עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BENNY-L,

שאני רוצה לראות סרט או לשמוע מוסיקה הכול עובד אבל שאני נכנס ליוטיוב אני לא שומע כלום

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שלום, נכון יש את הסמל הזה של החמור אחרי שממזערים את האימיול (זה שליד השעון למטה..) אז איך אני יכול לשנות את הסמל הזה לסמל אחר? תודה רבה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by fish123,

יש למישהו מושג אם קיימת בעולם תוכנה שמסוגלת להציג סדרות וסרטים כמו ממיר דיגיטלי? (לדוגמא, לשים כמה קבצי סרט בתיקייה שהיא תהייה ערוץ כלשהו ואז אוכל לדפדף, לראות איזה תוכנית יש אחרי זה) להתייחס ברצינות ;D תודה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by ns,

אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על המחשב. לדגומא כשאני משחק במשחק אני רוצה להקליט אותו. תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by udi,

לפני כשבועיים ניסיתי לשלוח קובץ של תמונות בגודל של 3 מגה אבל הבנתי שאי אפשר לשלוח קובץ גדול כל כך במכה אחת הבעיה היא אחרת ניסיתי למחוק את הקובץ מהתקיה של ה OUTLOOK של קבצים יוצאים והקובץ מסרב להמחק וכל פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא מנסה לשלוח את הקובץ בשנית מה אפשר לעשות איך אפשר למחוק את הקובץ מהתוכנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by Shalti,

שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לגבות את מערכת ההפעלה והרג'יסטרי וגם תאפשר לי ליצור סוג של image של הכונן. אם אין תוכנה שמאפשרת לבחור בין האפשרויות אז שלפחות תעשה אחת מהן. אני מכיר את Norton Ghost, השאלה אם יש תוכנה יותר פשוטה שעונה על צרכיי. תודה לכל מי שעונה!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by em28,

לאחר התקנת ההרחבה Quick Locale Switcher והסרתה, החל להופיע לי המסך הבא בעת איתחול פיירפוקס. במצב בטוח השועל עולה- הסרתי את ההרחבה לחלוטין , ללא הועיל. התקנתי מחדש את השועל , לא עזר. נטרלתי הרחבות נוספות שיכול להיות שהיו בהם שינויים , לא עזר. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by nadavc,

שלום! אני מנסה להקליט קובץ אודיו מהאינטרנט, ואני צריך תוכנה שתוכל לעשות את זה. תודה עריכה: Allrecorder - תוכנה להעתקת קבצי אודיו מהאינטרנט. אני אשמח לשמוע על עוד תוכנות

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by PCguy,

מישהו יודע איך רואים היסטוריה?? איפה הוא מאחסן את הTEMP

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  11. Started by אבשה,

אני יודע שאסור לדבר על פריצות ודברים כאלה אז אני מבקש אפילו רק את גרסת הניסיון של Photoshop 7.0 תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dd7,

אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by benor,

שלום, אני משתמש בקאזה לייט ושאני מחפש Audio זה מוציא לי רק 128 ומתחת מעל זה לא מוצא יותר אתם יודעים עם יש דרך לעשות שיהיו איכויות יותר גבוההות?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Jabradb1,

שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם לגבי תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ DOC לקובץ CHM. אני לא מעוניין באתר שעושה המרה אונליין אלא בתוכנה. רצוי שתהיה חינמית/זולה מאד 20$ מקסימום תודה מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום חבר'ה. באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'. לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו? השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG? תודה. נ.ב מבחינת גרסאות תוכ…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי תיבת IMAP שמאוכסנת ב-GMAIL. אני רוצה לגבה אותה מה-OUTLOOK באמצעות קובץ PST או משהו דומה, זה אפשרי? איך אני יכול להגיד לאאוטלוק להוריד את כל המיילים בכל הספריות - כי כרגע רוב המיילים לא ירדו אלא רק בפעם הראשונה שאני ניגש אליהם ומסתכל עליהם הם מתחילים לרדת...

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. יש אפשרות ב FF למחוק cookies רק באתר ספציפי ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by ofer_shm,

הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by alibaba12,

אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל,בבקשה העבירו את זה למקום המתאים היי . אני מנסה בימים אלו להתחיל להבין בנושא הקידוד,ממה שהבנתי עד עכשיו התוכנה virtualdub היא המומלצת. עד עכשיו הדבקתי את התרגום דיי בפשטות והקובץ שהתקבל הוא בערך כ90% מגודל הקובץ המקורי, איך אני יכול לסדר את זה? האם יש אפשרות להצמיד כתוביות מבלי לאבד איכות? אני מחפש מדריך\הסבר כללי למישהו מתחיל על עניין הקידוד,קודקים וכל מה שמסביב אם מישהו מכיר משהו בסגנון אני אשמח

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אני מהמר שלמיקרוסופט עדיין לא עלה הרעיון המבריק לשלוח למשתמשים הישראלים טלאי שיעדכן את הגדרת שעון הקיץ/חורף לשנה הנוכחית. אני מהמר שאלפי אנשים יעדכנו את הזמן ידנית, ושהוא יחזור להם שעה אחורה כעבור כמה ימים (בזכות פיצ'ר ה-Internet Time). הם יעדכנו שוב, ושוב הוא יחזור להם אחורה. למה לעצבן כך את לקוחותיהם? אין לי מושג, אבל אני מאמין שזה עומד _שוב_ לקרות. מה דעתכם? מיקרוסופט סידרו את זה כבר ברוך השם? אם לא, פשוט בושה. הנה הפתרון העקום שלי מ-2002.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. יש לי לוח ATI IPX 150 ואני לא מוצא עבורו את הדרייברים,לא משנה היכן חיפשתי תמיד הגעתי לאתר של AMD ושם פשוט הוא לא קיים. אודה בבקשה ממכם ללינק עבור מקום בו אוכל להוריד את הדרייברים ללוח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by yanipc,

שלום,אני משתמש במסן 8.1 והרבה פעמים יש לי בעיות חיבור והמסן לא מתפקד כמו שצריך...יש לי מודם של תומפסון וראוטר של לינקסיס ואני יושב ממש 5 מטר מהראוטר ולפעמים צצות בעיות בחיבור, אבל שאני מחבר את המחשב ישרות למודם המסן נכנס בקלילות בפחות מ2 שניות מה עליי לעשות תודה מראש יניב

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by ashbit_q,

יש לי מעבד E6750 2.66 בלי אוברקלוק עד לפני חודש הכל היה טוב אבל פתאום הוא מתחיל לעבוד על 70% 90% וחוזר ל1-5% בלי סיבה בדקתי את חום המעבד בתוכנת אוורסט כחצי שעה והוא הגיע במקסימום ל50 מעלות כשהכי פחות הוא מגיעה ל38 מעלות מה נראה לכם שהמעבד נפגם או לא?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.