עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by black mammmba,

שלום לכם. אני מנסה למחוק קבצי AVI או MPG. והמחשב טוען כי הן בשימוש של אדם אחר או תוכנה אחרת. הפעלתי את המחשב ב"סייב מוד". וניסיתי למחוק. והוא עדין אמר "בשימוש תוכנה אחרת ואדם אחר". פתחתי את המאפיינים של הקובץ. ראיתי לשונית של "הגנה מתקדמת" לקובץ. עכשיו זה קבצים שאני עשיתי. ולא הוספתי לזה הגנה.. ובכל זאת הוא לא נותן לי למחוק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי....

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by yotep,

אין לי סאונד בכלל בכל סרטון פלאש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by megahertz88,

אז נכון שזאת לא תוכנה מקצועית, אבל אני עובד איתה על איזה דגם, ומנסה ליצור Face, שמחבר בין ארבע קווים, אבל הוא נוצר איפה שאני לא רוצה. מצורפת פה תמונה לדוגמה, אלה הם שני משולשים חופפים (זהים), ואני רוצה שהפייסים יהיו בינהם, אבל הם נוצרים רק במשטח אחד, ועל כל משולש. אני לא רוצה שעל כל משולש יהיה פייס, אלה רק בין המשולשים. ניסיתי למתוח קו עם העפרון בשביל "לסגור" מלבן בינהם, אבל זה לא עזר. (זוהי הדגמה למצב) http://img354.imageshack.us/my.php?image=701fz3.jpg הבעיה הזאת מפריעה לי מאוד לסיים את הדגם שלי, מכיוון שאני מעוניין "לצבוע" את הפייסים בצבעים שונים. אשמח לקבל תשובה במהרה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. אני עם XP. בכל הקלדת טקסט (גם פה!!!), כל אות שניה לא נקלטת, כאילו המחשב נתקע, חושב ומגמגם. בד"כ זה מתחיל אחרי הקלדה רציפה של 10-20 מילים. ניסיתי לסגור את כל התוכנות וזה לא עוזר. אין רוגלות וכו. גם האמיול סגור. יש למישהו רעיון? יתכן שזו תוכנה שיושבת לי על הזכרון וגורמת לו לקרטע...-?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Alina,

שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by pavel19,

היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by Zambar,

אז, את המחשב שלי תקף וירוס נורא נחמד ומגניב שסוגר כל חלון שכתוב בו איזכור למילה virus, antivirus ו spyware ככה שאני לא יכול לפתוח את האנטיוירוס שלי (קספרסקי), לא להתקין שום אנטיוירוס אחר, ובטח שלא להריץ סריקה אונליין כדי להעיף את הממזר לכל הרוחות והשדים. הלפ! עזרה, לעזור, מישהו!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by EMXMAN,

שלום הורדתי תוכנה מסויימת שהסיומת שלה זה DAA ואין לי מושג איך צורבים את זה NERO לא מקבל את הסיומת הזאת זה מן קובץ שצריך לצרוב אותו איכשהו ניסיתי לעלות ב DEAMON TOOLS לא פותח אותו ניסיתי לפתוח ב WINRAR לא עובד גם למישהו יש מושג איך פותחים או איך צורבים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. איזה תוכנה יותר טובה WinAVI.Video.Converter או x-3gp-video??

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  11. שלום ! יש לי שאלה.. איך אני יכול לערוך וידאו ? - כאילו נגיד לחתוך קטע מקליפ/סרט/סדרה ? אתם אולי מכירים את התוכנה Sony Sound Forge (תוכנה לעריכת אודיו) יש משהו בסגנון התוכנה הזו לעריכת וידאו ? כי אני פשוט רוצה לחתוך קטעים מתוך וידאוקליפים. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 11.1k צפיות
  12. Started by tulicooli,

פתאום בזמן האחרון אז בTask Manager הוא התחיל להראות לי שהFF שלי משתמש במעל 150,000K Memory usage ומה שבדרך כלל היה 30 מקסימום ואף הוא מגיע לי ל400! וזה תוקע את המחשב..ועשיתי סריקת ספייוואר ולא מצא כלום.. אולי יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by moris,

היי! איך אני פותח פורטים לאימיול בתוכנת אנטי וירוס נורטו 2003? תודה!

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by FireFlash,

משום מה פתאום אני שם לב שאין תוכן בתוך חלון ההורדות.... כלומר פעם היה שם תיעוד של כל ההורדות ויכולתי להוריד שוב. עכשיו אין שם כלום חלון ריק משהו מבין אולי איך לסדר את זה נכנסתי ל About:config וניסיתי למצא את הבעיה אבל ללא הועיל אשמח אם משהו יעזור לי בבעיה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by StreetRacer,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה להורדת קובץ גיבוי משרת. התוכנה צריכה להוריד באופן קבוע בשעה מסויימת מבלי שאני אגדיר לה הורדה עתידית כל פעם מחדש. ניסיתי את DAP, וזה עובד טוב אבל אני כל פעם צריך להזין מחדש את פרטי הקובץ. האם למישהו יש המלצה לתוכנה כזו ? שוב, הורדה קבועה בכל יום מבלי שאתערב. שמוליק

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by mistaarvim,

:s05:

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. אני אוהב את MV2player אני משתמש בה כרגע, אבל אני מחפש תוכנה שיודעת למתוח את הסרט על כל המסך כמו שב VLC אתה יכול לקבוע (16:10)ASPECT RATIO, ב MV2 אני צריך את הקטע של האפשריות סינכרון כתוביות שיש שמה עם ctrl + אחד החיצים, ניתן בקלות לסנכרן תרגומים. תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  19. שלום לכולם אני מוריד מאתר טורנטים supertorrents עכשיו שמתי לב שמדי פעם[לא תמיד] כשאני מוריד טורנט מסויים, לא משנה באיזה תוכנה[בין אם מדובר בABC או בBITORNEDO] הטורנט פתאום "נתקע". מה זה אומר? התוכנה עובדת, אפשר ללחוץ על הכפתורים, אבל כל המחוונים, של המהירות, של הזמן, ודברים כאלה, נתקעים. כאילו עושים "פריז" במקומם. הבעיה מסתדרת אם אני מפעיל מחדש את הטורנט, לכמה דקות עד שקורת שוב. יודעים מה אפשר לעשות? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by x-amin,

אולי אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פירסמתי שיש לי שגיאה בפלאש והמלצתם לי להתקין גרסה חדשה יותר אך הבעיה נמשכת.. כאשר אני משתמש בפלאש לאחר כמה דקות התוכנה פשוט קורסת(הודעת שגיאה של הווינדוז..) גיליתי שגם בתוכנת עריכת הוידאו שלי כאשר אני סוגר תתוכנה היא נתקעת ולאחר כמה שניות גם אז יש הודעת שגיאה.. עוד משהו שקורה במחשב זה שמידיי פעם כל החלונות פשוט נתקעים כאילו המסך נתקע אבל אפשר לצאת מדברים(alt+tab פועל) בקיצור זה מחשב חדש ואני לא מצליח לחשוב על משהו הגיוני שגורם לזה..מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thegame998,

מה זה בדיוק תוכנה צד שלישי? אם אפשר בבקשה תשובה?

23. Started by thecenter,

שלום לכולם. יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2. התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני. הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה. מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה. רעיונות למישהו ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ruff stuff,

שלום אם יש לי 2 דפדפנים ואני משתמש בשנייהם אף אחד לא מוגדר ברירת מחדל האם פעולה מסוימת שאני עושה על דפדפן אחד תשפיע גם על השני? והאם אין בעייה שיש לי כמה דפדפנים? תודה.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by kikkler,

is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים