תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מכין צילצולים לפלאפון, ולכן יש צורך בתוכנה מדוייקת, שאפשר לשלוט על השניות. ניסיתי את mp3 knife and mp3 cutter אבל בשתיהן השליטה על השניות היא באמצעות באר מעצבן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי. אז ככה, 1: מזה כמה ימים שחלק ניכר מהורדות שאני עושה מרפידשר(דרך FDM, שככל הנראה הוא לא הבעיה): או שיורדים לי קבצים מלאים אך פגומים (corrupted rars) ,או שפשוט הדפדפן מוריד קובץ ריק(כ-47KB), גם כן פגום(כנראה הודעת שגיאה מRS). 2: בנוסף לזה שמתי לב שכל כמה שעות/ימים(כנראה כל סשן חדש)- אתרים שאני שומר Cookies שלהן (הן בכרום והן ב IE8) נמחקות, ואני נאלץ להכניס את השם משתמש והססמה מחדש בכל האתרים הדורשים זאת. מה ככה"נ לא גורם לזה- וירוס או רוגלה(המחשב נסרק באופן שוטף). אשמח לעזרה בנושא. נ.ב- 3: עוד משהו בנושא אחר שגם אשמח לקבל עזרה - בכרום התקנתי בזמנו "אד בלוקר" ו "אד סוויפ". אחרי שראיתי שקשה עד אי אפשר לקנפג את ההגדרות הרצויות החלטתי להסיר את שתיהן "ולסבול". הקטע הוא שהכר…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להעלות תמונות ב FACEBOOK וכל פעם הוא אומר לי שאין לי activex controller. כל פעם שנפתחת לי הלשונית מעל הדפדפן אני לוחץ עליה ומעדכן אבל עדיין הוא רושם שאין לי את ה - activex controller להעלאת תמונות. מישהו יכול לעזור? גיל
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום וברכה! לאחרונה התקנתי Windows XP ולאחריו דרייבר לכרטיס הקול המובנה על לוח האם (ASUS P5LD2 SE). שמתי לב שבעת השמעת מוזיקה (קובצי MP3) קיימים לעיתים קפיצות קלות בשיר (הנגן הוא Windows Media Player, אותו הורדתי ישירות מאתר Microsoft). את הדרייבר לכרטיס הקול הורדתי מכאן. החשד הראשון שעלה לי הוא כמובן הדרייבר. בקישור הנ"ל יש שני קובצי הורדה ל-Audio, הורדתי רק את הראשון (SoundMax AD1986A Audio Driver V5.10.01.4160), האם השני (ADI Audio Driver V5.10.1.4150) נחוץ? האם יכול להיות שנחיצותו היא הגורם לבעיה? האם יש למישהו מושג מה יכול לגרום לקפיצות אלה ומה ניתן לעשות במצב כזה? מה כדאי לבדוק? תודה רבה לכל מי שמגיב לאשכול זה! כל עזרה תתקבל בברכה. *עריכה. אפשר לפסול לגמרי את רעיון …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://img529.imageshack.us/img529/7394/bscap0000i.jpg בכמעט כל קבצי וידאו יש את הפסים המעצבנים האלו ,מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הורדתי משחק ובתוך המשחק היה קובץ דרייבר למעבד AMD חשבתי שצריך להתקין אותו אז התקנתי ואז הפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו אחרי שהדלקתי את המחשב כשהווינדוס עולה(שולחן עבודה) המחשב נכבה. וככה ניסיתי הרבה פעמים ואותו דבר יש איזו שהיא דרך לתקן את ,להחזיר את המצב לקדמותו??? (דרך אגב אני כותב את האשכול ממחשב אחר -במחשב הראשון הווינדוס פשוט לא רוצה לעלות)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני כבר שבוע לא מצליח לפתור אותה, ואני מבקש את עזרתכם יש לי ויסטה הום פרימיום, אני עובד עם המוזילה פיירפוקס. הורדתי את התוכנה adobe שפותחת קבצי pdf לאחר ההורדה ניסיתי להתקין והוא קפץ לי למוזילה ומייד זרק אותי והראה לי הודעה האומרת כי הדפדפן נתקל בבעיה וקרס, ניסיתי להתקין אותו דרך האקספלורר וגם שם הוא זרק אותי... יש למישהו מושג למה? אני כבר שבוע מנסה להתקין את התוכנה ולא מצליח וזו תוכנה דיי חשובה לי כי אני משתמש בה הרבה... אם יש למישהו פיתרון אני ישמח, יש לציין כי עשיתי בדיקת וירוסים, התקנת דפדפן מחדש ועידכונים... שום דבר לא עזר... אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי אתמול דפדפן של AVANT, באמת דפדפן מעולה ולי באופן אישי הרבה יותר נוח מפיירפוקס ואני חושב שהוא גם יותר מהיר ואין לו בעיית התאמות. אבל יש לי רק בעיה אחת איתו, אני רגיל ללחוץ ctrl+enter ולקבל http://www..co.il/ רק שעכשיו אני מקבל http://www..com מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל לקבל http://www..co.il/ ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי תדפדפן SAFARI ותתוכנה QuickTime וכל פעם שאני מנסה להוריד שיר אז זה פותח אותו בתוך האתר וישר מפעיל אותו דרך QuickTime באתר איך אני מבטל את זה? ככה זה גם היה לי בFIREFOX אז זה לא קשור לדפדפן
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כמה תמונות שצילמתי. (והם בגודל של תמונות רגילות - בגודל של תמונות של פיתוח) עם איזה תוכנה אני עורך כמה תמונות לתמונה אחת בכדי שיהיה לי רקע? (אם אני שם תמונה אחת בתור רקע למחשב אז היא נמתחת מדי). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב פה של בן אדם ששכח את הסיסמא שלו, אז אני צריך לאפס לו את הסיסמאת אדמיין (כי אין לי מה לעשות עם היוזר המוגבל). איפה עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להביא סקינים למירנדה ליט 3 תודה מראש אדיר
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נאי לא מצליח להתקין זה הבעיה שזה עושה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היה לי סיסופט של 2005, אני לוחץ עליו דאבל קליק להתחיל אותו, הסמן נהפך לשעון חול לשניה ואחרי זה נהפך לסמן רגיל אבל התוכנה לא עולהץ מחקתי את 2005 והתקנתי את 2007 במחשב, אותו דבר. במקרה עכשיו עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את 2007 ושוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אוקיי,אז לפני שאני אתחיל לקבל תשובות בסגנון "קונים אותה",תנו לי להסביר את השאלה שלי. הורדתי מהאינטרנט גרסאת נסיון(4.0.3),וכשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעת "זו גרסאת נסיון ל 14 יום,כדי לקבל גישה מעבר לזה תקנו את התוכנה".כמו כן ישנו כפתור שרשום עליו "תקנו אותי".כשאני לוחץ על הכפתור,אני ישר מועבר לאתר שבו אני אמור לרשום את הפרטים שלי. מה שאני רוצה לדעת זה אמור לקרות הלאה,אני אמור לקבל מספר סידורי להזנה? או שאני מקבל מעין "קישור לתוכנה"(כמו קראק) שתפעל בצורה רגילה? חיפשתי בכל מקום שאני יכול לחפש בתוך התוכנה ולא מצאתי שום מקום שבו ניתן להזין שום מספר. איך אתם קיבלתם(למי שיש) גישה לתוכנה המלאה? אם זה משהו לא חוקי תרשמו לי בפרטי. ד"א כמו שציינתי יש לי גרסא 4.0.3 .ניסיתי …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-