עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by over23,

שלום. אני מחפש תוכנת טובה לאבטחת קבצים ותיקיות חינמית. תוכנה שמאפשרת הוספת סיסמת גישה לקבצים\תיקיות במחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by crovei,

אתמול בלילה התחלתי להוריד עם הביטקומט קובץ גדול של 4.18 ג'יגה. לאחר שהתוכנה עבדה 22 שעות רצופות במהירות הורדה ממוצעת של 35kbps התפלאתי לגלות שירד לי רק 4.1% מהקובץ. הסתכלתי וראיתי שבעצם הורדתי יותר מ-2 גי'גה וחצי, אבל מתוכם יותר מג'יגה של rubbish data. אני מבין שזה סוג של מידע פגום, אבל זה מוזר, כי זה נראה לי בכמות גדולה מדי.. יש משהו שאני יכול לעשות? כי הקצב הזה ייקח לי חודש להוריד את הקובץ.. תודה!

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by omrij,

בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  4. אני בניתי תוכנה משלי בבית כדי שהתוכנה תעבוד באופן תקין אני צריך להתקין מספר תוכנות בנוסף כמו OFFICE ,ACROBAT REDER וכו כל פעם שאני מעתיק את התוכנה למחשב חדש אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש וזה מיאש האם יש כלי של microsoft או כל חברה אחרת אשר באזרתה אני יכול לקחת את כל התוכנות שאני רוצה להתקין ולאגד אוןתם תחת קובץ .EXE סטנדרתי של windows כך שיהיה לי קובץ התקנה שמכיל את כל התוכנות שאני צריך להתקין פלוס התוכנה שכתבתי ובלחציה על התקנה כל התוכנות שלי יותקנו באופן אותומטי והתוכנה שלי תועתק למקום יעודי בדיסק הקשיח ואפילו תיצור לי קיצור דרך על ה DESKTOP אני רוצה להפוך את כל התוכנות לקובץ התקנה בודד על דיסק משהו מכיר כלי שיכול לעזור לי ליצור קובץ כזה תודה רבה מראש ski farm

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]

6. מה ההבדל בין norton system works ל corporate edition?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. אני יכול לראות את שתיהם? כי זה מראה לי רק אחד

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. היי אני מחפש תוכנה שדרכה יהיה אפשרי לשלוח מייל למספר גדול של נמענים -newsletter עדיף כמובן תוכנה חינמית או קוד פתוח מצאתי כמה תוכנות אבל הם גרועות אם מישהו מכיר תוכנה ספציפית או מאגר תוכנות איכותיות שבו אפשר לחפש זה יעזור לי מאוד, תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. Started by אור כהן,

שלום לכולם כבר שבוע שאני לא יכול לשחק CRYSIS (מקורי כמובן) ואני מקבל את ההודעה מויסטה שקרייסיס הפיסק לפעול. שאני מנסה להריץ את המשחק, הוא מראה לי את הודעת השגיאה הזאת. כבר התקנתי את המשחק מהתחלה, מחקתי את הדריוורים והתקנתי אותם שוב, אני אובד עצות, למישהו יש פיתרון? אור כהן

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by poltergeits,

היי שלום לכולם תראו הבעיה שלי היא כזאת שיש לי שני אחים כבדיי שמעיה ולשניהם יש מחשב חדש בשביל לתקשר אחד עם השני וכמובן איתי ועם כל המשפחה הקטע הוא שאני כל פעם צריך להסביר להם לנהל את המחשב מחדש אז אני הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות מוצעות היום בשוק שמשתלבות טוב עם האקס פי פרופשיונל ...חשוב גם שיהיו קלות לתפעול כמב שאפשר

12. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה אני לא יכול לראות חלק גדול מתכני הוידאו באינטרנט... כל פעם שאני מנסה לראות וידאו הדפדפן קורס, ומדווח על תקלה. המוזר, שזה לא קורה בכל אתר. בMako לדוגמא אני לא יכול לראות כלום, אבל ביוטיוב אין לי בעיה כלל. התקלה מופיעה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ממה ששמתי לב עכשיו זה מופיע גם בSOPCAST.. למישהו יש רעיונות? ניסיתי להחליף קודקים אבל זה לא עזר... תודה!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by ROTEMan,

אני משתמש כבר זמן מה בפיירפוקס אך יש לי בעיה שמאוד מציקה לי. החיבור שלי בתור משתמש באתרים אינו נשמר ובכל אתר שאני חבר בו אני צריך להתחבר כל פעם מחדש. לא הצלחתי להבין מה ההעקביות שלו כי לפעמים הוא שומר אתר מסוים ולאחר מכן לא. אין לי אנטי-וירוס בכלל ולא שינתי בהגדרות שום דבר שקשור לcookies. מישהו יודע מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. Started by the_saint,

איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by The Dom,

למרות שזה נראה כאילו כבר שאלו את זה... לא שאלו את זה-וחיפשתי. אז קיצר מה יותר טוב? INTERNET EXPLORER 7 או firefox ?? ובדרך אם תסבירו על מערכות האבטחה של שניהם זה יהיה נחמד

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  16. ואם אפשר הסבר מה היא עושה..

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. שלום שלום, אני עובד עם Winfax 10 ואינני מקל פקסים אוטומטית למרות שסימנתי קבלה אוטומטית. *אני כן יכול לשלוח מהמחשב לפקס אחר * אני כן מקבל פקס כאשר אני לוחץ על Manual recieve now אני מעוניין שהמחשב יקבל פקסים אוטומטית לאחר שעות העבודה במשרד ולכן קבלה אוטומטית חשובה. עוד מספר פרטים (חשובים או לא תחליטו אתם...): * השקע בקיר מפוצל לשניים- כניסת קו רגיל וכניסה גדולה יותר של טלפון לשם היה מחובר מכשיר הפקס וכעת מחובר לשם המחשב. * בדקתי שהגדרות הקבלה האוטומטית עומדת על 2 צלצולים מה עליי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. חיפשתי בכל האתרים האפשריים אני חושב הורדתי כל מה שראיתי ולא מצאתי כרגע אני תקוע בלי אנטיוירוס ואני במצב רגיש מוחזק ע"י "ההגנה" של ויסטה... בבקשה זה דחוףףף תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להוריד משחקים ותמונות לפאלאפון שלי דרך USB כמובן

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by Idan-h,

הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by kobibo,

מחפש תוכנה בסיגנון של ה PcAnywhere ןה VNC שיודעת להשתלט על תחנה אבל הכי חשוב שתדע להתמודד עם Firewall . מכיוון שהמחשב שלי נמצא מאחורי Firewall (חומרתי) ואני מעוניין להשתלט על התחנה שלי ממקום אחר .

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. Started by the kooks,

שלום רב. שמעתי על תוכנה בשם 3DMARK תקנו אותי עם טעיתי בשם, שבוחנת את הביצועים של המחשב, עכשיו מישהו יכול לתת לי לניק לאותה תוכנה+הסבר איך אני משתמש בה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. מישהו יודע?

24. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לפעמים כאשר ה-Windows עולה, אז האייקון של NOD32 לא מופיע. האייקון בעצם נמצא ב-Traybar (התוכנה עובדת, ולחיצה על האייקון פותחת את המסך של NOD32). אבל, במקום האייקון של NOD32 מופיע ריבוע אפור. הבעיה לא מתרחשת לעתים קרובות, ובד"כ לאחר אתחול של המחשב האייקון מסתדר. עם זאת, זה די מעצבן שהאייקון נעלם. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. שלום לכולם אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין עליו Windows Xp Professional SP2. עכשיו לעניין, אני רוצה המלצה לסידור של הפרטישנים בהארד דיסק... ממישהו אחד שמעתי שכדאי לתת למערכת הפעלה פרטישן נפרד, ממישהו אחר שמעתי שבנוסף עדיף גם לתת לכל קטגוריה (שירים, סרטים, תוכנות, מערכת הפעלה וכו...) פרטישן נפרד... וככה לדוגמא, כל התוכנות שקשורות לסרטים, והסרטים עצמם, יהיו בפרטישן של הסרטים. כנ"ל לגבי השירים וכו... האם זה נכון לעשות ככה? מה ההמלצות שלכם? מהי הדרך הנכונה ביותר לחלק את הדיסק הקשיח? וכמה (מבחינת מקום) כל פרטישן צריך (דיסק קשיח של 250 GB). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים