תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מוזר כי לא מזמן דווקא כן הצלחתי. עכשיו משום מה זה לא מאפשר לי להגדיל את C או לאחד אותו עם מחיצה אחרת שיצרתי במיוחד בשבילו. אפילו שיניתי את האותיות של המחיצה החדשה ל-D כי חשבתי שהוא מאחד רק מחיצות עם אותיות עוקבות אבל גם זה לא עזר. יודעים מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים שחור לבן אני צריך להחליף ל-NTSC ואי אפשר ללחוץ http://img254.imageshack.us/img254/7942/tvtoolrs7.jpg
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על RECTANGLE TOOL ולא נפתח לי חלון עם עוד צורות.. (כמו בPHOTOSHOP למשל) מה אני עושה? (יש לי גרסה CS2) אה ואם כבר פתחתי הודעה מה ההבדל בין שתי התוכנות STOCK PHOTOS BRIDGE כי כשאני םותח אותם פחות או יותר נפתח אותו חלון...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים "ברשת"(חיבור כבל רשת והגדרה בכרטיס המובנה שלי שעל הלוח לתת למחשבים אחרים גישה לאיטרנט) אני עובד עם FIREWALL של ZA ולא מצליח לתת למחשב השני איטרנט ניסיתי שהכרטיס שמחבר ביני לבין המחשב השני יעבוד בZA בתוך איטרנט ובתור TRUSTED מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני משתמשת במערכת הפעלה של וינדווס ויסטה ואינטרנט אקספלורר. כאשר אני נכנסת לגוגל ומחפשת משהו עולות שתי בעיות שלא הצלחתי לתקן: 1. כאשר אני מחפשת משהו בעברית הדף מראה עברית אך משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 2. אני לא מצליחה ללחוץ על הלינק של אף תוצאת חיפוש, הכיתוב כחול אך העכבר לא מאפשר כניסה אלא עושה סימון של סמן טקסט. לגבי הבעיה הראשונה, ניסיתי לעשות encoding ולבחור ב- right to left אבל זה לא פתר את הבעיה. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה על העזרה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק בדפדפן firefoxs (בדקתי באקספלורר ועבד כרגיל) איך לי את הלחצנים של הdownload והunlock ולכן אני לא יכולה להכניס סיסמאות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לסדר אותה אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כאשר אני באה להעתיק לינק למסמך WORD אני מקבלת במקום הכתובת את המשפט הבא: Microsoft Office Word 2003. lnk יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני נואשת כבר. אני מנסה להפנות פורטים ליוטורנט כמו שכתוב ב portforward.com ופשוט לא מצליחה. או שזה סתם לא מצליח, או שאני דופקת את ההגדרות של האינטרנט אצלי וצריכה להחזיר הכל לקדמותו- יחד עם מהירות הורדה של 2K... למישהו יש מושג? תודה! תותי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ויסטה 64 BIT. היום אני סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת לא ממזמן התחלתי ללמוד את התוכנה 3D Max. כשנסתי להתקין את התוכנה במחשב שלי קבלתי הודעה בסוף ההתקנה שההתקנה לא הצליחה. נסתיי כבר את כול הגרסאות אך בכולן קבלתי את אותו הבעיה. תוכלו לעזזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי, יש לי פוטושופ CS4 חוקית בגרסת ME. אני לא מצליחה להתקין את עדכון 11.01.1. מתקבלת הודעה שפוטושופ לא מותקנת. ניסיתי גם דרך ה-Update מהתוכנה עצמה וגם להוריד עדכון מ-Winsoft ובשתי הפעמים ההתקנה נכשלה. מצ"ב צילום מסך: אודה לעזרה אם מישהו יודע או נתקל בבעיה הזו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחצת על לינק או היפרלינק אני מקבלת הודעת שגיאה של "Application not found". עובדת עם Windows 7 ו- IE 9. חושבת שעשיתי שינוי ב- Add-on של האקספלורר וזה מה שדפק לי את המערכת, שיניתי חזרה אבל זה לא עובד. כשנכנסת להוטמייל דרך www.hotmail.com הכל בסדר. אשמח לעזרה, החבר'ה בפורומים של מייקרוסופט ממש איטיים.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני מקבלת הודעה עם ללחוץ על לינק וכשאני לוחצת על הלינק זה לא מעביר אותי ללינק באקספלורר זה פשוט פותח לי הודעת טקסט ואני לא יודעת למה,עד עכשיו כשהייתי לוחצת על הלינק זה היה מעביר אותי ישר להודעה באקספלורר עכשיו זה פותח לי הודעת טקסט..
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי, אשמח מאוד לקבל עזרה. כאשר שולחים לי במייל קישור לאתר, אני עומדת עם העכבר על הקישור ואני לא מצליחה לפתוח. אפילו להעתיק לא ניתן. כאילו שזה "שטוח". האם יש דרך לשנות הגדרות כדי שכן אוכל להיכנס לאותם קישורים במייל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני משתמשת בתכנה nero 6 לצריבת מוזיקה סרטים וכו' אני לא מצליחה לצרוב סרט שהפורמט שלו avi מה לעשות? צריך לשנות פורמט? ואם כן, איך?
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב קובץ AVI לדיסק DVD R אבל אני מקבלת הודעה שיש בעיה בקובץ. בWINDOWS הדיסק שבכונן מופיע עם 0 בתים, ופנויים גם 0 בתים. את אותו קובץ ניסיתי להעתיק לCD_R והצלחתי. אני עובדת עם XP ועם צורב SAMSUNG S223. האם תוכלו להסביר לי מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-