תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה חשוב מאד בשבילי. שוב, לא אחת שתשתמש בכתובת URL, אלא תקליט לי את מה שמשודר בחלון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools. הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו. צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח את הקובץ..הוא נותן לי את זה : [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי. אז ככה, 1: מזה כמה ימים שחלק ניכר מהורדות שאני עושה מרפידשר(דרך FDM, שככל הנראה הוא לא הבעיה): או שיורדים לי קבצים מלאים אך פגומים (corrupted rars) ,או שפשוט הדפדפן מוריד קובץ ריק(כ-47KB), גם כן פגום(כנראה הודעת שגיאה מRS). 2: בנוסף לזה שמתי לב שכל כמה שעות/ימים(כנראה כל סשן חדש)- אתרים שאני שומר Cookies שלהן (הן בכרום והן ב IE8) נמחקות, ואני נאלץ להכניס את השם משתמש והססמה מחדש בכל האתרים הדורשים זאת. מה ככה"נ לא גורם לזה- וירוס או רוגלה(המחשב נסרק באופן שוטף). אשמח לעזרה בנושא. נ.ב- 3: עוד משהו בנושא אחר שגם אשמח לקבל עזרה - בכרום התקנתי בזמנו "אד בלוקר" ו "אד סוויפ". אחרי שראיתי שקשה עד אי אפשר לקנפג את ההגדרות הרצויות החלטתי להסיר את שתיהן "ולסבול". הקטע הוא שהכר…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה שהיא צבועה בצבע. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה מצבע לבן לצבע חום מבלי לפגוע בצורה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חברים שבת שלום אם מישהו יכול לשלוח לינק להורדת האימיול הכי טוב והכי מהיר תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום! אני צריך דרייבר ללוח כתיבה אלקטרוני (לוח גרפי) AIPTEK Slim Tablet 800U Wide ווינדוס 7 64BIT. חפשתי באתר היצרן ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שאני כבר שבוע לא מצליח לפתור אותה, ואני מבקש את עזרתכם יש לי ויסטה הום פרימיום, אני עובד עם המוזילה פיירפוקס. הורדתי את התוכנה adobe שפותחת קבצי pdf לאחר ההורדה ניסיתי להתקין והוא קפץ לי למוזילה ומייד זרק אותי והראה לי הודעה האומרת כי הדפדפן נתקל בבעיה וקרס, ניסיתי להתקין אותו דרך האקספלורר וגם שם הוא זרק אותי... יש למישהו מושג למה? אני כבר שבוע מנסה להתקין את התוכנה ולא מצליח וזו תוכנה דיי חשובה לי כי אני משתמש בה הרבה... אם יש למישהו פיתרון אני ישמח, יש לציין כי עשיתי בדיקת וירוסים, התקנת דפדפן מחדש ועידכונים... שום דבר לא עזר... אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב פה של בן אדם ששכח את הסיסמא שלו, אז אני צריך לאפס לו את הסיסמאת אדמיין (כי אין לי מה לעשות עם היוזר המוגבל). איפה עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היייי לכולם!! אז ככה קניתי דיסק און קי חדש ואז שחיברתי אותו גיליתי שהUSB 2 אפילו לא קרוב ללהיות מותקן וכול היציאות שלי מתפקדות כ1 =\ הקיצר מרוב שהחדר שלי מבולגן אני לא מוצא את הדיסק של הלוח ואין לי ממש כוח לחפש אז הלכתי לאינטרנט וגם שם לא מצאתי בידיוק אז אם מישו יכול בבקשה לעזור לי למצוא דרייבר לUSB2 ללוח ABIT AN7 (NFORCE2) תודה תודה תודה תודה עידו
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בניתי מקלט , תיכנתתי אותו שהוא יקבל אותות מהשלט והוא עובד אבל אני לא יודע עכשיו באיזה תוכנות אפשר לשמש את זה , יש איזה פלאגינים או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את נירו אני מקבל הודעה " fatal error" או משהו כזהת זה נשמע מפחיד אבל את האמת זה מעצבן! אני אפילו לא יכול להתקין את נירו שוב, מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק ומפעיל עם נירו 7 הוא כותב לי SCSI command aborted לא צורב כלום... עם החלונות 7 הוא צורב אבל במהירות של 1מג"ש (לא ברור למה) למה הנירו לא צורב? אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה ? או גירסה יותר מתקדמת 5.משהו ? אני חייב תמיכה דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בטוח שיש לזה פתרון, זה כלכך מעצבן. נניח והכנתם רשימה של PLAYLIST ב- WINDOWS MEDIA PLAYER, ואז העברתם את התיקיה מיקום במחשב, ה- PLAYLIST בפורמט M3U, ואז כשמעבירים תיקייה ומנסים לנגן, הוא קופץ מאחד לשני ללא ניגון כי שונה המיקום של הקבצים. איך אפשר ששינוי מיקום התיקיה לא ישפיע על ה- PLAYLIST? ב- WINAMP זה לא קורה אפעם. אבל כרגע עובד עם WINDOWS MEDIA PLAYER, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מקרה שהיה כך היה ,לאחר חיפוש מעמיק בפורומים החלטתי להחליף את תוכנת האנטיוירוס שברשותי ( Avast Pro ) לתוכנה יותר טובה ...Kaspersky .התוכנה באמת כבר בסריקה הראשונה מצאה לי וירוס ושלושה טרווינים דבר שקצת היה תמוה ,איך ה Avast Pro שדיי אהבתי אותה לא הצליחה לעלות לי על זה. תוכנת ה Kaspersky האטה לי בצורה מטורפת את המחשב ולא היה ניתן כמעט לבצע אפילו פעולות בסיסיות מבלי שהמחשב יתקע כל פעם...החלטתי להסיר גם אותה והתקנתי במקומה את Mcafee 9.0 ,לאחר העדכון הראשון שלה היא מצאה לי שלושה וירוסים ושני טרווינים. איך איך לעזאזל הלא לפנייה הייתה מותקנת תוכנה שלרוב הדעות דיי טובה בהגנה מפני וירוסים אז איך זה שעכשיו תוכנה אחרת ( אולי פחות טובה ממנה ) מוצאת דברים שתוכנה לפנייה לא מצאה. לאחר ב…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-