תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע למה אבל נגיד אם אני לא נוגע במחשב איזה 10 דקות , האיי סי קיו נכבה לי , והופך ל STAND BY MODE. ואין לי מושג למה , נראה לי שזה התחיל לקרות אחרי שהתקנתי : Sygate Personal Firewall PRO 5. זה מאוד מאוד מעצבן , למישהו יש אולי פיתרון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד. הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות. אז ככה.. אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם. את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וז…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עדיפות לתוכנות שמתחזות ל-driver וכדומה.. אני פשוט רוצה תוכנה פשוטה שתעשה את זה בלי שאצטרך כל פעם לקנפג מחדש את התוכנה, שאני אעשה את זה פעם אחת וזה יזכור את ההגדרות. בתודה, --Vega.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע סיימתי לפרמט את המחשב, ואני רוצה להתקין את העידכון האחרון של directx 9. אני מודע לכך שלא חייב להתקין זאת, אבל אני רוצה להתקין מכיוון שאם אני לא מתקין המשחק COD4 לא עולה ואומר שיש שגיאה בקובץ מ directx 9, פעם התקנתי את העידכון ל directx 9 והבעיה נפתרה. רק רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגירסאות, ומה כדי להתקין? זה - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html או זה מאתר microsoft - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, מעבד פנטיום 4, כרטיס מסך FX5200 וכל השאר מובנה. התקנתי WIN7 וכל ההתקנים האלה לא פועלים, אם אני אקנה כרטיס קול, וכרטיס רשת פשוטים(ב50ש"ח) הווינדוס יזהה אותם ואני אוכל להפעיל אותם במחשב, ויהיה לי אינטרנט וקול?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נמחק סרט, תוכנות שיחזור לא מזהות אותה בתור כונן, אבל בוינדוס רואים את השם שלה, כמו כן המלצה לתוכנת שיחזור ;D
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.giveawayoftheday.com/drive-copy-9-5-personal-edition-english-version/
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגבירה את הרמקולים ב-v6!! פעם היית לי אותה ועכשיו אני לא מוצא אתץ זה בשום מקום... משהו יכול להביא לי את התוכנה עם הסבר
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הLCD שלי שיהיה לי עוד מסך חוץ מהמסך של המחשב, ואני לא יודע איך עושים את זה בויסטה 64BIT. תודה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מצלמת וידאו שמקליטה ישירות לתוך מיני-דיוידי. כאשר אני מכניס את המיני0-דיוידי לכונן דיוידי, זה נראה בדיוק כמו סרט דיוידי, כלומר מחולק לכמה קבצי VOD שונים. אני מחפש תוכנה פשוט שעושה בדיוק מה שאפשר לעשות ב Nero record : שאוכל לסמן את הדיסק דיוידי והיא תהפוך את הסרט שיש עליו לקובץ אחד רציף עם איכות טובה. אני לא צריך את כל השטויות האלה של פרקים ותוספים ובלה בלה בלה לא משנה לי אם זה MPEG-4, divx, xvid, avi העיקר שיהיה באיכות טובה (כלומר שלא יוריד מאיכות הסרט). בנוסף אני מחפש משהו בלי יותר מדי סיבוכים, לסמן את הדיסק דיוידי, לקבוע לו נתיב על ההרד דיסק ולקבל את התוצר הסופי. מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אלו הם תמונות מפוברקות של אנשי רויטרס ווסינגטון פוסט וכל החברה הטובים שאוהבים אותנו החלטתי דווקא לשים את הלינק פה כי אין כמו פוטושופ! http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון,אני פשוט לא בטוח למה זה יותר מתאים. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ cs2 בשם טוטאל טרייניג מאסטר. שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הנ"ל, אני מצליח להעלות אותה דרל הדיוידי אבל לא דרך המחשב,זה חשוב משום שאני צריך להתקים קבצים לתרגול. תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4087&sdi=diphetrof
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמעבירה את מה שסרקתי לעיברית-סרקתי טקסט בעיברית ואני רוצה להעביר אותו לWORD מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
כדאי לקרוא http://www.downloadsquad.com/2007/06/12/free-active-virus-shield-is-now-vista-compatible/
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי 120 ממ שאני רוצה להאיט כי הוא עושה הרבה רעש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים התוכנה עבדה כמו שצריך. היא התחילה לזייף בכך שכל פעם שאני מתחבר אלייה אין רשימה. מתנתק, מתחבר והרשימה חוזרת. עכשיו בכלל התוכנה לא מתחברת. שהיא רושמת "טוען רשימת אנשי קשר" היא בעצם נתקעת ולא מגיבה. ניסיתי למחוק אותה לגמרי מהמחשב ולהתקין ולא עבד. סריקות של NOD, Ad-Awere ו-Spybot לא מצאו מש'ו מיוחד. כמו כן תוכנת הHijackthis לא מצא מש'ו שקשור לicq. ב"חיפוש" של הwindows מצאתי כמה קבצים שקשורים לicq בתיקיית הwindows וגם אותם מחקתי. אחרי כל זה ניסיתי עוד פעם להתקין ואותה בעיה. יש לכם משהו להגיד על זה ? מישהו יודע איך פותרים בעיה זאת. אני אודה לעוזרים, ירון
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עכשיו אני מנסה דפדפן אופרה ויש שם בעיה שממש מציקה לי הtransfer שם ניפתח כמו טאב וזה מממש לא נוח איך אני הופך אותו למשו כמו ff or ie?>
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-