עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fog,

אני רוצה לשמור אצלי במחשב סרטון מ-youTube. איך עושים את זה???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dafluff,

שלום לכולם, יש לי מדפסת HP Deskjet D1560 חדשה ואני עובד בווינדוס ויסטה עם הגירסה הכי עדכנית של Firefox משום מה שאני רוצה להדפיס מהדפדפן זה כותב לי שקודם כל אני צריך להתקין מדפסת ושאני נותן לו OK הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "Windows can't open Add Printer. The local print spooler service is not running. Please restart the spooler or restart the machine." מיותר לציין שאיתחול לא עוזר ושהמדפסת מותקנת כראוי. חוץ מזה אין לי מושג מה זה ה"ספולר" חוץ מזה שקיימת אופצייה כזאת במדפסת שמוגדרת רשת. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by ex_,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה(עדיף קוד פתוח או חינמית) להקלטה וידאו ממצלמת רשת תוכנה שתדע לזהות תזוזה מול המצלמה להקליט וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by url,

תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by warbird,

1.צריך המלצה לתוכנות לעריכת וידאו 2.למישהו יש ניסיון בהקלטה ממצלמה דיגיטלית למחשב וההפך?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. Started by intel suck,

משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בקיצור מדובר בתוכנה כמו NetMeeting ,פשוט התוכנה לא עובדת לי יותר (בגלל השימוש בPPP במודם ALCATEL . ואין לי תוכנה כדי אחרת , ניסיתי את C U C ME ו PalTalk ,אבל אני מעוניין בתוכנה משהו כמו NetMeeting , כלומר בלי כל האפשרויות של הGroups והחראטה הזה , ואיכות שם לא טובה . אני מחפש תוכנה שבעקרון כמו NetMeeting ושיהיה איכות יותר טובה . תודה לעוזרים . עדיף תוכנה בלי פרסומות ובלי Banners ושזה לא יהיה בממשק Web ...

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by godisme171,

אני מנסה להוריד כמה תוכנות והוא נתקע כזה הוא לא מראה לי זמן הורדה אחוזים בכמה הוא מוריד נראה לי שהבעיה היא באקספלורר 6

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

לאחרונה הופיעו על מחשבי 2584 קבצים עם סיומת EML ושמות מוזרים כגון : מכירות , תמונות לאתר מהמצגת , ימית , היצירה שלי, קבוצת מכבי ילדים , פרוייקט , דליה אינטרנט זהב .. ועוד ועוד ... הקבצים הללו הופיעו תוך שבוע בערך ואני לא יודע מאיפה , אני מוחק אותם ומגיעים עוד ! איך אני מונע מהקבצים להגיע ?!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by erezkat,

התקנתי את האופיס והוא רושם לי שהוא צריך להפעיל את התוכנה דרך האינטרנט או הטלפון רציתי לדעת עם יש קראק או משהו כזה ? אשמח לקבל תשובה ! תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. ליכאורה דבר פשוט....אבל זה משגע אותי יש לי DVD איכותי שמחובר לטלויזיה = של פיוניר(3 שנים)...אף פעם לא היתה שום בעיה איתו DVIX כמובן והכל הורדתי מ YOUTUBE כמה סרטוני מוזיקה = ומנסה לצרוב כדי ליראות בDVD הסרטונים היו ב FLV >>> המרתי ל WMV צרבתי לדיסק 740 מגה רגיל ( כדטה) === הDVD לא מזהה (אפילו רואה את זה כ CD ולא סרטים) >>> כאילו לא צרוב כלום המרתי ל MP4 >>> כנ"ל לא מזהה ולא רואים כלום צרבתי את זה בפורמט וידאו ( עתיק) וזה מראה סרטונים = אבל כביכול צרב לי רק את 4 השניות הראשונות של כל סרט מה עושים ? או מה פיספסתי ? או תוכנה שעושה את זה כמו שצריך ??? :s05: :s05: עזרה!!!! ????? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by IG,

אני צריך תוכנה שסורקת את הרשת לפי שם שם\ סוג קובץ או לפי שם שם מחשב, רצוי חינאמית... השתמשתי בlan search pro אבל נגמרה תקופת הניסיון... ועוד בקשה: איך אני מוצא את כל המחשבים שמחוברים לרשת מתוך הMy Network Places או מ"חיפוש"? תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. לאירוע קוראים BLUE SCREEN. בנוסף לזה שזה קורה לעיתים קרובות... שמתי לב שזה גם קורה כשאני עוזב את המחשב ואז המחשב נכנס למצב SLEEP ואז אחרי כמה שניות שאני על המחשב זה קורה... המחשב הוא דיי חדש וחזק, עדיין כמעט לא מותקנות בו תוכנות... אני לא מריץ כלום על המחשב ועדיין האירוע הזה קורה... בנוסף לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP באופן אוטומטי (אחרי השומר מסך) כל כמה זמן אני שומע מן רעש כזה (כמו רעש של RESET)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, חברים עשיתי טעות קריטית ומחקתי בטעות תיקייה עם מלא קבצים שחשובים לי ממש תמונות צבא קבצים של הלימודים ועוד במקום למחוק תיקייה אחרת... אני מחפש איזה תוכנה לשחזור קבצים שלא תלויה בזה אם היא הייתה מותקנת על המחשב עד עכשיו כדי שאני יוכל לפחות לשחזר חלק מהמידע... חבר'ה בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר זה ממש דחוף לי...

16. Started by moris,

שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by deluxe,

קיבלתי למייל הודעה שנראית כאילו נשלחה ממישהו מרשימת אנשי הקשר שלי, אך ברור שלא הוא שלח וכמובן שזה דואר זבל כלשהו. בטעות מתוך הרגל לחצתי למטה על UNSUBSCRIBE ושמתי לב בדיעבד שהלינק מכיל את השם וכתובת המייל שלי כמו שהוזן בג'ימייל. לא ראיתי אף חלון קופץ שמנסה להתקין לי משהו על המחשב וגם לפי מה שבדקתי אין תוסף לדפדפן או תוכנה חדשה ולא רצונית על המחשב. אני אף פעם לא מתייחס למיילים כאלו אלא מוחק מיד. מס' קישורים על אותו דואר זבל ספציפי http://botcrawl.com/how-to-remove-the-infoaxe-virus/ http://geeksofgotham.com/2012/01/23/flipora-flip-infoaxe-spam/ בלינק השני כתוב לא ללחוץ על אף אחד מהלינקים. אבל אם כבר לחצתי, לא להכניס אף פרט שמבקשים... השאלה שלי היא מה קורה אם לחצתי בטעות על…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כאשר אני בא לפתוח טריילר באתר של סרט מסוים הוא מתחיל טעון ואז פתאום יש סימן כזה של קובץ קוויקטיים אבל שבור שם זה עוצר ואל עושה כלום אני מסיק מזה שיש איזושהי בעיה מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה נ.ב. יש לי גירסה 6.5.2

19. Started by Holy,

מאז שהתקנתי NOD32 עם הגדרות דיפולטיות כל פעם שאני מוריד משהו ב-BT אחרי זמן מסויים האינטרנט קופא ולא עובד בשום אפלקציה. אחרי שאני סוגר את ה-BT האינטרנט חוזר לפעול כרגיל יש מצב שזה קשור ל-NOD32? האם זו בעיה ידועה? אני משתמש ב-BitTornado

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

שנים שאני צורב, וכל הזמן הוא שואל אותי את השאלה הזו, ואני אומר burn anyway ואין לי מושג מה זה. מישהו יכול להסביר לי? [attachment deleted by admin]

21. צהרים טובים ושבת שלום חברים, מלב ברירה אחרי שהדיסק קשיח שלי סיים את פעילותו ( ;D ) הייתי צריך להתקין מחדש את הwindows, יש לי בעיה ככל הנראה בדרייבר של הכרטיס מסך, הרזולוציה עצמה תקינה אבל אני נתקל בבעיות רזולוציה בדפדפן, במדיה פלייר בחלונות ועוד.. מצורפת תמונה להמחשה, שימו לב לכרטיסיות למעלה-פרט למה שכן רואים, ישנם עוד שתי כרטיסיות שכאילו יצאו מן הרזולוציה בנוסף שימו לב שהכרטיסיות מסתירות את סמלי השליטה בחלון. לחדי עיין בנינו תוכלו לראות שהטקסט מטושטש וכאילו מתאים לרזולוציה נמוכה יותר. ניסיתי להתקין את אותו הדרייבר פעמים, ניסיתי להתקין גרסא ישנה יותר של הדרייבר. ופה רעיונותיי פסקו, אשמח להצעתכם לציין שמדובר בכרטיס מסך nvidia 9500GT ופועל על מסך ברזולוציה 1920*120…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..

23. Started by Impreza,

אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם) פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZON ואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזה זה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייורים שיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by Chura,

מצטער שאולי זה הת'רד המיליון אבל לא מצאתי שום REG ושום כלום... עד היום הייתי עובד עם קאזה לייט, הוא התחיל לזייף בהתחברות וכו', מה עושים ? והסבבה לייט הזה עדיין קיים ? תודה, חן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.