תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה הadobe reader התחיל להשתמש בכמויות זיכרון די גדולות. למשל עכשיו יש לי 3 מסמכים פתוחים והפרוסס תופס 244,000 ב- memory (private working set) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה ? או גירסה יותר מתקדמת 5.משהו ? אני חייב תמיכה דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מצלמת וידאו שמקליטה ישירות לתוך מיני-דיוידי. כאשר אני מכניס את המיני0-דיוידי לכונן דיוידי, זה נראה בדיוק כמו סרט דיוידי, כלומר מחולק לכמה קבצי VOD שונים. אני מחפש תוכנה פשוט שעושה בדיוק מה שאפשר לעשות ב Nero record : שאוכל לסמן את הדיסק דיוידי והיא תהפוך את הסרט שיש עליו לקובץ אחד רציף עם איכות טובה. אני לא צריך את כל השטויות האלה של פרקים ותוספים ובלה בלה בלה לא משנה לי אם זה MPEG-4, divx, xvid, avi העיקר שיהיה באיכות טובה (כלומר שלא יוריד מאיכות הסרט). בנוסף אני מחפש משהו בלי יותר מדי סיבוכים, לסמן את הדיסק דיוידי, לקבוע לו נתיב על ההרד דיסק ולקבל את התוצר הסופי. מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עורך חלק מהשירים שלי כי הרבה היו לא מסודרים וחלק מהם פשוט נשארים בג'יבריש. כמו שאתם רואים בתמונה בשיר של רמי קליינשטיין בוא הביתה הכל מוצג כמו שאני רוצה בתוכנה אבל בנגן זה בג'יבריש (tagscan וניסיתי גם Mp3tag) http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledbxa.png/ יש לי בעיות עם כמה שירים כאלו אבל הרוב ששיניתי שונה בסדר
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה ושנה טובה נעם
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! שיחקתי TF2 לפתאום הופיע לי מסך כחול וריסט ישר אחרי זה הקובץ דאמפ של השגיאה אני ישמח אם משהו יוכל להגיד לי מה הבעיה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
או במילים אחרות- האם הוא מחובר ללוח אם?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
:שלום לכם ,בודאי כבר נשאלתם רבות בנושא זה!,אך הפעם אולי יוכל מישהו ברצינות לידע אותי על תוכנה טובה, ולא מסובכת למניעת כול אותם מטרידים שצצים תוך כדי גלישה ,ופשוט הורסים לרבים מאתנו את ההנאה,.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי כל גרסה של מסנג'ר, וששולחים לי הודעות, אין צליל של ההודעה. בהגדרות הכל מסומן שכן יהיה צליל, אבל עדיין אין. הצלילים פעלו לפני הפרמוט האחרון. מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שאני נמצא באתר ואני משתמש עם הגלילה של העכבר אני מגיע ל 70 - 100 אחוז מאמץ והאתר מקרטע למה זה ככה ? זה קורה בכל האתרים ? אני לא נוגע אפילו בגלילה זה יכול להיות ב 20 - 30 אחוז מאמץ אבל עם גלילה מרגישים את זה חבל על הזמן . ועוד שאלה יש קשר בין עליה מהירה של אתר ( תמונות , פלאש ) לכרטיס מסך ? או שזה קשור רק להגדרות של מערכת ההפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני לוחץ על הCleanMem.exe וכלום לא עולה...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
SMB_WKSSVC_ALTCMPN_BO וירוס מהמשפחה הזו תקף את המחשב שלי כשהמתקינים של האינטרנט המהיר שלי הורידו לי את ההגנות.... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מנהל הורדות פשוט עם אפשרויות של האצה, resuming dl ותמיכה ב RPIDSHARE אני מאוד לא אוהב את כל המנג'רים שמתיישבים בדפדפן עם כל מיני אופציות מעצבנות של הורדה מיוטיוב וכו.. אהבתי עד עכשיו את IDM עד שהוא אהתחיל לשתול לי כל מיני שטיות בדפדפן תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני חדש בפורום... יש לי בעיה בתוכנת אנטי וירוס (Symantec AntiVirus) משהו מכם יודע איך להוריד את סמלי "אזהרה"?? משהו מכם יודע איך לטפל בזה? אגב מה זה? תודה לכול עוזרים בברכה שלומי
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
משום מה במזן האחרון כל דבר באינטרנט שהוא FLASH נוטה לעשות לי בעיות מוזרות (אם זה משחקים, או יוטיוב.., אבל נראה לי זה פחות שכיח במקרים של פרסומות שמוצגות במצגת פלאש כמו בוואלה או YNET וכו') זה מתבטא בזה שלפעמים עולה הודעה כזאת שאני לא זוכר בדיוק את התוכן שלה אבל יש איזה הסבר על זה שיש בעיה בפלאש ואז יש לי 2 כפתורים - 'continue' ונראה לי שהשני זה 'advanced' (אם יופיע לי החלון הזה מתישהו אז אני אעשה פרינ סקרין ואעלה לפה..) ואז אחרי שלוחצים הcontinue או סתם סוגרים, אז עולה החלון הזה של הsevd/don't sent report.. ואז כמובן נסגר החלון לגמרי.. לפעמים גם זה יכול לקרות בלי כל מיני התרעות קודמות, סתם ככה בעיצומו של משחק פתאום נסגר לי החלון.. או כשאני פותח ככה איזה כמה לשוניות של סיר…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לוח n4 ultra dfi lanparty האם יש לתוכנה הזו גם יכולת תמיכה בwindows xp 64 bit כי אני ניסיתי וזה לא הלך
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! השוואה שערכתי בין 12 תוכנות ההגנה המוכרות הנתונים מעודכנים למאי 2013 הנתונים נאספו מהאתר המ צויין av-comparatives.org תהנו!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי OUTLOOK2007 ושלחו לי כרטיס של איש קשר שהוקלד ב- OUTLOOK2003, העברית מתקבל כג'יבריש. היכן למצוא קוד לתאימות? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-