עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj_horse,

שלום, אני משתמש באופיס בגרסה של 2016. באתר של מיקרוסופט https://support.office.com/en-us/article/What-s-new-and-improved-in-Office-2016-for-Office-365-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426?ui=en-US&rs=en-US&ad=US מופיע סרטון של מספר עדכונים כמו הדגשה של טקסטים ב POWER POINT, ומשום מה אני לא מקבל את העדכונים לאופיס שמופיע בסרטון. כל פעם אני מקבל עדכונים לאופיס ומתקין אותם אך עדיין הכל נראה אותו דבר. האם מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר, משתמש באופיס 2016, וגם לא מקבל את אותם עדכונים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

יש לי בעיה מוזרה ב winfax שאני מסוגל לשלוח פקסים לאחרים, אבל שאני מנסה לקבל פקס, ששולחים אלי, אז לא מקבל כלום מישהו יכול לעזור בזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by RX7,

לא יודע מה קרה אני לא מצליח לקבל קישורים גם מאנשים שברשימה שלי מישו יודע מה קורה?

4. היי, יש ברשותי מייל של נטוויזן שכבר שנים אני משתמש בו באוטלווק בלי בעיה, ולאחרונה אנשים ששולחים לי מייל דרך הסמארטפון אני מקבל למיל שנמצא בטלפון ובמחשב אני לא רואה אותו. מה עלי לעשות כדי לפתור את זה ויחזור לכדמותו ואראה את כל המיילים הנשלחים לא משנה מאיפה? תודה מראש!

5. Started by elad-k1,

שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. שלום. אם אתם חושבים שהמחשב שלכם איטי מדי ולוקח יותר מדי זמן לעלות תוכנה אחת קטנה ופשוטה ואתם רוצים להביא את המחשב שלכם לשיא חדש של ביצועים זה אפשרי אבל יש מחיר. יש אפשרות בווינדוס XP לשנות את ביצועי המחשב ואת תצוגתו כלומר אפשר להוריד כמה מביצועי המחשב שתצוגה וכך המחשב יעלה את ביצועיו בהעלת תוכנות ומהירות. אז אם אתם מוכנים להמיר את התצוגה היפה והמדהימה של ווינדוס XP לביצועי מחשב נורמלים עשו כך- לחצן ימני על המחשב שלי, אפשרויות. עכשיו יפתח לכם חלון לחצו למעלה בין האפשרויות על מתקדם. עכשיו תלחצו על ביצועים (Preformance) . עכשיו יש לכם אפשרות של לסדר את המחשב לפי הביצועים הכי טובים או לפי התצוגה היפה ביותר. בחרו מה שעדיף לכם. הערה: המחשב אוטומטית בוחר להתאים לפי התצוגה ה…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by MoAv,

היי , אני חושב שיש לי את כל הCODECים האפשריים , אבל למה אני לא מצליח להריץ קובץ MPEG שהוא בעצם SVCD פשוט ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by slim_shady,

לא משנה, למחוק...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. האם זה יתן לי משהו יותר אבטחה / ביצועים ? האם צריך לשדרג בכלל או שאין כל צורך?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

לא משנה מה ניסיתי התוכנה פשוט לא מתחברת בשום גירסא.... ואם אני מתחבר בפלאפון, אני מצליח להתחבר....

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by zazik bzazik,

היי קודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם את הפורום הכי מקצועי שראיתי (בארץ) יש לי אימיול 3.2 והוא לא מיתחבר לשרתים, ושהוא מתחבר לשרתים הוא מוריד במהירות של 0.5-1.5k ויש לי את אותה בעיה עם 4.2, הגירסא הישנה של אימיול (2.9) לא עשתה לי בעיות, אבל אני לא יודע איפה להוריד אותה (מישהו יודע???) אז מאיפה אפשר להוריד 2.9? או איך אפשר לתקן את גירסה 3.2 או 4.2?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Stas Rydelnik,

יש לאבא שלי מחשב נייד של LENOVO. נראה לי. הוא רוצה להתקין לעצמו תוכנת טורנט. בשלב שבו זה אמור להראות את התקדמות התוכנה זה פשוט מראה חלון ריק ולא מתקין..... ניסיתי גם UTORRENT.... וגם BITTORRENT...... אותו דבר

13. Started by efee123,

שלום, יש לי איזו בעיה בהתקנה של הAVG החינמי ונכנסתי לאתר שלהם והם אמרו להתקין C++ ממיקרוסופט. הוא מתקין ובאמצע הוא מבקש שאני יבחר מקור להתקנה.. כמו כשמוציאים דיסק של WIN באמצע! איך אפשר לסדר את זה?

14. Started by tomer03,

כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by yosizach,

המשחקים לא עולים לי ... זה התחיל מה uefa עכשיו זה במשחק בטל פילד 2 .. , אין המשחקים מסרבים לעלות לי הוא אומר שאין לי דריפקס 9 ... חבר שלי אמר שזו הבעיה ... לא יודע אני מנסה להתקין הוא אומר שאי אפשר .. אך אפשר למחוק את ה דירפקס 9 ?... ולהתקין .. מחדש ניסיתי עם הדרייברים כלום ..

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by avivmizrahi,

משומה היום כשאני ניסתי להוריד משהו הדפדפן לא נותן לי להוריד בטענה ש: unable to open this internet site. the requested site is either unavailable or cannot be found. please try again. אין לי מושג למה זה קורה.ראיתי באינטרנט שאומרים לנסות להוריד אז מדפדפן אחר,אבל אין לי ואי אפשר להוריד מאותה סיבה שאי אפשר להוריד כלום. אין מצב שזה קשור לאנטיוירוס או משהו כזה למה אין לי בכלל(פירמטתי תמחשב לפני איזה שבועיים-שלוש ולא יצא לי.אין לי גם וירוס ב100%). אני אודה מאוד למי שיעזור.תודה מראש גם כן.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

היי מישום מה לפני שבועיים הפיירפוקס לא נותן לי להיכנס אליו (הדף חושב.... וחושב.... וחושב.... במשך שעות וכלום) אבל דרך ה-Internet Explorer הוא כן נותן... איך אני בודק אם חסמתי אותו בפיירפוקס ובווינדווס 7? תודה מראש עידן

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by manshush,

אני מנסה להתקין דרייבר וזה מה שהוא רושם לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by 888,

הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה מאז שהתקנתי את העדכון של האנטי וירוס של avg היה לי 7.5 ושידרגתי ל8.5!(אני חושב שזה מזה) נגיד שאני ניכנס לאתר "יד 2" אז אני ניכנס ליראות איזה אוטו הוא לא נותן לי לפתוח את החלון של הפרטים! וזה רושם לי את הבעיה הזאת?! סתכלו בתמונה) מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. לא משנה עים איזה תוכנה אני ניכנס לאינטרנט זה לא מראה לי סמיילים ולא וידאו לא יודע למה ה ADOBE FLASH מותקן והכל אבל אחרי הגיבוי זה פשוט לא עובד... עזרה בבשקה... תודה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי קולקציית פורנו רחבה ביותר, ועד כמה שהחיפוש החדש של ויסטה נוח הוא כל הזמן מוצא אותה. האם יש דרך נוחה לעשות אותה בלתי ניתנת לאיתור ע"י החיפוש של WINDOWS. ולשים גישה עם סיסמה בלבד?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by red4ever,

עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מאז, כל פעם שאני נכנס לספידטסט אין לי את המסך הזה שמתחיל את הבדיקה. לצורך העניין, באינטרנט אקספלורר אני כן יכול לבצע את הבדיקה. מה קרה בכרום? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה

25. Started by EyEOnE,

לא מצליח להוסיף משתמשים לרשימה. נפתח לי חלון שרושם לבדוק את החיבור לאינטרנט. מערכת הפעלה Win 7, חיבור לאינטרנט דרך WI-FI.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.