עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rafi921,

שלום אני רוצה ליצא דואר אלקטרוני וחשבונות דואר מ- outlook 2007 ל - windows mail איך אני יכול לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by Absurd,

היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. יש לי קובץ MKV ששוקל קצת יותר מ8 גיגה ואני רוצה לחתוך אותו ל-2 כדי שיעלה לי על דיסק DVD כי אני רוצה לראות אותו בטלויזיה היא תומכת בFULL HD . באיזו תוכנה לשתמש ? (וירטואל דאב לא קורא קבצי MKV) תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dani k,

שלום אנשים. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows xp בגרסת 64 bit. כאשר אני מנסה להתקין את נורטון 2006 , מופיעה ההודעה הבאה: "this product requires windows 2000 service or greater a 32- bit version of windoes XP.setup will exit" מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. היי משום מה יש לי בעיה מוזרה שפתאום צצה, אני משתמש באווטלוק 2007 ושאני מנסה לפתוח לינק הוא מסרב לפתוח לי אותו ורושם שיש בעיה תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by Googleness,

לאחר שקראתי באתר Lifehacker מאמר קצר על סקר שהם עשו בו מתברר שהרוב של גולשי האתר עבר לכרום (יתרון של 10% על פני פיירפוקס) החלטתי לנסות בינתיים עד שייצא פיירפוקס 4. יש כמה פיצ'רים נחמדים שמובנים בכרום והנה הקישור למאמר. בדומה לדיון "Firefox 3 - התוספים שלכם" אני אתחיל בכך שאני אביא המלצות לתוספות שאני משתמש בהן לדפדפן ואשמח לשמוע מה התוספות בהן אתם משתמשים, התוספות של כרום בחיתוליהן אבל יש עתיד לדעתי. 1) עיצובים ניתן להוריד עיצובים חדשים לכרום מהקישור הבא. אני משתמש בWes Craven. 2) תוספים תוספים לכרום אפשר להוריד מכל מיני אתרים, זה האתר הרשמי של גוגל. AdBlock התוסף הכי מוצלח אותו בדקתי לחסימת פרסומות, בניגוד לאחרים בכרום הוא לא מאט את העמוד בטעינה. כמו כן בהגד…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by wooper,

היי היה מותקן במחשב נרו 7 והסרתי אותו עכשיו שאני מנסה להתקין אותו זה לא הולך גם במצב בטוח לא מצליח תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום, (מצטער אם מישהו שאל את זה כבר פשוט לא מצאתי משהו כזה בחיפוש) התקנתי השבוע את הגירסה האחרונה של winamp וכשאני משנה את הווליום בתוך התוכנה זה משנה לי את הווליום במחשב כולו. כלומר אם אני שומע שיר בווינאמפ ומפעיל קובץ וידאו/אודיו דרך תוכנה אחרת ומחליש את הווליום דרך הווינאמפ זה מחליש את הוליום לשאר התוכנות. מישהו/י מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? זה ממש מעצבן... :-\ תודה מראש יניב

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. אם זה לא המקום והמנהל מעביר - בבקשה תגיד לאן אתה מעביר חחחח זה המפרט שלי amd 64 3200+ albatron k8x800 pro pmi 512 ddr400 cl2 ati radeon 9800 peo 128 maxtor 80 sata supertalent case hec 475 2 fan windwos xp pro sp1a ב2003 אני קיבלתי 5800 וב2001 קיבלתי ככה מעל 19,000 אני רוצה לדעת אם זה טוב?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by Meshigne,

שלום,לאחר אינסופר נסיונות כושלים להוריד תוכנות להמרת וידיאו ולגלות את שהן מגבילות אותי בכל צעד שאני עושה,אני פונה אליכם בבקשה נואשת לעזרה במציאת תוכנת המרת וידיאו לאייפוד חינמית בלי מגבלות כאלה ואחרות.בבקשה תגידו לי שיש חיה כזאת.תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by moonjib,

לפני כמה שנים או אפילו פחות ראיתי בכמה תוכניות: זומביט, call for help , screen saver ועוד. שמדברים על תחום תוכנות הדיבור-כתיבה. התוכנות עוזרות לך ב"כתיבת" מסמכים, אתה מדבר והמילים פשוט נכתבות. הדגש כמובן הוא על זומביט שם ראיתי כמה מפתחים עם תוכנה כזאת, שאמרו שהיא עדיין בגרסת בטא. גם עוד אמרו בתוכנית שהתחום יתפתח בשנים הבאות ובינתיים לא שמענו כלום (לפחות אני). אז מה קורה עם זה? יש תוכנות כאלה? וקצת הסבר על התוכנות האלה

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by lordgod,

סתם משו לכבוד הסרט שייצא : אהבתם או לא ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by Y.k,

טוב אז ככה .. לפי איזה שבוע פירמטתי את המחשב, ועכשיו המקלדת מולטימדיה לא עובדת יותר עם הוינאמפ .. עכשיו אני יודע שזה עובד כי הצלחתי לעשות את זה פעם שזה יעבוד .. אבל אין לי מושג איך עשיתי את זה :-\ אז למי שיש מושג שיסביר לי מה עושים למה אני מתחרפן ! (ד"א זה מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט וכשאני לוחץ על הלחצן של המדיה זה אכן פותח לי את הוינאמפ אבל לא מתפקד עם הניווט) תודה לעוזרים !

16. Started by samiso,

הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Demagh,

מאילותים כאלה ואחרים עד עכשיו המודם שלי מחובר דרך USB למחשב. עכשיו עם השדרוג ל 4 ג'יגה ראם התחלתי לחפש עבור דרייבר לדבר הזה למערכת של 64 ביט, למרבה הפלא לא מצאתי כלום, ובתמיכה של הוט בכלל התפלאו לשמוע שיש חיה כזו בכלל. יש מישו שיש לו \ יודע מאיפה אפשר להוריד? או שאין ברירה וצריך כבל רשת?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. אני צריך לצור שני חומרים האחד של דשא והשני של מים היושבים על שטח גדול יחסית אני עושה איזו הדמיה כולשהיא של עמק לצורכי הלימודים שלי אודה לכם אם תוכלו להעלות הסבר כולשהוא כיצד ליצר זאת או אפילו להפנות אותי לקישור שמסביר אני חייב את זה נורא דחוף מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. קניתי מחשב נייד של HP שעליו מותקינת תוכנת אנטי וירוס נורטון לתקופה של חודשיים שמעתי מחברים שאחרי תם התקופה שלה מומלץ להסיר אותה בגלל שהתוכנה הזאת כבדה על המחשב ותוקעת אותו לפעמים האם הדברים נכונים?ואם כן איזה תוכנה מומלצת היום? האם זה קשור למהירות המעבד או גודל זכרון או משהוא כזה?אפשר הבהרה בנושא?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה נתקלתי בקבצים מסוג DAA בפעם הראשונה. אולי מישהו יכול להסביר כיצד לפתוח או לצרוב קבצים אלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. לא יודע אם זה קשור כ"כ לפורום הזה אבל זה אפשרי לבדיקת דואר של Gmail דרך אוטלוק אקספרס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

http://bp0.blogger.com/_K-JHUjJ3TNk/RgfGUa0qpXI/AAAAAAAAAA4/Z8G4EN4nYQE/s1600-h/adobe_070325_adobecs3_lg.jpg @

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה חדשה במחשב שלי WINDOWS 7 ULTIMATE ומשום מה אחד מהדיסקים שעבד לפני פתאום לא מופיע במחשב שלי.. נכנסתי ל DISK MANAGMENT ושם הוא כן מופיע.. בדיסק יש מידע שכמובן אני צריך להמשך הדרך. מה עושים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כלומר במקום להעלות את כל התמונות לאתר תמונה אחר תמונה אני מחפש תוכנה המייצרת תמונה גדולה מכל התמונות ומעלה פעם אחת אבל לא כזו שתמונה נכנסת לתוך תמונה אלא כל תמונה יש לה את הריבוע שלה. תודה למסייעים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.