עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MA2,

יש לי את האנטי ווירוס הזה! אמרו לי שאנטיי ווירוס הזה כבד למחשב אז אמרו לי שצריך לליחוץ על איזה כפתור בשביל שאנטיי וירוס לא יהיה כבד

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שמהווה פילטר תוכן?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. Started by shlomi19871,

אני חדש בפורום... יש לי בעיה בתוכנת אנטי וירוס (Symantec AntiVirus) משהו מכם יודע איך להוריד את סמלי "אזהרה"?? משהו מכם יודע איך לטפל בזה? אגב מה זה? תודה לכול עוזרים בברכה שלומי

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Booobb,

כאשר אני צורב עם Nero קבצי mp3 כ Audio disc הצריבה מתחילה בסדר גמור אך כאשר זה מגיע ל99 אחוז, פתאום מד האחוזים יורד מהר מאוד ומופיעה לי השגיאה שבתמונה: ניסיתי עם קבצים שונים, ככה שזה לא הקבצים המסוימים האלה. וגם אין שום בעיה לצרוב Data או Image. רק בקבצי אודיו הוא עושה את הבעיה הזאת. הצורב שלי הוא: HP 8200 ואין לו Buffer UnderRun. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. איזה קונפה אחת מהשכבה שלי הגיעה לאייסי שלי אז כמובן איך שגיליתי את זה הכנסתי אותה לאינביזיבל ליסט פיתאום היא שולחת לי את ההודעה הזאת "אינויזאבל ליסט.....פשששש...." איך היא גילתה??

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by azorder,

לאחרונה קניתי לפטופ DELL חדש וכאשר הסתכלתי ברשימת התוכנות המותקנות על המחשב גליתי מספר רב של תוכנות מובנות של DELL ו INTEL כדאי למחוק אותם ואם כן מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. עד כה יכלתי להוריד את הסורק וירוסים החינמי שלהם, Dr Web Cure-It, ללא כל בעייה. בימים האחרונים, האתר שלהם החל לדרוש ממני להכניס פרטים אישיים בעת הורדת התוכנה, ובכלל זה: שם מלא, כתובת אימייל, תאריך לידה, מין, איפה אני לומד, באיזו תדירות אני משתמש בתוכנה או הולך להשתמש בה, מאיפה הכרתי את התוכנה ובאיזה מחשב אני הולך להתקין אותה (כל השדות המופיעים הנם שדות חובה), ובקיצור: ריגול ומעקב אחר משתמשים וכן פגיעה בפרטיותם. מה זה צריך להיות? למה הם עושים זאת??? בחיים שלי לא נתקלתי באתר שמחייב להכניס פרטים אישיים כדי להוריד תוכנה חופשית לשימוש ביתי.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. Started by nogi85,

יש לי בעיה מאד רצינית אני שומר סימניות ומתי שאני יוצא מהפיירפוקס ונכנס חזרה אין שום זכר למה ששמרתי זה ממש מדכא אני עובד מביא סימניות יוצא מהפיירפוקס חוזר והופ...אין שום זכר!! מה עלי לעשות? יש לי פיירפוקס 4

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by ptyahoo,

החודש קיבלתי הודעה מגוגל שאני צריך לעדכן את תוכנת הדרייב שאיתה אני משתמש. יש לי 3 חשבונות שאני משתמש בהם במקביל ומגבה דרכם. (לימודים, עבודה ואישי) לא מצאתי איך להוסיף חשבון נוסף שיגובה בו זמנית עם חשבונות נוספים. (התוכנה דורשת התנתקות מחשבון קיים על מנת להוסיף חדש) האם מישהו מצא פתרון לעניין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by boss,

Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by ^pb^,

מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by A2K,

אני עובד עם וינדוס 7 אולטימט 64 ביט. בדר"כ כלל ששיחקתי באטלפילד המשחק נתקע והיתי צריך לעשות ריסטרט למחשב, חיפשתי פתרון לבעיה והיה רשום לעדכן דרייברים לכרטיס מסך אני עדכנתי אותם ולפני שעשיתי ריסט גם הורדתי פאטצ' שמתקן את הבעיה של המקוריות בוינדוס 7 (שלא עבד -.-) עשיתי ריסט וראיתי שהוא מראה לי המסך של הלוח אם ואחריו מראה לי מסך שחור (כמו של CMD) עם עם הסימן הזה "_" מהבהב כאילו הוא מחכה שאני ארשום משהו אבל אני לא יכול לעשות כלום, למישהו יש פתרון? הערה: כל ההורדות היו ממקומות מוסמכים, הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של ATI והפאטצ' לוינדוס 7 היה ממנהל ראשי בפורום מסוים (שאסור לי להגיד) והיו עליו המון תגובות טובות.

13. שלום! עברתי לעבוד עם מחשב אחר ואני מעוניין להעביר את כל ההיסטוריה של האיסיקיו מהמחשב הקודם למחשב הזה. איפה היא שמורה? לדוגמא במסנג'ר יש תיקייה "השיחות המתועדות שלי" שנמצאת במסמכים שלי. איפה אני מוצא תיקייה כזאת של האיסיקיו? תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. לגולשים שולם, בשבוע האחרון אני מקבל עשרות קישורים, לא לקובץ exe כמו שהיה עד עכשיו. המשתמשים שלכאורה שולחים לי את הקישורים טוענים שלא הם שולחים לי והם לא יודעים על מה מדובר, אנשים שולחים לי גם אם הם לא ברשימה שלי. לא לחצתי על הקישור, האם זה וירוס והאם מי ששלח לי את זה כבר נגוע? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by ali_g,

אני משתמש חדש בדפדפן הזה ונתקלתי בבעיה שאינה מצליח להסדירה למרות נסיון של חיפוש בתוסף כזה או אחר איני מצליח להיכנס לצ'טים או לבלוגים דוגמת "תפוז". אני אחדד את דברי לגבי הבעיה שאני ניתקל בה אני יכול להיכנס לאתר אך לא להישתתף בשיחות אין לי אפשרות בכלל ליכתוב האם זו בעיה בדפדפן שצריך להוסיף לו תוסף מיוחד או פשוט האתר אינו תומך בדפדפן זה?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. ראו כותרת אני צריך תוכנה שאפשר לחתוך איתה קבצים של מוזיקה יש כזאת? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Wheel,

שכחתי איך קוראים לה זה תוכנה קטנה שאומרת מה החום של המעבד והסל"ד של המאוורר שלו תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by Donkijoni,

לפני כשבועיים נראה לי שמחקתי בטעות איזהשהו קודק מהמחשב ( אני לא בטוח שזה מה שקרה אבל זה היה לאחר שיחקתי משהו ב"התקנה והסרת תוכניות") מה שכן - מאז כל הנגני סרטים שלי חותכים בערך סנטימטר מהסרט למעלה ולמטה מה שגורם שאני לא יוכל לראות את כל הסרט ובעיקר כאשר יש כתוביות מובנות - הן נמצאות בחלק החתוך (שהרי מצמידים אותן למטה) ואז אני לא יכול לראות אותן (ובכלל זה מעצבן שאני לא רואה חלק מהסרט) אני ניסיתי את כל הנגנים האלו: BSplayer, MV2player, RealPlayer, PowerDVD, Winamp. ושום נגן לא עוזר - כולם חותכים לי סנטימטר למעלה וסנטימטר (בערך) למטה אשמח מאד לעזרה בעיניין - הדבר הזה משגע אותי!!! בתודה רבה רבה מראש. (המדייה פלייר הוא היחיד שלא חותך - אבל יש לי בעיה בו שהוא לא מציג לי צבעים -…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by MetalHead,

אם תוכלו לתת לי קישור לאחת יעילה, אני אשמח מאוד. (אגב, את CPUKILLER כבר ניסיתי.)

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by ofer1928,

אני צריך תוכנת וידאו שאפשר לערוך איתה סרטים שאני מצלם. שאפשר לחתוך קטעים, להוסיף כותרות של במאי וכל התודות בסוף ושאפשר להוסיף פסקול ברקע...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעריכת סרטים אז תנו.. תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by My_Name,

עדיין לא מצאתי פיתרון לבעיה שלי, אז אני יספר את הסיפור מההתחלה ואולי מישהו יציל אותי הפעם. אחרי התקנה נקייה של Windows XP SP2 ניגשתי להתקין את הדריברים. התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך - הכל הלך כרגיל. הגעתי לדיסק של הלוח אם (GIGABYTE?) ובתפריט התקנה לחצתי "XPress Install" (כמו שעשיתי תמיד וזה תמיד עבד). עשיתי הפעלה מחדש, ולצערי - אין קול. נכנסתי ללוח הבקרה, להגדרות שמע ושם בבקרת ווליום אין לי כלום (כמו שקורה מתי שאין דריברים). משהו נוסף שראיתי במהל ההתקנים, יש לי סימן שאלה על PCI Device. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, הכל מחקתי, כל מה שקשור אליהם, וקיבלתי הודעת שגיאה: עשיתי אישור והמשכתי. ניסיתי כל פיתרון אפשרי, שום דבר לא עובד. אני ממש צריך קול, אז תעזרו לי :s05:

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  24. יש לי מחשב מהיר וכרטיס חדשי זו לא הבעיה הבעיה שבזמן האחרון כל הסדרות האילה שמורידים הם בפורמת HDTV לדוגמה S05E13.HDTV.XviD-LOL.avi הבעיה שהכל קופץ !! כאילו זה מנגן בחצי מה FPS שהוא אמור לנגן ..... וזה גם במחשב וגם ב TVOUT .. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  25. יש תוכנה שדומה לזו?: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אבל שלא תסתיר את החלונות (כלומר שתהיה מאחורי הכל ) שלא תפריע בהסתרת חלונות?...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים