מכיר את העניין או ניסה להתעסק עם כונן זיפ או משהו …

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by omri_ro,

מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by ilay22,

היי, אני מחפש מנהל הורדות פשוט עם אפשרויות של האצה, resuming dl ותמיכה ב RPIDSHARE אני מאוד לא אוהב את כל המנג'רים שמתיישבים בדפדפן עם כל מיני אופציות מעצבנות של הורדה מיוטיוב וכו.. אהבתי עד עכשיו את IDM עד שהוא אהתחיל לשתול לי כל מיני שטיות בדפדפן תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Vidati,

לא מזמן מיקרוסופט שיחררה ערכה ליצירת משחקים בDIRECTX. למישהו יש לינק לגרסאת נסיון? (חיפשתי בגוגל אבל אני מוצא רק הורדת DIRECTX 9 ומידע על ה10). תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי קובץ daa איך אני פותח אותו?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by Micahell bet.,

אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.

13. היי, סופסוף השתדרגתי ועברתי לכרום+הגדרתי אותו,כדפדפן ברירת המחדל שלי,ואת האמת - חבל,שלא עשיתי זאת הרבה מאוד זמן קודם.! גירסאת הכרום,אשר התקנתי:23.0.1246.0 יש לי 3 שאלות: 1.למרות,שכרום מוגדר כדפדפן ברירת המחדל שלי - עמוד חשבון הGmail שלי,מוצג עדיין בIE9,שזה מוזר - איך מסדרים בהגדרות של הGmail ובהגדרות של הכרום (בגירסא שלו,שכבר התקנתי:23.0.1246.0),שיוצג בכרום,ולא ע"י תוסף,אלא ע"י דאבל קליק על אייקון המעטפה של Gmail Notifier? 2.איך לסדר,שכל כותרות תוצאות החיפוש באנגלית יתורגמו אוטומאטית לעברית (בכל חיפוש)? - אני יודע בוודאות,שזה אפשרי. 3.מתוך רשימת התוספים,התקנתי את התוסף "(ישומון) Yahoo Mail Widget" - הבעיה:חיכיתי יותר מ5 דקות,והוא לא מעביר אותי ישירות לתיבת הדואר הנכ…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by yarivot26,

אני מכין מצגת כחלק מפרויקט בקורס בצבא ורציתי לדעת אם יש אפקט starwars בPP 2003 או אם אפשר ליצור אותו אני לא יכול להוריד תוספות או כל דבר כי זה מחשב צבאי

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. האם אפשר לקבוע את שעת העידכונים ? נניח ב-3:00 בלילה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by Ashand,

שלום יש לי בעייה לצרוב סרט דיוידי (על מדיית דיוידי) כאשר NERO מסיים צריבה בדיוידי הביתי מופיע EOROR החלפתי המון תוכנות המון שיטות צריבה אפילו צורב!! ועדיין יש לי את הבעייה הזאת!! מה זה יכול להיות? אני מריץ WINXP SP2 ...אני כבר מיואש....PLEASE HELP!!!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  17. אני חושב שפרצו לי, היתה הודעה שהמספר שלי מחובר במחשב אחר. עכשיו כשאני מנסה להתחבר הוא כותב סיסמא/חשבון שגוי. איך אני יכול לדעת בוודאות שפרצו לי?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by vic1234,

יש לי תדפדפן SAFARI ותתוכנה QuickTime וכל פעם שאני מנסה להוריד שיר אז זה פותח אותו בתוך האתר וישר מפעיל אותו דרך QuickTime באתר איך אני מבטל את זה? ככה זה גם היה לי בFIREFOX אז זה לא קשור לדפדפן

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by 11moshiko11,

שלום! אני מחפש תוכנה שאמורה להיות מאוד פשוטה, וגם מאוד יעילה: תיוג דיסקים בתוכנה הזו אני רושם את התוכנה/ שם של שיר/ שם של קובץ, והתוכנה אומרת לי באיזה דיסק זה נמצא. כמובן שלפני כן, יש להכניס לתוכנה את הפלייליסט/ שמות הקבצים/ תוכנות. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by silver moon,

בבקשה תנו לי אתרי כתוביות תודה מראש חיפשתי בכול האתרים אני מחפש כתוביות לסרט כנופיות ניו יורק בעברית

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום לכולם. כרגע סיימתי לפרמט את המחשב, ואני רוצה להתקין את העידכון האחרון של directx 9. אני מודע לכך שלא חייב להתקין זאת, אבל אני רוצה להתקין מכיוון שאם אני לא מתקין המשחק COD4 לא עולה ואומר שיש שגיאה בקובץ מ directx 9, פעם התקנתי את העידכון ל directx 9 והבעיה נפתרה. רק רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגירסאות, ומה כדי להתקין? זה - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html או זה מאתר microsoft - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Michael^_^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. אני מחפש המלצה לאנטיוירוס. זה בגלל שהנורטון שלי טוען שהוא 'לא תומך בRepair, ולכן דורש שאני אתקן אותו מחדש' וכשאני עושה זאת, אז הוא חוזר על הבעיה לאחר כמה ימים. אם יש פתרון, אשמח לשמוע. אם אין, אשמח להמלצה לאנטיוירוס. <צונזר> תודה מראש

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by kikkler,

I want to compute the fourier transform of a given vector in time using the fft command this is how my code looks like right now n1 = -25:-1; n2 = 1:25; x1 = [(2 * sin(0.125*pi*n1) ./ n1).^2 0.6165 (2 * sin(0.125*pi*n2) ./ n2).^2]; N = 1024; X = abs(fft(x1,N)); X = fftshift(X); F = [-N/2 : N/2 - 1] / N; plot(F,X); %axis([-2*pi 2*pi 0 5]); questions are: is there a less ugly way to define the value in n=0? i want the resulting plot to streach from -2*pi to 2*pi. commenting the axis command, it only goes from -0.5 to 0.5, while uncommenting it just cuts the plot at +-0.5, and it doesnt look too realistic. anyway to fix it?]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by vizido1,

שלום חברים, יש לי בעיה שמשום מה כשאני כותב מייל חדש ולוחץ על חלונית ה TO הוא נותן לי הודעת שגיאה כמו שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ולא מראה לי את רשימת הכתובות שלי שמופיעה במלואה כשאני לוחץ בתפריט הראשי על אנשי קשר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים