עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wewe1,

מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. אני מקבל את ההודעה הזאת Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help. כאשר אני לוחץ על web אני מקבל את ההודעה הבאה You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי את הפיתרון. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. אז ככה, לא מצליח לראות בטלויזיה סרטים שאני רואה על המחשב. השולחן עבודה כולל הפלייר (zoom player או bsplayer) מופיע על הטלויזיה אבל ללא התוכן... (מוזר מאד). התעלומה היא, שעל המחשב אני מצליח לראות את הסרט בעזרת נגנים שונים כגון zoom player או bsplayer ובעבר ראיתי גם בטלויזיה אבל משהו השתבש. קצת מפרט : win XP עם כרטיס מסך mx440 Geforce4 התקנתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, הורדתי קודקים (xvid ac3 וכו') ועדיין לא מצליח. משהו נתקל בבעיה דומה או פתרון לבעיה זו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by Godmoney,

הורדתי קובץ AVI של ג'יגה וחצי ואני לא מצליח לראות אותו... למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. זה רושם לי לדווח על השגיאה. לי נראה שזאת בעיית דפדפן ולא בעיה שלהם. צריך להוריד משהו כדי שזה יפעל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by בזיק,

אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  11. גם בFF וגם בIE. נגיד שמישהו שם תמונה ללא קישור, אלא רק מקור, ישנו מן סמל כזה בתמונה של דף שבור. במקומות אפשר לראות את התמונה ואצלי לא. איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  12. אהלן, הבעיה היא שכמו שרשמתי בכותרת, מאז העידכון לגירסא החדשה לא מצליח לראות תמונות מוגדלות בפייסבוק בFF. מה שהוא מציג לי זה רק מסך לבן וזהו.. בIE עובד מצויין, כמו כן התוספים היחידים שמותקנים הם POPUP BLOCKER ו IE TAB. אגב לפני השידרוג לגכרסא 6.02 מגירסא 6.0 הכל עבד מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. נכנסתי לכלים- אפשרויות - כללי. סימנתי שם וי בתצוגת אנשי קשר אבל עדיין אני רואה אנשים ירוקים קטנים בכל אנשי הקשר שלי...

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by yoakall,

שלום רציתי לגלות את הסיסמא שלי באיסיקיו כי אני טס לחו"ל ורוצה להשתמש בו שם ובטעות מחקתי אותה ועכשיו אני לא מצליח להיזכר בה. הבעייה שאני גם לא יודע איזה אי מייל נתתי כאשר התחברתי לאיסיקיו בהתחלה ככה שאני תקוע בלי אפשרות להיתחבר לאיסיקיו. הבעיה שאני מחר טס לחו"ל ואני צריך בדחיפות לגלות את הסיסמא. מישהו יודע מה אפשר לעשות..? אני נואש. תודה יניב.

15. Started by yoakall,

שלום רציתי לגלות את הסיסמא שלי באיסיקיו כי אני טס לחו"ל ורוצה להשתמש בו שם ובטעות מחקתי אותה ועכשיו אני לא מצליח להיזכר בה. הבעייה שאני גם לא יודע איזה אי מייל נתתי כאשר התחברתי לאיסיקיו בהתחלה ככה שאני תקוע בלי אפשרות להיתחבר לאיסיקיו. הבעיה שאני מחר טס לחו"ל ואני צריך בדחיפות לגלות את הסיסמא. מישהו יודע מה אפשר לעשות..? אני נואש. תודה יניב.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. שיחזרתי מוינדוס XP קבצי מוזיקה ותמונות על ידי תוכנת שיחזור מערכת של WINDOWS כעת אני מנסה להחזיר את הקבצים האלה על VISTA 64 אך ללא הצלחה התקנתי את התוכנה ntBackup-restore utility אך משום מה התוכנה לא נדלקת או משהו...אין לי מושג בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה זה דיי דחוף לי. -תודה, נחום.

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  17. שלום לכולם , אתמול מחקתי קובץ AVI . סדר הפעולות : לחצתי קליק על הקובץ -> מחק-> המער' תחילה שאלה אם אני בטוח שאני רוצה למחוק -> אישור-> הודעת מער': לא ניתן להעביר את הקובץ לסל המחיזור.האם ברצונך למחוק את הקובץ לצמיתות? -> אישור . כלומר , כנראה בגלל שהסל מיחזור היה מוגדר בנפח קטן והקובץ היה גדול ממנו , אז זה נמחק לצמיתות . עכשיו , האם ניתן לשחזר מסיטואציה כזו ? כי הרי זה לא שהקובץ עבר לסל המיחזור אח"כ רוקנתי את סל המיחזור .. ניסיתי עם תוכנת GETDATABACK ולא עזר... תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  18. אני מקבל את ההודעה הבאה: יש לציין שכבר אין לי על המחשב DEAMON TOOLS כי הסרתי אותה ושהמשחק הוא מקורי. אני עם ויסטה 64. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by ofeky1,

תמיד שאני מנסה להיכנס אני נתקע במסך הזה: משהו יודע מה צריך לעשות? ניסיתי למחור את הפלש פלייר ולהתקין שוב\לאפס את הדפדפן\לנקות קוקי ואת כל החרטות האלה וכלום לא עזר...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. בגירסה 3 אני לא מצליח.. אני מוריד את הסקין..שם אותו בתיקיה של skins בתוך התיקיה של ווינאמפ..ושאני מנסה לבחור סקין אין לי כלום...... ??? הורדתי עכשיו את ה5.0 החדשה בגירסת הלייט ואתו סיפור פשוט אין סקינים... מה עושים..? אולי אני לא יודע לשים סקין טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SHOOTER8,

יש לי בעיה שלא היתה לי במחשב הקודם. כאשר אני מקבל דואר עם בקשה לאישור קריאה, לאחר לחיצה על אישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: " ל-OUTLOOK EXPRESS לא היתה אפשרות לשלוח את האישור" במחשב החדש אני משתמש ב-XP SP3 תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. יש לי חשבון בGmail וניסיתי להפעיל אותו דרך microsoft outlook 2007. עשיתי לפי ההגדרות שמצויינים באתר http://office.microsoft.com/he-il/outlook/HA011488981037.aspx אם שולחים לי אי-מייל אז אני מצליח לקבל אותו אבל אם אני שולח אי-מייל אז הוא נתקע בoutbox. וידאתי שבתיבה שרת דואר יוצא הוא מוגדר כראוי: SMTP smtp.Gmail.com. אבל עדיין אני לא מצליח לשלוח אי-מיילים.

• 15 תגובות
    • 28.6k צפיות
  24. כשאני לוחץ על Invite 4 friends to Gmail או Invite *name* to Gmail אז פשוט לא קורה כלום כיאילו לא לחצתי בכלל. וגם כשאני מנסה לשלוח מכתב אז או שקורה המקרה הנ"ל או שקופצת לי הודעה שאומרת שהאינטנרט אקפלורר או ה פייר פוקס לא מחוברים לאינטנט. יכול להיות בעיה בחשבון שלי? אם כן אז בבקשה אם אפשר לשלוח לי הזמנה נוספת לאימייל הבא slim_shady10@walla.com למישהו אחר זה קרה? אם כן אז מה לעשות? בתודה slim_shady.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by etay34,

היי חברים, בתקווה וזה קשור לפה, יש לי חשבון בGMAIL ויש לי שם רשימת אנשי קשר. לחלקם אני מצליח בלי בעיה לשלוח מייל... יש כאלה שאני לא מצליח לשלוח כלומר אני כותב את הכתובת, כותרת, תוכן וברגע שאני עושה שלח אני מקבל את ההודעה: "הכתובה ****@**** בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה" יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? תודה מראש איתי.

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.