עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ras81,

שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by d_v,

שלום לכולם ניסיתי עם תוכנות- daemon tools, winiso, isobuster ועדיין לא הולך... דיימון מזהה את הקובץ לדוגמא, אולם פה זה נגמר... מה לעשות???? תודה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. בכוונה הפיירוול של הווינדוס. על מה אתם ממליצים, אחד קל שעושה את העבודה ושלא תופס הרבה משאבים. תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. איך משנים ב XP את האופציה שה laptop יהיה בהיר גם אחרי שאני מוציא ממנו את המטען?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by skywalker13,

הנה קבלו זאת החתימה הראשונה שלי. עשיתי אותה בשביל עצמי היא לא לאחרים. אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר אותה ולעשות אותה יותר יפה (כמובן אם הסבר איך עושים את זה בפוטושופ) זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה שאני פותח את דף הבית הוא נכנס לאתר : http://safesurfingpage.com/security/xp/ מזה וירוס? אל אני מוחק אותו ? תעזרו לי בבקשה

8. כשאני מפעיל תוכנות כגון סבבה די סי או תוכנה של after efect ועוד כמה תוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה>תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by kaitel,

אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by Lioriii,

איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Psy,

תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. יש תוכנה או אתר כזה ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. אין לכם מושג כמה אני .......... :'( :'( :'( :'([ :behead: :behead: פתאום!פתאום! יש את המסך הכחול הזה של הWIN הוא עושה RESTAR ושהמחשב עולה נמחקו לי כל המועדפים! פתאום! לא עשיתי כלום! :'( :'( :'( כל החיים שלי היו במעדיפים! היו לי שם איזה 150 אתרים! חשובים לי! ואני כמו טמפל לא גיביתי! ניסתי לעשות שחזור מערכת אבל המWIN לא מצליח לשחזר! :'( :'( :'( :'( :'( HELP ME

16. יש לי 36 עמודות של מספרים כשבכל עמודה יש בין 500 ל-1200 מספרים. אני רוצה למצוא מגמות כלשהן בין כל שני עמודות למשל כשמספרים בעמודה X עולים בערכם, כך גם מספרים בעמודה Y (לא משנה אם תלות לינארית, אקספוננציאלית וכו') יש דרך יותר קצרה מלסמן כל פעם שני עמודות, לשרטט גרף נקודות ולחזור על כך 36! פעמים?

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by EITANPP0,

האנטיוירוס kaspersky טוב לשימוש? הוא יעיל ואיכותי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

מה יכולה להיות הבעיה? *הערה: ניסיתי ב WMP WINAMP VLC...כלום

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by IlanF,

חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by idofr,

הייייייייייייי ממצב?! חג שמייח לכולם אז ככה סבא שלי מחפש תוכנה לניהול כספים וחשבונות בייתיים צריך משו פשוט וידידותי למשתמש ו..............זהו אז המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. היי, אני צריך בבקשה דרייבר שמתאים לוויסטה 32ביט לג'ויסטיק הזה: sidewinder precision 2 joystick חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מקווה שתמצאו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. יש לי נייד של העבודה ונייח פרטי ואני רוצה לסנכרן את ה calender בשניהם. כאמור, outlook 2007. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

ניסיתי להשתמש בדריברים של NVIDIA ל VIVO שלי, ולא הצלחתי(הורדתי מהאתר של NVIDIA והתקנתי). יש שם כנראה בעיות בהגדרות. איזה שיטת שידור אני צריך לבחור? יש שם PAL_B, PAL_M, PAL_N וכו'. יש עוד 2 אפשרויות: 1) "קלט וידאו" שאותו אני לא יכול לבחור. 2) "אפשר פלט" שאותו אני יכול לבחור. האם אני צריך לסמן את השני? תודה! עריכה: כשאני מחבר את מקור הקלט לטלויזיה הכל עובד. אם אני מחבר מכשיר אחר למחשב, זה עדיין לא עובד, כלומר, הבעיה היא במחשב ולא במקור קלט. לא משנה, הסתדרתי. הורדתי את הדריברים של WDM בגירסה 4.05 של NVIDIA מהאתר של MSI. משום מה, באתר של NVIDIA יש רק דריברים ישנים(או שאני פשוט לא מצאתי את החדשים יותר).

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. כשאני מוריד איזשהו סרטון או תוכנה כלשהי מהאינטרנט, ואני לוחץ על פתח ולא על שמור. האם זה משאיר עקבות כל שהם על המחשב לאחר שאני סוגר את האפליקציה שאותה הוא פתח, לדוגמה ווינדוס מדיה פלייר או התקנה של תוכנה כלשהי? ואם כן, האם אני יכול להגיע אל העקבות האלה ולראות שוב את הסרטון הספציפי? או להתקין שוב את התוכנה? איך אני עושה זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  25. לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.