תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעונין להגדיר נגן בפלאש לדוגמא שיופיע לי WINMAP ניסיתי הכל הורדתי כל פלאגאין שקיים בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לעומת זאת בדפדפנים אחרים במשחקים ובכלל דוקה כן.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שאני מתחבר לשרתים אחרים אין שום בעיה.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום הורדתי סידרה ואת הכתוביות שלה ועכשיו אני רוצה להכין dvd עם אפשרות לבחור כל פרק בנפרד. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מצטער אל הבורות ??? ניתן לעלות כאן תמונות על 250KB איך אני יכול לקטין תמונה של 2.5MB תודה. הצלחתי !!!!!! :lol:
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש אני מחפס תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה חומרה יש לי במחשב כלל המהירות של כל חלק וכל שאר הפרטים הנחוצים תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
I want to compute the fourier transform of a given vector in time using the fft command this is how my code looks like right now n1 = -25:-1; n2 = 1:25; x1 = [(2 * sin(0.125*pi*n1) ./ n1).^2 0.6165 (2 * sin(0.125*pi*n2) ./ n2).^2]; N = 1024; X = abs(fft(x1,N)); X = fftshift(X); F = [-N/2 : N/2 - 1] / N; plot(F,X); %axis([-2*pi 2*pi 0 5]); questions are: is there a less ugly way to define the value in n=0? i want the resulting plot to streach from -2*pi to 2*pi. commenting the axis command, it only goes from -0.5 to 0.5, while uncommenting it just cuts the plot at +-0.5, and it doesnt look too realistic. anyway to fix it?]
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היא טובה? יש לי כרגע Photoshop 7. יש הבדל גדול בין השתיים? מה היא מוסיפה? עוד דבר, מישהו יודע כמה היא עולה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
סליחה איך אני יכול ליצור קשר האם מנהל ................
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב,אני מחשפ תוגנה שתהיה חינמית ושתהיה קלה להפעלה. הצורך שלי הוא למשל להעלות סרט לתוכנה ולחתוך חלק מהשמע של הסרט לרצועה קצרה. תוגה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמודדת טמפ' של החלקים במחשב למיש'ו יש? )
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
מה תפקידו של windoctor? הוא שימושי בכלל? מה תפקידו של go back?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולכם ... שאלתי היא : יש לי OUTLOOK XP שבו אני משתמש ביום יום וכמו כן רשימה ארוכה של אנשי קשר ב HOTMAIL איך אני יכול לצרף את רשימת האנשי הקשר שלי ב HOTMAIL ל OUTLOOK מבלי להעתיק אותם אחד אחד כי יש ממש הרבה הכוונה היא להעתיק את ה E MAIL של האנשים תודה רבה על העזרה אודי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שבהם החלון הזה קופץ לי (תמונה מצורפת למטה). אני מניח שזה בעיה של הגדרות ב-IE. מה צריך לשנות ואיפה? המערכת שלי: Win XP Pro SP2 IE6 ver. 6.0.2900 SP2 תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי בבעיה מסויימת ??? התקנתי סרגל כלים של רדיו ישראלי ועוד כל מיני עזרים וקישורים אחרי זמן מה החלטתי לבדוק כמה הוא לוקח לי במשאבים ולתדהמתי גיליתי שכאשר אני עובד עם הפייר פוקס הוא לוקח לי 120,000 K מוגזם ביותר. הסרתי אותו והתקנתי על אקספלורר והופתעתי לגלות ששם הוא לוקח בעבודה הכי הרבה 40,000 . למה זה ככה מישהו יכול להסביר לי?? ואולי יש משהו שימנע מכל התוספים האלה לזלול לי את המשאבים....???
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זהו נשבר לי כבר חודש אני מחפש דרייבר למוסטק 1200CU PLUS לויסטה ולא מוצא באתר שלהם הלינק שבור למרות שכביכול יש דרייבר וכל נסיון חיפוש אחר עולה בתוהו עזרה???
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הביצועים של ה HD (בהתאם לפרמנטציה בכוננים שלו)
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש מצבים שיוצא לכם 2 סירטונים שהם בעצם 2 חלקים של סרט אחד? אז זהו, שאני מחפש תוכנה שתוכל לחבר בין 2 חלקי הסירטונים כדי שיצא קובץ אחד בלבד. יש כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי כבל שמקשר בין שני מחשבים, ובין השאר מאפשר העברת קבצים. הכבל מצהיר שהוא USB2, ועובד כאמור במהירות של 480M/s השתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הכבל, שהיא PC-Linq. אחרי קצת כאב ראש, הצלחתי לחבר בין שני מחשבים, האחד XP והשני VISTA (כמובן שפה הייתה הבעיה) אבל שהעברתי קבצים גיליתי שהמהירות פשוט איטית להחריד, והיה לוקח לי פחות זמן להעביר עם דיסקטים. מה אפשר לעשות? אני בטוח שזה משהו תוכנתי שקשור לויסטה, האם יש תוכנה אחרת שתעשה את זה טוב יותר? אולי כדאי ליצור רשת בין שני המחשבים עם הכבל הזה? למרות שאני מעדיף תוכנה, זה יותר פשוט. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-