עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by infer73,

אני רוצה להדפיס קלפים מהמחשב שלי (לא מהמחשב שלי האמת, אבל לא משנה) הקלפים הם של משחק קופסא כלשהו, למקרה שלמישהו אכפת בכל אופן, יש לי כרגע מסמכי WORD (כלומר doc.*) עם הקדימה של הקלפים ובקובץ אחר יש לי את האחורה המתאים מה שאני רוצה לעשות זה להתאים ככה שאם אני אדפיס על שני צידי הדף אז האחורה והקדימה יתאימו אחד לשני (כלומר שהאחורה והקדימה של הקלף ייפלו על אותו מקום בדף, מה שיחסוך ממני הדבקות) בעצם מה שאני צריך זה או דרך להתאים מסמך WORD למסמך אחר ככה שתא מסויים בטבלה ייפול על התא הנגדי (יש לי טבלאות שבהן יש 4 תאים בכל שורה, אז אני צריך שתא מס' 1 של מסמך א' ייפול בדיוק על תא מספר 4 של מסמך ב') או לחילופין, אני צריך אפליקציה שלוקחת מסמך WORD (או סוג מסמך אחר, למשל PDF, ואז אני …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by artv8,

שלום לכולם. משום מה אחרי שעברתי לאקספלורר 7 אני לא מוצא את תיקיית הקוקיז. אני יודע שיש אפשרות למחוק את כולם באפשרויות של הדפדפן אבל יש כאלה שאני רוצה שישארו. מישהו יכול לעזור לי ? איך אני יכול לעשות ניקיון בקוקיז מצד אחד אבל לאתרים מסויימים להשאיר אותם? :s05:

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום, התקנתי פוטושפ על מערכת הפעלה windows8.1 ומשום מה סרגלי הכלים בתוך התוכנה מינייאטורים עד כדי כך שבקושי רואים אותם, ומאוד קשה לעבוד איתם. אציין שאני עובד עם מחשב dell XPS 15, ניסיתי להסתכל בפורומים שונים שחלקם טוענים שזאת בעייה של אדוב שאין לה פיתרון אך לא ניראה לי הגיוני. אציין שניסית לשנות את הגדרות הרזולוציה של המסך דרך מערכת ההפעלה, הרזולוציה של מערכת ההפעלה משתנה אך לא של פוטושופ, אילוסטריטור וכו... אם למישהו יש פיתרון לבעייה הזאת אני מאוד אשמח לעזרה, אני ממש אובד עצות ולא יודע מה לעשות כבר. לא נראה לי שאין פתרון לתוכנות גרפיקה בסדר גודל כזה, במיוחד לאחר שקניתי מחשב חדש ואי אפשר להישתמש בהם כראוי. תודה רבה, שי - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר בפוטושופ cs6 שעובד …

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אני צריך לצור שני חומרים האחד של דשא והשני של מים היושבים על שטח גדול יחסית אני עושה איזו הדמיה כולשהיא של עמק לצורכי הלימודים שלי אודה לכם אם תוכלו להעלות הסבר כולשהוא כיצד ליצר זאת או אפילו להפנות אותי לקישור שמסביר אני חייב את זה נורא דחוף מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. שלום, הבעייה היא כזאת: לאבא שלי יש טקסט בעברית כתוב על דפים וגם ב- Word במחשב. הוא רוצה להפוף את זה לקובץ טקסט, ואז לשמוע את זה ב- MP3 (את המילים שכתובות בקובץ) מישהו אולי מכיר תוכנה שמקריאה טקסטים או יכולה להפוך טקסט לקובץ קול (לא חשוב פורמט) תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by rk666,

אני צריך ליצור לפרוייקט שש-בש לוח משחק ולא יודע ממש איך, מישהו מוכן לעזור לי עם פוטושופ בקשר לזה? חיפשתי באינטרנט מין לוח כזה מוכן, TEMPLATE כזה, אבל לא ממש עזר לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by navk2,

שהמחשב עולה יש את המסך בשחור של אינטל אחרי זה מסך שחור ואז ריסטרט אחרי זה עוד פעם , מסך כחול (של אינטל) מסך שחור ושוב......... ניסיתי ללחוץ על F8 / F5 / F4 ולא קורה כלום ! ניסיתי לעלות את הביוס, שם הכול ניראה רגיל, אני יוצא ממנו ואז שוב ריסטרט וכל זה.... מה זה ? למה זה קורה ? ובעיקר איך ליפתור את זה... תודה ואם זה לא שייך תעבירו ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. פרמטתי את המחשב לפני שבוע התקנתי את איכס-פי מחדש התקנתי כמה תוכנות חינמיות, בין התוכנות התקנתי את DIVX5.2 החדש. הלכתי לעדכן את הוינדוס מבאגים (הורדתי כל מני עידכונים) ואז הגיע תור הWMP9 החדש, התקנתי אותו (הSERIES) ואז עשיתי רסט כרגיל ומה אני מגלה!?! רבק כל הסרטים שבפורמט AVI לא עובדים! איזה S!!! :AR15: :AR15: :AR15: עזרה!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  9. קניתי מחשב נייד של HP שעליו מותקינת תוכנת אנטי וירוס נורטון לתקופה של חודשיים שמעתי מחברים שאחרי תם התקופה שלה מומלץ להסיר אותה בגלל שהתוכנה הזאת כבדה על המחשב ותוקעת אותו לפעמים האם הדברים נכונים?ואם כן איזה תוכנה מומלצת היום? האם זה קשור למהירות המעבד או גודל זכרון או משהוא כזה?אפשר הבהרה בנושא?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה נתקלתי בקבצים מסוג DAA בפעם הראשונה. אולי מישהו יכול להסביר כיצד לפתוח או לצרוב קבצים אלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by aviel1988,

אני לוחץ על הלחצן שפותח את הדפדפן ואין שום תגובה האקספלורר לא נפתח... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה. לעומת זאת הפיירפוקס פועל בצורה טובה ללא שום בעיה. למישהו יש רעיון איך אני מחזיר לעצמי את האקספלורר? :-[

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by et_gershon,

שלום, במחשב שברשותי מתרחשת בעייה שלאחר עבודה ממושכת או בקטעים מסויימים עם עבודה על הדפדפן (IE) קופצת ההודעה הבאה: לאחר הבעייה הוספתי למחשב כרטיס זיכרון וכרגע יש בוא שלוש כרטיסים של 64. המחשב הוא מחשב ישן, אך עדיין ניתן לשימוש. יושבת בוא מערכת הפעלה windows 2000. כנראה שהזיכרון לא מספיק או שהבעייה אחרת והתבלבלתי. אני יודע ש-FF ייצרוך פחות זיכרון וכנראה לא ייקפיץ הודעות כמו זו בכזאת קלות, אך המחשב לא שלי ואבי מתעקש על IE :-\ יישנו משהוא אחר שאוכל לעשות??? בתודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. Started by Jack_g,

אהלן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הספציפי הזה פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול. העניין הוא שיש לי שניי קבצי ווידיאו זהים באורכם בדיוק, שניהם אותו סרט באחד האיכות ווידיאו טובה ופס קול לא. ובשני ההפך אני מעוניין להעביר לקובץ עם האיכות ווידיאו הטובה את הפסקול הטוב. אם איזו תוכנה או כמה תוכנות ניתן לעשות זאת? פורמט קבציי הווידיאו זה DIVX . בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. סליחה אני די חדש פה ואני לא יודע מה החוקים. עריכת המודר: בפעם הבא השתדל כותרת שמתמצתת את נושא הדיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by tomer_et,

עד היום עבדתי עם קאזאה לייט 202 בצורה חלקה וטובה. היום התקנתי את הגירסה העברית של התוכנה - ומאותו הרגע מהירות ההורדה שלי ירדה (בסביבות 5 שלפני זה הייתי מוריד ב50+). הדבר קורה גם כשאני מוריד קובץ שמצוי אצל המון משתמשים. כשאני מבצע חיפוש אני גם רואה שאצל אף אחד מהקבצים המוצעים לי רוחב הפס לא עובר את 20 (שלני זה הייתי רואה 475). ניסיתי להסיר את הגירסה ולהתקין מחדש את הגרסה הישנה (באנגלית), אך הבעיה נשאה כשהייתה. יש לכם רעיון מה יכול היה לקרות?

17. MODS, אני לא יודע אם מותר או אסור אבל ראיתי כמה THREADS שעוסקים בתוכנות P2P. אז ככה, עזבו אתכם מ-EMULE KAZZA IMESH WINMX וכו'... לפחות אם אתם רוצים פרקים של סדרות או סרטים. תתחילו פה: http://bitconjurer.org/BitTorrent בשביל התוכנה עצמה (חינמית לחלוטין). תמשיכו פה בשביל הפרקים/סרטים וכו': http://205.158.61.205 http://wwww.hotfire.net בערוצי IRC (פשוט תעשו חיפוש ערוצים עם המילה TORRENT) והכי חשוב פה: www.google.com חפשו BITTORRENT ותמצאו הרבה...... דוגמא לכדאיות: פרק של BUFFY ששודר בארצות הברית היום נמצא אצלי כבר כמה שעות.... כנ"ל לגבי חברים ER וכל סדרה אחרת... תהנו.

18. לא יודע אם זה קשור כ"כ לפורום הזה אבל זה אפשרי לבדיקת דואר של Gmail דרך אוטלוק אקספרס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

http://bp0.blogger.com/_K-JHUjJ3TNk/RgfGUa0qpXI/AAAAAAAAAA4/Z8G4EN4nYQE/s1600-h/adobe_070325_adobecs3_lg.jpg @

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה אני צריך להוסיף או לשנות ל WINAMP (או אולי לכ.קול) כדי שאני יקבל ביצועי שמע מקסימלים? יש לי מערכת LOGITECH X -540 5.1 וכ.קול מובנה של רילטק AC97.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. מחשב ישן עם כרטיס מסך MX440 בעיה בהתקנת הדרייבר.... כאילו והמחשב לא מזהה אותוץ הורדתי את החבילה של הדרייברים של הGEFORCE והוא לא מתקין לי את הכרטיס מסך... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html הבעיה היא שפעם היה דריבר ספציפי לכרטיס מסך ועכשיו הם שמו קובץ אחד לכמה כרטיסי מסך... יך פותרים את זה?

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  23. שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה חדשה במחשב שלי WINDOWS 7 ULTIMATE ומשום מה אחד מהדיסקים שעבד לפני פתאום לא מופיע במחשב שלי.. נכנסתי ל DISK MANAGMENT ושם הוא כן מופיע.. בדיסק יש מידע שכמובן אני צריך להמשך הדרך. מה עושים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Oren1307,

שלום, אני מעונין לבנות מצגת הכוללת סרטים, אודיו, תמונות ועובדת גם עם טקסטים והכל בשילוב. עד עכשיו עבדתי עם ה Movie Maker אבל אין שם תכונות כמו ב Power Point . בקיצור אני מבקש המלצה על תוכנה טובה וקלה לשימוש שתשלב לי פחות או יותר את שתי התוכנות הנ"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.