תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי NOD32 ויש לי שני מחשבים בבית האם אני יכול להשתמש באותה שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים??
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הadobe reader התחיל להשתמש בכמויות זיכרון די גדולות. למשל עכשיו יש לי 3 מסמכים פתוחים והפרוסס תופס 244,000 ב- memory (private working set) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של נטויזן, לאחרונה המסנג'ר הפסיק לזהות אותה..כשאני מפעיל את אשף כיוון הוידאו אני רואה תמונה אבל כשאני נכנס להגדרות המצלמה הוא לא מזהה אותה ורושם : "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או אם תוכנה אחרת", אותו דבר כשאני רוצה להזמין מישהו לשיחת וידאו. חוץ מהמסנגר כל התוכנות מזהות את המצלמה כמו שצריך. ניסיתי להסיר את דרייברים המצלמה ואת תוכנת המסנגר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש מדריכים לעיצוב בתלת מימד, אני רוצה להעיר שאין לי שום מושג בזה ושאני חדש לגמרי. אם אפשר, מדריכים מפורטים וטובים, עם תמונות, ואם אתם ממש נחמדים, אז גם לינק להורדה חוקית של אחת התוכנות הטובות לתלת מימד. תודה מראש, עמרי ^^"
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי הרבהת מונות במחשב ואני צופה בהם לפעמים אני רוצה משהו שיקל עליי יש תוכנה \? כזו חוץ מה מציג תמונות של windwos תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה בעיות בעריכת אודיו בעיה ראשונה היא שיש לי קובץ אודיו עם ווליום נמוך ואז ווליום גבוה,המטרה היא לאזן ביניהם כדי שגם הווליום הנמוך יהיה קצת יותר גבוהה והווליום הגבוה שיירד קצת..יש לי תוכנות אבל אני לא יודע איפה למצוא את האפשרויות בעיה שניה היא קולות של קליקים רעשניים (יש בתוכנות אפשרות למחוק את זה אבל זה לא ממש פותר את הבעיה) בעיה נוספת היא שהקובץ הוא בKBPS נמוך וMONO,רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו (גם הHz נמוך) ואם פורמט WAV הוא הכי טוב אני אשמח לקבל עזרה והצעות לתוכנות של עריכה תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אם איזו תוכנה אני יכול לבדוק או להריץ את כרטיס המסך שלי וגם את ההרד דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מיועד לעשות גיבוי מרחוק בצורה אוטומאטית דרך האינטרנט. תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות או יודע על תוכנות שעברו אופטימיזציה לפנטיום 4?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות סימנתי באפשרויות שיעשה את האפ דייט והוא כל הזמן מחחק לי את האופצייה הזאת האם אני צריך להרשם באתר של סימנטיק או משהו כזה? ???
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי יש לי מערכת ויסטה 32 ביט אני רוצה להתקין וירטואל פי.סי 64 ביט האם זה אפשרי? או אנ יצריך להתקין וירטואל 32 ביט ועליו להתקין 65 ביט אם זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
וינדוס 8 , שאלה בכותרת... ניסיתי להוריד את GOOGLE SYNC ולא הולך .. הגדרתי את החשבון באאוטלוק 2013 אבל לצערי היומן לא מסתנכרן
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! השוואה שערכתי בין 12 תוכנות ההגנה המוכרות הנתונים מעודכנים למאי 2013 הנתונים נאספו מהאתר המ צויין av-comparatives.org תהנו!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים אחר דפדפן נורמלי לגלישה התחלתי להשתמש ב-Firefox. האמת היא שאני מעדיף את maxthon מכל בחינה אבל מאז שהתקנתי עברית במחשב יש לי בעיות יציבות מטורפות. אני משתמש גם במנהל הורדות IDM ורציתי לדעת איך אני מגדיר שכל ההורדות שאני מבצע מה-Firefox ירדו ב-IDM. ברשימת הדפדפנים שעובדים ב-IDM ה-firefox אמנם מסומן אבל בתכלס זה לא עוזר. ה-IDM לא מוריד לינקים שנלחצו ב-Firefox.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עשיתי התחלה מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין התוספים לא עובדים אי אפשר להתקין אותם או אפילו למחוק אותם , כי צריך לעשות הפעלה מחדש לפייר פוקס כדי למחוק/להתקין תוסף ...... ועדיין כותב לי שהוא מחכה להפעלה מחדש רעיונות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחר התקנת FIREFOX התוכנה עולה בצורה כזאת(מצ"ב תמונה): כיצד אני פותר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שהיא טובה ויוכל גם לתת לינק אז זה יהיה מצין אבל גם שם שלה זה יהיה בסדר. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מצטער אל הבורות ??? ניתן לעלות כאן תמונות על 250KB איך אני יכול לקטין תמונה של 2.5MB תודה. הצלחתי !!!!!! :lol:
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתפעול התוכנה NavN'Go. האם יש אפשרות לנהל רשימת מועדפים של כתובות? איך עושים את זה? איך אפשר לשנות את הקול מקול גברי לקול נשי ובחזרה? מה ההבדל בין "סע-דרך" ל"סע ליעד"? איזה דברים חשובים נוספים אני צריך לדעת בנוגע לתוכנה לצורך ניווט פשוט? איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט בעברית לגבי שימוש בתוכנה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי שורה אחת בתרגום שהיא הפוכה איך אני מתקן את זה?(עם איזה תוכנה ואיך)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-