עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. לתוכנה יש אייקון של גלגל שיניים בצע תכלת או טורקיז היא חינמית ומנקה קבצים מיותרים במחשב תודה

3. הכותרת מדברת בשם עצמה, אני מחפש תוכנה שתוסיף טאב או משהו בכיוון של זה למאפיינים של כל התיקיות בווינדוס ויאפשר לי לנעול את התיקיה עם סיסמא, וכשמנסים לפתוח אותה היא תדרוש את הסיסמא בשביל להכנס. אני מניח שיש הרבה תוכנות כאלו, אבל מה שאני מצאתי היו בעיקר עם GUI מטופשים ומיותרים. תודה רבה! (אגב, כל תוכנה, גם לא חינמיות יתקבלו בברכה)

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  5. למה אני לא מצליח לסרוק לפי התוכנה הזו Windows Vista Upgrade Advisor מצורף תמונה ואם אפשר תשובה בבקשה ואם אפשר עזר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by telzur,

אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. התקוונתי שיהיה אפשר לראות את הקבצים בנגנים שונים למיניהם לאחר חיתוך אני לא רוצה לחתוך כאילו לכווץ ולשמור לשתי קבצים אלה לצרוב על שני דיסקים של 700 מגה רגילים ולצפות

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. Started by roma4k,

שלום בזמן חופשתי בצרפת צילמתי 3 קלטות וידאו במצלמת וידאו דיגיטלית. העברתי את הסרטים למחשב - 2 קלטות שלמות שלוקחות כ 14 ג'יגה ועוד חצי קלטת כ 7 ג'יגה. הייתי מעוניין כיצד יש לנהוג בכדי להעביר את הסרטים לדיסק DVD שאוכל לצפות במכשיר הביתי? צריך להעביר פורמט וגם לכווץ נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Reze,

מישהו יכול ללת לי שם של ספר טוב שמלמד איך להשתמש בphotoshop cs2 אני צריך שהספר יהיה בעברית ..... תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by dd7,

האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by מור23,

מהי הגירסה האחרונה של Real Player

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by uriya,

לאחרונה קורה לי (לעיתים דיי רחוקות) שהמשחב שלי קורס, ביום זה של ההודעה הזו המחשב פשוט נפל טוטאלית, ללא הודעה מוקדמת, ללא איתחול מחדש אלא קריסה מוחלטת, אני סורק את המחשב שלי עם ad-aware של lavasoft מעודכן כל הזמן ויש לי kaspersky גם הוא מעודכן. אבל מה?, קיבלתי לא מזמן מסך כחול אך איני יכול למצוא את סיפריית המיני-דאמפ שלי..... כן, אני כן שמתי ב-"מאפיינים" שברגע שהמחשב קורס שישלח לי קובץ על הקריסה. אם אתם יכולים לעזור לי בלמצוא את הסיפרייה האבודה?, אולי היא נימצאת במקום אחר, אני ניסתי גם למצוא אותו בחיפוש של windows גם ניסיונות אלו עלו בתוהו.... אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש תוכנת פקס שמאפשרת לשלוח פקס לרשימת תפוצה ע"י צירוף קובץ וורד. תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by emil57,

תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by halo,

אני צריך תוכנה טובה לצילום וידאו של מסך המחשב של מה שרואים על הצג איזה תוכנה טובה יש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.graphologist.org.il/

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by the king2006,

תראו את התמונה למה לא מופיע לי שם המשתמש????

19. Started by pavel19,

היי חברה שמעו אני לא מצליח לפתוח קבצי pdf למרות שהורדתי אותם למחשב, וכשאני פותח אותם מופיע חלון ובו כתוב אם אני רוצה לפתוח או לשמור את הקובץ. וכשאני לוחץ על פתיחה מופיע לי עוד פעם אותו חלון וככה בלי סוף תעזרו לי בבקשה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by free fraek,

הורדתי את המשחק ג'נרלס (אני יודע שזה לא חוקי אבל בינינו....).. וקיצר ההתקנה הולכת חלק אבל אז הוא נותן לי הודעת שגיאה שחסר לו את הקובץ Data.cab אפשר עזרה\מה אני עושה\איך פותרים את זה...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by zolder,

אם אפשר ויש אז משהו חינמי. תודה.

24. Started by Maiasony,

שלום שידרגתי לגירסא 11 והיא גרועה אני רוצה לחזור לגירסה 10 או 9 התקנות שלהן לא עובדות כי זה טוען שיש לי גירסה חדשה יותר מותקנת אני גם לא מצליח למחוק בשום דרך גם לא דרך הוספה והסרה של תוכניות אם אני מנסה להסיר דרך התקנת וינדוס זה מסיר אך אחרי זה מסכים להתקין רק את 11 מה לעשות

25. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנה לידיעת פרטים על קובץ WMV ניסיתי עם GSPOT לא נותן פרטים כלל גם לא ב MPC הקובץ מנוגן אבל לצורך המרה ל DVD יש לתקן את הרזולוציה ללא לפגוע ביחס רוחב לגובה וגם מה ה FRAMF RAIT 25 HZ או 29.97

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים