תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לערוך אותו... ז"א לחתוך קטע מסוים. אני לא מצליח לעשות את זה. ניסיתי ב: Movie Maker,Sound Forge 8.0,Video Edit Magic 4.3 הוא פשוט בא כגוש אחד ואי אפשר לחתוך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשדרג את האנטיוירוס הוא בודק אחרי שדרוגים והוא מוצא אבל בשלב של הורדת השדרוגים הוא מפסיק ונותן לי שגיאה מוסימת שיש בעיה... מישהו יכול לעזור לי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה תמיד שאני עובר דירה המחשב מחליט להידפק(תמיד תהיתי האם יש קשר?). בכל אופן, אני מוגן ב AVG 7.5 ו ANTISPYWARE, סורק ב SPYBOT פעם בכ-3 ימים. אתמול המחשב החליט לעשות ריסט תוך דקה מדי כמה זמן(RPC FAILURE), סרקתי לבלסטוורם ולא מצאתי כלום. סרקתי שוב לוירוסים ומצאתי איזה 2 תולעות ש ה AVG מצא ומחק. ביטלתי ב SERVICES ש הRPC עושה RESET למחשב אם הוא נופל וכעת התקלה סודרה. רק מה , משהו הולך משהו בא, וכעת כאשר אני עושה COPY או CUT , אין לי את האפשרות לעשות PASTE. רק דרך הCOMMAND LINE אם תהיתם. ממש מרגיז. יש למישהו איזשהי הצעה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי AOPEN 16/48A ואני לא מצליח לעשות DVDRIP לסרטים שלי (חוקי לגמרי!) אני עושה לפי המדריך בDOOM9.ORG לXVID וזה זה לא עובר את השלב של הRIPPING זה אומר שאין לו מקודד לזה! זה בגלל שהDVD לא פתוח? תודה על התגובות! ROSESR
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הוא כותב לי ארור בווינראר: ! There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי 17 גיגה פנויים מ ה אני אני עושה?תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Ghost לכונן שלי כדי שאני לא יצטרך להתקין כל פעם ת'דברים מחדש אחרי פורמט. התקנתי את נורטון גוסט 2003 ועשיתי Backup. עלה לי התפריט של הדוס, ושמתי דיסק בכונן כדי שיצרוב אליו את ה image. אחרי דקות הוא נתקע. ניסיתי דיסק מחברה אחרת - אותו הדבר. מה אני עושה לא בסדר...? זה הרס לי כבר 5 דיסקים... תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קובץ שלוקח קצת יותר מ 700MB (בערך 703MB) שאותו אני רוצה לצרוב באמצעות NERO. נכנסתי ל HELP של NERO ופעלתי לפי ההוראות שיש שם בנוגע לאיך לעשות OVERBURN, אך משום מה, כשאני רוצה לצרוב, הוא עדיין אומר לי שאין מספיק מקום על המדיה... מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות screen shot באמצע סרט שאני רואה ב-MP אז אני לוחץ על הכפתוק Print scrn וכשאני פותח את הפוטושופ ועושה הדבק הוא נותן לי מסך שחור על הדף..... איך אני מצליח לעשות screen shot ושתישאר כמו שאני רואה בסרט??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הסרוויס לא עובד קיבלתי EVENT ID 1000 EVENT ID 7000 EVENT ID 7038 אשמח לעזרה
-
אני משתמש בתוכנת Microsoft Office outlook 2003. אני רוצה לעשות חיפוש על מיילים בטווח מסויים של תאריכים, של כל המיילים בשבועיים הקודמים... כשאני משתמש באפשרות של חיפוש מתקדם: (כלים->חיפוש->חיפוש מתקדם או באנגלית, Tools->sFind->Advanced Find) אני מקבל בודעת שגיאה. ככה אני מכניס את הערכים: ההודעת שגיאה שאני מקבל היא: (בעברית) ובאנגלית: מישהו יודע איך צריל לעשות את החיפוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעתיק סרט אורגינל למחשב דרך התוכנות האלה Kingdia DVD Ripper Ahead DVD Ripper ואני לא מצליח יש לי את השגיאות האלה . http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210229.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210245.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210268.jpg
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
האלן נכנסתי לביוס.הגדרתי שיעלה מ ה CD הכנסתי דיסק ואז הוא רושם"לחץ על כל כפתור לעלות מ הדסיק" אני לוחץ והווינדוס עולה רגיל. אני חושב שזה בגלל שהמקלדת לא מגיבה במצב הזה.(אין אור במקלדת)מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מצלמה שיש בה כרטיס של 16GB. אז אני משתמש בה כDOK. אז קראתי שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB בFAT32. אז אמרתי שאני אפרמט לNTFS וככה אני אוכל להעביר(קובץ של 6.5ג"ב) הבעיה זה שאני עושה מקש ימיני על הכונן במחשב שלי, אני לא יכול לפרמט אותו, אני יכול לפרמט רק לFAT32 לא לNTFS. מישהו מכיר תוכנה שתתן לי לעשות את זה? תודה, אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי היום לפרמט את המחשב של חבר שלי,מפרט: P4 2800MHZ ASUS P4S800D 2X256MB SAMSUNG 80GB בהתחלה לא הצלחתי לפרמט כי לא התקנתי את הבקר SATA אחר כך התקנתי אותו עם דיסקט ואז אחרי שהוא פירמט ולפני שהוא מעתיק את הקבצים היה רשום שחסר קובץ RAID.SYS מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לוחץ על SHARE, ואז בוחר בסמל של הפייסבוק, ואז נפתח חלון ויש כתובת URL , ואפילו שאני מעתיק את הכתובת, ומקליק SHARE זה לא עושה דבר. מישהו נתקל בבעיה? ניסיתי גם בדפדפן פיירפוקס, וגם אקספלורר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני רושם תגובה שברצוני לפרסם, לוחץ על "post" ושום דבר לא קורה. מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כותב תגובה, לוחץ "POST" הBOX של התגובה נהיה אפור, והכפתור של התגובה נהיה לחוץ ומשנה ל "POSTING" או "POSTED" וזה נשאר במצב ללא כל שינוי. הדפדפן מסיים להיטען, ניסיתי גם FF וגם IE, התגובה לא מכילה סימנים מוזרים או דברים בעייתיים אחרים. ניסיתי לעשות רענן\קידמה-אחורה. להגיב במקומות אחרים תגובות אחרות, לא עוזר. רעיונות? :-X נ.ב. אם טעיתי בפורום תעבירו
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לפתוח קובץ שבלונה שנערך ע"י Word2007 עם Word2003 יש ליתוכנה שנקראת Convertor2007 to2003 ועם התוכנה הזו אני יכול לקרוא קבצי Docx אבל לא ידוע לי אם אני יכול לפתוח קובץ Dotx. אשמח לדעת אם ישנה אפשרות כזו בכלל?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוא מביא לי דף שלם של שורות בשפת תיכנות כלשהי. מישהו יודע מה עושים? ד.א - ב IE האתר עובד טוב.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה avant browser מופיעה לי ההודעה הנ"ל הסרתי את ה avant browser ומחקתי כל זכר שלו ב regedit והתקנתי מחדש והבעייה לא נפתרה מה אפשר לעשות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מיד אחרי שהתקנתי את הדרייבר 9.1 (ATI) ניסיתי לפתוח את התכנה ומאז אני מקבל שגיאה מהסוג של 'SEND' 'DONT SEND' של מיקרוסופט... מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-