עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by VL,

תראו.. פתחתי כונן חדש ב-Partition Magic... עכשיו אני רוצה לפרמט (את C)...אם אני יפרמט את C (איפה שהפרטישן מג'יק מותקן) הכונן ימחק ? או ישאר? תודה רבה לעונים

2. Started by x-amin,

כל פעם התוכנה פלאש עושה לי בעיות אחרי כמה זמן שהיא פועלת בום היא קורסת וכלום לא נשמר... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש והכל כלום לא עזר...מה אפשר לעשות? בניהול השגיאות מופיעה לי השגיאה הזאת: "??תקלה ביישום flash.exe, גירסה 7.0.0.470, תקלה במודול wintab32.dll, גירסה 3.24.0.0, כתובת התקלה 0x00006b6d?.?? לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." אם זה עוזר.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by PuG3o6,

שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  5. Started by עמרי בן ארי,

התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IzikDude,

יש לי את התוכנה VirtualDub והיא פעלה סבבה (עד עכשיו השתמשתי בקודק של Divx ) רציתי לשדרג ולהוסיף עוד כמה קודקים אז התקנתי K-Lite Codec Pack ועכשיו כל פעם שאני בא לעבוד עם סרט זה כותב לי שגיאה : מה לעשות ? תודה לעוזרים !!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

אם KASPESKY 6.0303 הכל היה סבבה אבל אם החדש )6.1.404 אי אפשר לראות תמונות באתרים!!! זה כולל את HWZONE אני מתכוון לזה שלא רואים את התמונות\פרסומות הזזות... בבקשה עזרו לי :'(

8. Started by 114508534,

אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by thealon,

איך אני יכול לשנות את השפה ב Office.2007 לעברית?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by assaf990,

us robotics 0766 8028844 מצאתי ב driver-guide אך הקובץ פגום מקור נוסף?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  12. Started by esaly,

חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  13. Started by compman112,

אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by r.b.y,

שלום אני מעונין לדעת כיצד אני רואה דרך תוכנה את החלקים שיש במחשב כלומר אומרים שיש לי מעבד כזה זיכרון כזה אני רוצה לדעת איך אני מגיע במחשב ולראות את זיהויי החלקים תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by status,

שלומות! אני צריך לקשר איזה BUTTON בflash לכתובת באינטרנט... איך אני עושה את זה? תודה לעזורים =)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by yakir10,

שלום עד היום התוכנה עבדה מצויין והכל טוב היום שבאתי מבית הספר היא אמרה לי את זה וכל כמה זמן היא אומרת את זה http://img470.imageshack.us/my.php?image=untitledvf3.jpg מה עושיםםם תודה מראש

17. שלום, אני מקווה שזה המקום לשאלה שלי. אני מנסה לקחת שני עמודות שבכל אחת 31 שורות, ולבצע פעולת חיסור בין שני תאים בכל שורה, התאים הם שעות, ולא מצליח כלומר אם בעמודה A2 יש לי את הערך 3:30 ובעמודה B2 יש את הערך 17:30 אני רוצה פונקציה שתיתן לי בעמודה C2 את הערך 12. שזה בעצם פעולת החיסור בין השעות. האם למישהו יש מושג ויכול לעזור לי,בבקשה.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה\אתר, שימצאו לי את פרטי השיר. אני אכניס קטע קצר מאיזה שיר שאני מחפש את שמו, והמקור(תוכנה\אתר) יתן לי את פרטי האומן והשיר. עם תשלום או בלי תשלום, אני מוכן לכל דבר שמתקרב לזה. אני אודה לכל תגובה בעניין.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MOFRA,

משהוא מכיר תוכנה שתאפשר לי להוציא מהוידיאו רק חלק שאני צריך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. פירמטתי את המחשב והתקנתי אייסיקיו, כשאני נכנס מופיע לי החלון של חדשות ICQ ומייד מציג לי את הדוח שגיאות של מייקרוסופט ניסיתי לעשות הסרה מלאה כולל לוח בקרה והתיקיה + התקנה מחדש עדיין לא עזר למישהו יש פיתרון ???

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by cohenha,

מי יודע כייצד להפעיל JAVA בדפדפן של OPERA האם צריך תוסף

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  22. Started by tomerzhr,

יש לי את התוכנה Bitspirit ואני מוריד נגיד סרטטט והוא שוקל 750 מגה אז אני משאיר אותו בלילה והוא מוריד לי 950 מגה והוא מופיע לי באחוזים על 56 אחוזזז ואני לא יכול לפתוח את הקבמצים של הסרטטטט מישהוא נתקל בבעיה המוזרה הזאת? או אולי יודע מה לעשות? תדה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by eladcohen100,

שלום! 2 בעיות: יש לי אינטרנט 1.5 מגה והתקנתי את תוכנת היוטורנט הידועה בשם מייקרוטורנט גירסא 1.6 . אני לא יודע למה אבל הוא פשוט לא מהיר אצלי הוא מוריד בקצב של 18 K בממוצע לכל הקבצים.וזה לא שבחרתי קבצים בעלי בריאות נמוכה,הם בריאים כמו שור ויש מספיק מקורות ומשתפים אבל אני לא יודע מה הבעיה..זא"מ כנראה צריך לכוון את ההגדרות ואני לא יודע בדיוק מה אני צריך לעשות...מישהו יודע איך מכוונים את ההגדרות והפורט למצב אופטימלי?אשמח מאוד,אם יש מישהו כאן שיש לו את התוכנה ,שיוסיף הנחיות בפרינטסקרין. להלן הקישור לתוכנה:http://www.utorrent.com/download.php הבעיה השניה היא: מספר קבצים שנדבקו לי למחשב איכשהו. הסיומת של כולם היא EXE ,מדובר בסביבות ה80 קבצים שנדבקו לכל קובץ טורנט. הם נראים באייקו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by ido-nava,

כל פעם שאני מפעיל סרט במחשב או קובץ וידיאו המחשב מאתחל את עצמו ... הורדתי את המקודדים K-LITE 4.80 וזה עדיין ככה ... למישהו יש מושג מהי הבעיה?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים