עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Omerole,

התקנתי את הפירפוקס אצל אחי,ויש אצלו פונטים של עברית נורא קטנים,באנגלית הבעיה לא קיימת. הינה צילום מסך: http://img121.imageshack.us/img121/212/firefoxpy6.jpg איך משנים/מגדילים את זה,זה נורא מציק X: תודה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Internal,

יש מישהו שיודע על הבעיה אני ישמח לשמוע אחרי כמה זמן שהוא פועל הוא פשוט עושה disable לאחד ההגנות וזהו אי אפשר להדליק צריך לאתחל את התוכנה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. היי בניסיון התקנה תוכנת Acronis.Universal.Restore.for.True.Image.Enterprise.Server.v9.1.3666 אני מקבל הודעה כזו,הסבירו לי אותה: ] תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by 8-Ball,

ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by lee.,

אולי אתם יודעים אם קיימת איזושהי תכונה שמאפשרת להשתמש בתכונה הזו עם XP? readyboost מדובר על אפשרות להגדיל את הזכרון הפנימי עם זיכרון USB דוגמת disc on key

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by No_Man,

אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך IE6 או להתחבר ל-ICQ בגלל בעיה שקשורה לקובץ IExplorer.exe (כך לפחות טוענת הודעת השגיאה). אין לי בעיה להכנס לתיקיות או דברים כאלה. איך אפשר לתקן את הבעיה ? להוריד מחדש את הקובץ IExplorer.exe (אם אפשר ומאיפה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by roma,

שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by ^Z^,

שלום. כל עשר דקות בערך, לרוב אחרי לחיצה ימנית על העכבר נפתח לי חלון שדורש ממני להתקין reg cleaner: איך ניתן להפטר מן המזיק? תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  12. כמו שאומרת הכותרת. אתמול התקנתי את ה-AV של AVAST (הגירסא המקצועית) ומארז כל האתרים עובדים לי בסדר ורק כשאני נכנס ל-IQPC ולוחץ "בנה מחשב" שום דבר לא קורה.אני לא יכול להיכנס לזה ולא לאף "אגף" בתפריט מצד ימין. מה קורה פה? זה קשור למשהו ב-AVAST? עריכה: שכחתי לציין שהעניין קורה רק ב-IE וגם כשאני נכנס עם ה-FF ומשתמש ב-IETAB

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by eli eli eli,

שלום השתמשתי בגרסת בטא ואז הסרתי והתקנתי את הגרסה הקודמת. זהוא אני לא יכול להתחבר לא משנה איזו גירסה אני מתקין התוכנה מקפיצה הודעה על זה שאין חיבור אינטרנט ו/או המחשב נמצא מאחורי פייר וול בדקתי בנורטון וסקייפ מאושר. מישהוא שנתקל בבעיה ו/או יודע מה יכולה להיות הבעיה אשמח לתגובתכם תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. מה אתם ממליצים?.....

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by elad-k1,

הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by SyndromE,

Windows XP Pro x64, מעודכן, כולל IE7 ב-2 גרסאותיו 32/64 אני משתמש ב-Outlook Express, כשאני לוחץ על קישור מתוך איזה email הוא פותח אותו עם IE7 64bit בלבד. זה ממש מציק כי אני חייב להעתיק את הכתובת לגרסאת ה-32 ידנית. אני מאמין שמיותר לציין את הסיבה להעדפה של גרסת ה-32bit ניסיתי להחליף את כל הקבצים של IE7_64 באילו של IE7_32 כך ששניהם יהיו 32bit, אבל אז outlook לא מגיב ללחיצה על קישור. לא מצאתי אופציה לבחור דפדפן לברירת מחדל, וה-IE7 עצמו "חושב" שהוא כבר בברירת המחדל בשני גירסאותיו - ז"א הגדרה אחת ל-2 הדפדפנים יחדיו. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by erwrxstier,

הכוונה ליצור IMAGE לסרט DVD מקורי 1ל-1 כמו שהוא אני יודע שאפשר לעשות ISO עם NERO וגם עם ALCOHOL אפשר ליצור CLONE מה הכי מומלץ? האם יש תוכנות יותר טובות ? והכי חשוב, האם לסרטי DVD מקורים יש הגנה כלשהי שמזיינת את התהליך ? אם כן , מה לעשות ? פשוט לעשות RIP לכל הקבצי VOB ואז ליצור את הIMAGE ישירות מהHD ? אם למישהו יש טיפים או מדריכים זה יעזור מאוד תודה , יואב

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  18. התקנתי ווינדוס ויסטה במחשב ואני לא מצליח לעשות שיהיה אינטרנט שם(יש לי בבית רשת אלחוטית ואני צריך איכשהו להתקין בויסטה ) תעזרו לי בבקשה...!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  19. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את העבודה ? לחלופין איך אני מצליח לייצא את המועדפים של פיירפוקס לאספלורר,ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טוב,כל אחד מהם בפורמט שונה ( אחד ב - HTM והשני ב - HTML , אם אני לא טועה ).

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. התקנתי ווינדוס מותאם אישית שחבר קינפג לי ... הווינדוס חוקי לחלוטין אני מדגיש !!! הבעיה היא שככל הנראה יש שם איזו תוכנה או קונפיגורציה באינטרנט אקספלורר שמונעת ממני לפתוח הודעה פשוטה בפורום ספציפי ! להלן פורום טלנירי בשוק ההון http://www.talniri.co.il/forums/forum.asp?id=1 כאשר לדומא נלחץ על הודעה מסוימת לא נקבל שום תגובה מצד הסקריפט לבצע אותה והתוכן לא יראה ... ( לדוגמא אם נעמוד עם העכבר על ההודעה , הסמן ישתנה למעין יד וברגע שנלחץ אנו אמורים לראות את התוכן ... אבל עם האקפלורר שום דבר לא קורה ) יש לציין שהדבר חשוב שכן אני עובד עם הפורום הזה על בסיס יומיומי ... עוד לציין שבפיירפוקס התמיכה לא מלאה וטובה דייה בפורום הנל ולכן אני משתמש באינטרנט אקפלורר ובפיירפוקס בקריאת ההודעו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, יש לי בעבודה תוכנה שעובדת בדוס(דוס דרך ה-WIN 98), וקניתי מדפסת, מכונת צילום של HP, שלא עובדת עם דוס. דרך חיבור USB, היא מדפיסה טוב רק את מה שנשלח דרך ה-WIN יש אפשרות לעשות\לקנות משהו שיגרום לזה לעבוד. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  22. Started by apelzig,

Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by marlboro,

אם כן איך אני מכניס את הכתובת שלו לאימיול שלי,תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים