תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי לפעמים שאני נכנס לאתרים ורואה סרטים אז הם נתקעים כמה פעמים וטוענים את הסרט (buffering) במה זה תלוי? יש לי מהירות אינטרנט 1.5 והעלה 256
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
פיתאום שמתי לב למהירות הורדה נמוכה ב µTorrent אני שם לב שבחלק התחתון של חלון התוכנה כתוב לי שקצב ההורדה מוגבל, למה זה? פעם ראשונה שאני מבחין בדבר כזה אוי איזה דביל אני, כניראה שבלי כוונה הגבלתי את מהירות ההעלאה וזה מה שגרם להגבלה אפשר לנעול... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זמן רב קניתי ב DVD את הסרט של הדלתות בחו"ל ממיטב כספי העניין הוא שאין לסרט תרגום כמובן בעיברית חבר שלח לי את התרגום שיצא לסרט בעיברית ופשוט ניסיתי להדביק את הכתוביות מה שלא צלח אז פשוט גיביתי את הסרט על המחשב בתור קובץ AVI ואיזה פלא התרגום עולה בסנכרון מעולה הבעיה שלי היא שהקובץ של התרגום הינו 2 חלקים כיצד אני מאחד את הקובף ליחידה אחת? עכשיו תגידו לי בטח תוריד את ווב סאב וכאלה העניין הוא שאני צריך הדרכה כיצד לעשות זאת בתודה מראש אני מקווה שהנושא אינו נכנס לקטגוריית הווארז
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! הכנתי אתר ובו 3 שכבות של פלאש , האם יש דרך כלשהי שהאתר יראה יפה בכל רזולוציה שהיא??! כי במחשב שלי זה נראה ככה ובמחשב אחר זה נראה גדול מידי ובמחשב אחר קטן מידי, האם יש דרך כלשהי ?? ועוד שאלה קטנה יש לי באתר כפי שאתם רואים בצד ימין פינה עליונה את הכפתורים "הפוך לדף בית"ו"הוסף למועדפים" בחלק מהמחשבים הכפתורים יהיו תקינים ובחלק לא(אגב הכפתורים הוכנו באמצעות ActionScript ולא Javascript) הנה האתר www.kesef4sms.2do.co.il תודה רבה. ינון
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי להתקין את הויסטה החדשה והיא צרובה לי על דיסק וזאת גירסאת Ultimate. שמעתי שבשביל להתקין אותה צריך להתקנה 15 GB מקום בדיסק הקשיח. בהתקנה כתוב לי שאני צריך לפחות 6.8 GB. יש לי עכשיו 21 GB פנויים בכונן C ואני רוצה ליצור כונן חדש של 7 GB ואם לא יספיק אולי להגדיל אותו בשביל שהויסטה תהיה עליו(רוצה גם ויסטה וגם XP). ניסיתי ליצור כונן חדש וכשהוא פותח לי את המחשב מחדש הוא לא מצליח לעשות את הפעולות וכותב לי את השגיאה 27:Cannot Lock Partition. חיפשתי בעזרה של התוכנה וזה מה שכתוב: Under multitasking operating system such as Windows 95, PartitionMagic must lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that are in use by another…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו לפי דעתכם הקליינט הכי טוב של ביטורנט? עד היום הורדתי עם bitcomet bitspirit ואני ממש לא מרוצה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עד עכשיו הכנתי תפריטים ל DVD עם Ulead DVD MovieFactory 5 , התכונה נחמדה ועושה את העבודה. הבעיה היא שהתפריטים שם לא מספיק עשירים אני מורגיש די מוגבל ל menu-ים שהם יצרו. אני מחפש תוכנה שעושה את עבודה - הכנה תפריטי DVD עם המרה ה video לפורמט המתאים וצורבת אבל עם יותר תפריטים עשריים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה קטעי וידאו עם VARIABLE FRAMERATE ואני רוצה לחתוך כמה דקות מכל אחד [פשוט למחוק], אבל VDUBMOD לא תומך בVFR... ואני לא מכיר שום כלי שכן. -ג'ו
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד eMule Fluxe שיגיד לי בבקשה בתודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חיברתי HD למחשב חדש כדי להציל חומר והוא לא נותן לי להכנס לתיקית Administrator הוא אומר לי שהגישה נדחתה,אולי בגלל שיש לי סיסמא לAdministrator???(אני זוכר תסיסמא) איך אני יכול להכנס לתיקיה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן! אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה כשאני גורר פונקציית חיסור. נראה לי שזה בגלל הגודל הפיזי של התאים עצמם, או שזה מגוחך? דחוף ביותר! תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הממ.. טוב אז ככה.. יש לי מסרטת וידאו ישנה של סוני ובקיצור אני רוצה לחבר אותה לכרטיס טלויזיה שקניתי היום... עכשיו בכרטיס יש את החיבור הצהוב אבל שאני מחבר אליו תחיבור הצהוב של המצלמה זה לא קולט לי כלום,ואם אני מעביר בתוכנה למצד של S video שומעים רק סאונד ולא רואים תמונה כי זה מכוון לחיבור אס וידאו.. מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר לחבר תמסרטה ואיך אני יכול לדגום סרטים בלי הרבה סיבוכים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-