תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את גירסת הפרו ואני מעוניין למחוק אותה ולהתקין תתרגילה אבל בכול פעם שאני מפעיל ת UNINSTELL הוא נפתח ונסגר ולא מוחק אותה איך אני יכול למחוק אותה ואז להתקין תגירסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני לא יכול לראות חלק גדול מתכני הוידאו באינטרנט... כל פעם שאני מנסה לראות וידאו הדפדפן קורס, ומדווח על תקלה. המוזר, שזה לא קורה בכל אתר. בMako לדוגמא אני לא יכול לראות כלום, אבל ביוטיוב אין לי בעיה כלל. התקלה מופיעה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ממה ששמתי לב עכשיו זה מופיע גם בSOPCAST.. למישהו יש רעיונות? ניסיתי להחליף קודקים אבל זה לא עזר... תודה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל זה קרה איך שעשיתי פורמט (בחנות איפה שקניתי את המחשב) בערך שבוע/שבועיים אחרי. צילמתי בתמונות מה זה מראה לי כי היה לי קצת קשה להסביר.. הינה: מה שכתוב בהמשך זה TROJAN HORSE http://img208.imageshack.us/my.php?image=798798798ak2.jpg וכשאני לוחץ על המשך זה מראה לי ככה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=789789789456xg1.jpg אשמח לדעת מהי הבעיה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לעומת זאת בדפדפנים אחרים במשחקים ובכלל דוקה כן.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! האם כל פעם שמעדכנים את הדרייברים יש צורך להוריד גם את הcontrol center? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש המלצה מאוד ספציפית לפיירוואל ככה איכותי ומשובח, שבפשוטות מאפשר לי ומקפיץ הודעה כאשר תוכנה כלשהי רוצה לצאת מהמחשב החוצה (חיבור) לאינטרנט, ולהפך כאשר גורם כלשהו מנסה להיכנס פנימה למחשב. שיהיה אפשרות של אישור או דחייה. אם יש ככה חבילה של פיירוואל ואנטי וירוס אשמח לשמוע, ואפשר גם אנטי וירוס בפני עצמו. עדיף למשהו פחות כבד ואיכותי. עד היום הכרתי רק את Kerio בגרסא החינמית והישנה, איך הוא אגב?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני מתקין PCMARK05 .. הוא מבקש MEDIA ENCODER 9 מאיפה אני מוריד את זה ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי קליפ במחשב אבל אני רוצה לקחת רק הפס קול שלו ולהפוך אותו ל mp3 תודה רבה אנשים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסקים של 700 או אולי 715 או אפילו 690 מ''ב נירו מקפיץ הודעה שהוא צריך לעשות finalizing אזמה הוא עושה בדיוק??
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בניתי מודל תלת מימדי במקס שאני מעונין להעביר לפלש כיצד אני מיצא אותו באיזה פורמט ואיך אני פותח אותו בפלש שיעלה כתלת מימד ולא מושטח יום טוב ותודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה אני נכנס לאתר של microsoft ונכנס לWindows Update וזה לא ניכנס לי לשם לא יודע למה זה עושה למטה בוצע וזהו מה אני אמור לעשות? http://img18.echo.cx/my.php?image=150015001488151315013ii.jpg זה מראה לי דף לבן וזהו .
-
שתשדר רק לרמקול הימני-קדמי למשל "right front" לאחורי "right left" וכך הלאה... (לסידור שהוא מעל 2 רמקולים). בדומה לאחת האפשרויות ב SURROUND MIXER של קריאטיב, מי שמכיר.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום שמעתי על תוכנה טובה ,(כמו נ ,גוסט) ליצירת גיבוי למחיצה.משהוא בשם :ANARCONIS .?אולי מישהוא מכיר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היא טובה? יש לי כרגע Photoshop 7. יש הבדל גדול בין השתיים? מה היא מוסיפה? עוד דבר, מישהו יודע כמה היא עולה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!
-
טוב , אז ככה אני מוריד סרט .. ( לא חשוב איזה ) , בפורמט MPG , ועוד לפני שהוא הוריד לי אותו עד הסוף , אני מנסה להפעיל אותו ... בהתחלה הוא בכלל לא רצה להפעיל אותו ... אחרי זה הורדתי לו איזה 5 קודקים שונים כמו .... Xvid Dvix Nimo , אז הוא התחיל להשמע את קולות הסרט , אבל אין תמונה ... יעני קול בלי תמונה ... ואני משתגע אני חייב לראות את אני מוריד את הדבר הנכון ...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי עכבר לוג'יטק G5 וחיברתי אותו עכשיו. היה מותקן אצלי ה MX1000.. אז הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש.. עכשיו בסיום ההתקנה הוא מצא לי רק את המקלדת והתקין אותה.. אבל את העכבר הוא כנראה לא מצא.. =\ מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ראיתי שבטורק מפרסמים כתוביות מסונכרנות לDVD, איך ניתן בצורה הפשוטה ביותר להכניס אותם לתוך הסרט שאחרי זה אני אראה אותו ב DVD בסלון תהיה לי אופציה לעוד תרגום (עברית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st/Front/Tools/homepage.asp כנסו לאתר הזה בהתחלה יש לוגו מאוד יפה אתם יכולים להגיד לי דרך איזה תוכנה עשו את הלוגו?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב חדש שרכשתי, אשר מותקנת בו מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista. הלוח-אם הוא ASUS M2A-VM HDMI, בעל כרטיס PCIe עם יציאות לטלוויזיה (HDMI, S-Video, Video RCA, SPDIF) ועל הלוח עצמו יש יציאת DVI. הכרטיס מסך הוא ATI Readon Xpress 1250. הטלוויזיה מחוברת למחשב ע"י כבל RCA יחיד מהכרטיס הרחבה, ולאחר שהגדרתי (איכשהו) את הטלוויזיה ב Catalyst הזה שלהם, אני מקבל תמונה בשחור לבן - למרות שהפילטר מוגדר על PAL [ניסיתי את כולם, ממה שיש ברשימה - כולל לבחור Israel]. יש דרך לתקן את זה? תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הביצועים של ה HD (בהתאם לפרמנטציה בכוננים שלו)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם. http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions Enjoy. מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-