עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

איך מוחקים את וינדוס מדיה פלייר בוינדוס 7 ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לתוכנה שנועלת תיקיות כאילו שמה עליהם קוד ככה שאי אפשר להכנס אליהם ללא קוד תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by aloneg,

שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by godis,

שלום, אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרים שיש להם באנר כזה כמו שיש ב"צור אשכול חדש" או בחיפוש בגוגל. קיצרר הריבוע האפור הזה.. תודה לעוזרים נ.ב ניסיתי להוריד עם פיירפוקס , אקפלורר 7 ו slimbrowser[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 19:53:48 העלתי תמונה כדי להמחיש : http://img105.imageshack.us/img105/7603/asasasfj3.jpg נ.ב ניסיתי להתקין ג'אווה ופלאש וזה לא עזר

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by N.S,

התקנתי אי סי קיו 2003 ואני לא מצליח לשמור את ההיסטורי....

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?

7. ??

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. יש לי מחשב מהיר וכרטיס חדשי זו לא הבעיה הבעיה שבזמן האחרון כל הסדרות האילה שמורידים הם בפורמת HDTV לדוגמה S05E13.HDTV.XviD-LOL.avi הבעיה שהכל קופץ !! כאילו זה מנגן בחצי מה FPS שהוא אמור לנגן ..... וזה גם במחשב וגם ב TVOUT .. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Holography,

"קניתי" בטעות נרו 6 בגרסה הספרדית התקנתי וגיליתי את הטעות עכשיו מחקתי את הגרסה הספרדית ו"קניתי" גרסה אנגלית proper אבל כל פעם שאני מתקין אותה (את נרו 6) זה מתקין לי את התוכנה בגרסה ספרדית למשהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by silas91,

נקווה שזה המקום הנכון אז ככה חטפתי את הוירוס הזה שמתחיל להפיץ קישורים במסנג'ר (אל תשאלו בבקשה איך זה קרה i fail) ואני לא מצליח להוריד אותו סרקתי תמחשב אם ad aware ו spybot אני מחר בבוקר יעשה גם סריקה אם avg מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי ולתת עצה איך להוריד את הוירוס הזה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. יש לי גיטרה איתי בחדר , אני רוצה ללמוד כל פעם שאני מנגן אני מגלה סתם בלי לדעת כלום צליל חדש ויפה האם יש ? תוכנה ואם זה בכלל אפשרי ... ללמוד גיטרה בעמצאות המחשב .

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by idofr,

היייייייי שלום כולם ושבוע טוב תקשיבו בזמן האחרון קיבלתי חשק עצבני ל"כוכב כחול" אבל הבעיה היא שכבר על הXP אי אפשר ממש היה להריץ אותו אבל לפי מה ששמעתי על הויסטה זה איכשהוא לפעמים עובד... אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לגרום לקלאסיקה הזאת בבקשה לפעוחל אני מאוד מאוד ישמח בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  13. אני מחפש את הדריבר של function באתר של סוני איפה הוא נמצא שם-מצורף לינק של סוני http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGN-FZ430E&region_id=1 תודה !! http://img518.imageshack.us/my.php?image=73090917ru3.jpg

14. יש לי לוח אם lanparty ultra-d ויש בו בעיה עם המאוורר של הלוח אם שמאוד מרעיש ולא מפסיק וזה פשוט משגע את השכל. אני מחפש תוכנה מאוד פשוטה ונוחה שתעלה עם הווינדוס וישר תכוון אוטוטומטית את המאוורר למהירות נמוכה כדי שלא יעשה רעש. יש למישהו המלצה לתוכנה? ולא SPEEDFAN שבחיים לא הצלתי לכוון איתה כלום... תודה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. יש לי מקלדת MX100 אל-חוטית ועכבר G5. מאז שיש לי את העכבר המקלדת עושה לי בעיות. אי אפשר להקליד בה אבל אפשר להשתמש בכפתורים הנוספים כמו מחשבון, ו-HOMEPAGE. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. יש לי DESKTOP שמתחבר ל LCD יש תוכנה קלה ומהירה שאני יוכל להעביר בין המסכים ? במקום להשתמש ב Screen Resolution של Windows.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by shaibend,

שלום לכולם, אחותי חזרה מטיול במזרח עם דיסק און קי מלא בשלל וירוסים מכל חור אפשרי. היא לא דאגה לבצע סריקה של הדיסק ועכשיו הויסטה לא פועל - אני רואה מסך שחור ומצליח להפעיל תוכנות רק באמצעות שורת הפקודות.. אשמח לשמוע הצעות שיעיפו את הדבר הזה מהמחשב שלי.תודה נ.ב. הרצתי סריקה עם AVG ולא מגלה שום וירוס. המעבד על 50% קבוע[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 10:06:08 מישהו??

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

כידוע כבר אי אפשר להוריד אותה M$ ואני מחפש אותה נואשות!

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  22. יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by oranet,

שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by ohad_haz,

שלום, אני צריך לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת ביטול של הצורך בדיסק במידה והתכולה שלו נמתאת אצלי במחשב ואני לא רוצא לצרוב את זה. אם כן.. מה שמה ואיפה אני יחול להוריד אותה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  25. אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים