עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GAI2003,

שלום חברים. לאחרונה אני מדריך בפרוייקט פר"ח, אני מטפל בילד נפלא בעל פיגור שמאוד אוהב מחשבים. לצערי הילדון מתקשה מאוד עם כל תנועת העכבר והמקלדת, שמעתי שישנה תוכנה שאתה מקליט בה פקודות קול וכאשר הפקודה נקלטת דרך המיקרופון אז היישום נפתח. לדוגמא: מתי שהוא יגיד אינטרנט את האקספלורר יפתח... או איסיקיו ואז זה יפתח... השאלה היא האם קיימת באמת תוכנה כזאת והיכן ניתן למצוא כזאת ? אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על תוכנה עברו שתהיה חינמית כי לא אני ובטח שלא הוריו יכולים לרכוש אחת כזאת. אנא עזרו ל לעזור לילד קצת מוגבל להנות מהחיים כי המחשב זה כל עולמו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. Started by GUNZ,

אם אני למשל רוצה להוסיף קצת את הבאסים באיזה שהוא שיר להגביר אותם ליותר חזקים מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת?<

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. תודה מראש, עבור XP

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. אהלן , יש לי פה מחשב סורר של חבר שמסרב להתקין את ITUNES בגרסה האחרון...ניסיתי בכל דרך אפשרית דרך הUPDATE ,דרך הורדה והתקנה ...כלום...זה לא עובד...אפילו פתחתי את ההתקנה המרכזית עם WINRAR ל6 התקנות עצמאיות...כל ההתקנות (קוויקטיים וכל האביזרים הנלווים לאייטונז) הצליחו למעט ההתקנה של ה-ITUNES עצמו... שרושם "installer encountered errors and cant continue" וזהו שם זה נגמר. במקום לתת לי אופציה להמשיך בהתקנה ...הוא רק נותן לי אופציה לסגור את החלון התקנה. (עניין של 2 שניות מרגע שהוא טוען את ההתקנה ועד שהוא מחליט שזה לא טוב.) ניסיתי להתקין גרסאות קודמות 7.6 וישנות יותר עד 7...הן הצליחו להתקין אבל הITUNES קורס ישר בפתיחה...אז חשבתי לנסות להתקין עליו במקום להתקין על נקי...גם…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. Started by adilevy20,

שלום לכולם איזה דרייברים הכי כדאי לי להתקין ל GF 6600 256MB? יש את אלה של NGO ואת של אומגה וכמובן את הרגילים איזה מאלה הכי טובים והכי מאיצים ? האם זה פוגע באיכות התמונה? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by xTz,

אהלן יש דרך לוודא האם הוירוס קיים אצלי במחשב או לא? ובכלל, על איזה תוכנות אתם ממליצים להסרת וירוסים\רוגלות? תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום רב, נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה שוב במחשב שלי, ולאחר ההתקנה מופיעות לי עדיין 2 הודעות על תקלות ב"מערכת" של המחשב ("חלונות XP"). מצרף 2 תצלומי מסך בנושא. פניתי לחנות ממנה קניתי את המחשב וקיבלתי את הקישור המצורף בדוא"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=269 ההודעות המופיעות הן על בקר וידיאו - ואני לא יודע איזה עלי להוריד, ועל בקר הוידאו. אשמח עזרתכם, והמון תודות על האתר הזה! בהחלט ניתן ללמוד ממנו הרבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by Or94,

יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. נתחיל בשאלה: בזמנו צילמתי FRAPS והוא צילם לי עם סאוונד... ועכשיו כשאני מצלם סירטון הוא לא מקליט את הסאוונד... ואני סימנתי את האפשרות של להקליט קולות מהמשחק... חשבתי שזה הכרטיס קול, עשיתי עידכון וזה עדיין לא עבד.... למשהו יש רעיון? בקשה- אני צריך תוכנה פשוטה שאוכל לערוך איתה סאוונד. בעיקרון אני צריך להגביר שיר מסויים. הקלטתי אותו. ההקלטה הייתה טובה אבל חלשה...יש דרך להגביר אותה עם איזה שהוא תוכנה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by WarMachine,

אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. היי קיימת ברשותי תוכנת "ליגטורה" המאפשרת שינוי טקסט בקובץ תמונה. העניין הוא כאשר אני סורק מסמך כלשהו הוא מציג את הכתב כולו מבולבל וחסר האם יש קובץ שניתן להתקין ע"מ לסדר זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. לפני כן הם כן עבדו לי... עכשיו כבר לא...

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  15. קניתי נגן של סאןדיסק מדגם SANSA250 ואני רואה את השירים בעיברית בכתב ראי ואני מחפש דרייבר להפוך את זה....היכן ניתן למצוא ומה עושים???

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. ואם תתנו גם הורדה זה בכלל יהיה מעולה.. תודה רבה לעוזרים רן.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by pilim,

היי, אני עושה מצגת ב Power point וכשאני רוצה לשמור אותה, מוצגת לי הודעת שגיאה שלא ניתן לגשת לאיפה שרציתי לשמור. אותה הודעה מוצגת לי גם כשאני מנסה לשמור במקום אחר או בדיסקט. בשלב מסוים גם חצי מהדברים שניסיתי לעשות לא התבצעו (העתק,הדבק,פתיחת Power point חדש, הגעה לשקופיות שיצרתי וכו'). יש לציין שבשאר היישומים המחשב ממשיך לפעול כרגיל! מה אני עושה????? אני נואשת!!!!!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by MOsheAInouz,

אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Yehudaa,

עשיתי התחלה מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין התוספים לא עובדים אי אפשר להתקין אותם או אפילו למחוק אותם , כי צריך לעשות הפעלה מחדש לפייר פוקס כדי למחוק/להתקין תוסף ...... ועדיין כותב לי שהוא מחכה להפעלה מחדש רעיונות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  22. שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by shimshon58,

תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.

24. Started by kikkler,

יש לי הרבה מאוד ebooks ואני רוצה להשליט קצת סדר. אני מחפש תוכנה שתאפשר להגדיר לכל ספר tags (כותרת, מחבר, סגנון וכו'), לבצע חיפוש לפיהם. פיצ'רים נוספים כמו שינוי שם הקובץ, מילוי ערכים והורדת כריכות מהאינטרנט וכדומה יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

הורידו את האפשרות הזאת?אני מתכוון לגירסה 7,ואיך אני מחזיר את זה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים